Uroda - 10
Wokal - 10
Charakter - 1
Wykonanie hymnu narodowego - 1
22/4=5,5
Zaokrąglę do 5 pkt (za hymn)
PS.Hymn narodowy jest świętością największą i nikt absolutnie nikt nie ma prawa tego szargać.Za skandal z Korei i Japonii nigdy jej nie wybaczę.
Co za wspaniała dyskusja, aż kipi od emocji. Gdyby Edyta Górniak była aż takim beznadziejnym beztalenciem jak tu niektórzy piszą, na pewno nie wywoływałaby takich kontrowersji. Po prostu DIVA! A już w poniedziałek nowy singiel i wkrótce po nim płyta!
"My" - nowy album Edyty Górniak już 14 lutego. Przez pierwsze dwa tygodnie Empik na wyłączność na sprzedaż albumu. Płyta na ponad dwa tygodnie przed premiera już jest na 7 miejscu TOP listy Empik!
Uroda - 7 (sądzę ze jak była młodsza to ładniejsza)
Wokal - 10
Charakter - 1 (bo wredna skorpiony faktycznie są wredne)
Wykonanie hymnu narodowego - 1 (cos jej nie poszło)
Tak jasiu15, takimi wokalistkami są Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion, ale i tak powiesz, że to wyjce, bo używają wysokich dźwięków ;) Grunt to "znać" się na muzyce i narzekać na wszystko co polskie i na topie do hejtowania.
Wymieniłeś dokładnie te wokalistki, które można podać za przykład złych, mdłych, nijakich, generalnie prosto do Radia Zet. Dzięki, wyręczyłeś mnie :)
No tak, Twoje wymarzone wokalistki to pewno Doda, Jula i inne "zjawiska" bez talentu. To Ty mnie wyręczyłeś, bo właśnie stworzyłeś sobie niezłe ośmieszenie u innych, jak to przeczytają. Najlepsze wokalistki świata nazywać mdłymi? Żenujące jak na muzyce się nie znasz.
Niezłe świadectwo swojej inteligencji wystawiłeś. Jak ja mówię, że nie trawię Celine Dion czy innej Houston to oczywista riposta jest "ty pewnie lubisz Dodę, X, Y, Z... Więc uważasz, że znasz się na muzyce, bo wokalistki, które celują w słuchaczy Radia Zet czy innego Rmf, ( 40-50 latków bez gustu muzycznego, którzy chcą, żeby ktoś im pojęczał w tle), uważasz za najlepsze na świecie? Faktycznie, masz bardzo wyszukany gust. Dla mnie ich wokale i muzyka to pomyje i papka, których unikam - po prostu nie włączam radia. Jedynym ich talentem jest to, że mają duże głosy, szeroką skalę i to by było tyle. Śpiewać ledwo co umieją, nie mówiąc o komponowaniu.
Tu nie chodzi o to by kogoś lubić czy nie, a o to, że szanuje się wielkie talenty. Oczywiście szanuje się, jeśli zna się choć trochę człowiek na talencie i muzyce.