W ostatnim "Życiu na gorące" był artykuł o tym, że naśladowała Marilyn. Chciała mieć blond włosy, ale nie pasują jej do karnacji, robiła identyczne pozy i miny i powstała nawet plotka, że miała romans z Aleksandrem Kwaśniewskim. Od tego wyratował ją obecny mąż :)
Taaa wierzcie we wszystko co czytacie. Powodzenia.
Pudelkowiczom i miłośnikom mądrych gazet (czyt. "Życie na gorąco", "Na żywo" i wielu innych tego typu) proponuję piosenkę Dody "Prowokacja" z najnowszej płyty "Diamond Bitch"
Co do Edyty - uwielbiam ją jako osobę, jako człowieka i jako piosenkarkę o niewyobrażalnie cudownym głosie.
ona kiedyś powiedziała (w autoryzowanym wywiadzie), bodaj w 2001 roku, że komunikuje się z duchem Marylin
Zostalo pewnie wyciagniete z kontekstu i teraz tacy ignoranci wierza we wszystko co pisza i co najgorsze rozpowszechniaja nowe zmutowane ploty. Tu mam dylemat, nie wiem czy mam smiac się z delikwenta, czy mam mu wspóczuc jak i polowie spoleczenstwa.
4 słowa: powiedziała w autoryzowanym wywiadzie.
Jeśli tego nie rozumiesz i nie wiesz, że w takich ustawianych wywiadach nie da się nic wyrwać z kontekstu, bo gazeta wszystko nakolanniczo ustawia tak by gwiazda była zadowolona, to dalsza dyskusja nie ma sensu.
Mi chodziło że ty wyrwales to zdanie z konteksty z tego artykułu.
Swoją drogą troche irytują mnie jej wypowiedzi, ale za to śpiewa genialnie.