Edyta Górniak

Edyta Anna Górniak

9,0
277 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edyta Górniak

Uroda - 10
Wokal - 10
Charakter - 1
Wykonanie hymnu narodowego - 1

22/4=5,5

Zaokrąglę do 5 pkt (za hymn)

PS.Hymn narodowy jest świętością największą i nikt absolutnie nikt nie ma prawa tego szargać.Za skandal z Korei i Japonii nigdy jej nie wybaczę.

To nie znaczy że musisz pisac epitety na jej temat.

EM_DE_KE_AS

Co za wspaniała dyskusja, aż kipi od emocji. Gdyby Edyta Górniak była aż takim beznadziejnym beztalenciem jak tu niektórzy piszą, na pewno nie wywoływałaby takich kontrowersji. Po prostu DIVA! A już w poniedziałek nowy singiel i wkrótce po nim płyta!

cxap

Nie mogę się doczekać. To jedyna polska artystka, której płyt oczekuję z niecierpliwością:-)

EM_DE_KE_AS

"My" - nowy album Edyty Górniak już 14 lutego. Przez pierwsze dwa tygodnie Empik na wyłączność na sprzedaż albumu. Płyta na ponad dwa tygodnie przed premiera już jest na 7 miejscu TOP listy Empik!

cxap

:) Ooo Miło mi to słyszeć:-). W koncu:-)
Dzieki za info;-]

MACHO_3

hhehe ta uroda to już aktualnie na 10 nie jest :P te operacja plastyczne jej tylko zaszkodziły :/

MACHO_3

Uroda - 0.

Hmm_Ciastko

Uroda - 7 (sądzę ze jak była młodsza to ładniejsza)
Wokal - 10
Charakter - 1 (bo wredna skorpiony faktycznie są wredne)
Wykonanie hymnu narodowego - 1 (cos jej nie poszło)

MACHO_3

wokal na 10? Nie wiem z której strony. Takich wyjców trochę jest.

jasiu15

Tak jasiu15, takimi wokalistkami są Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion, ale i tak powiesz, że to wyjce, bo używają wysokich dźwięków ;) Grunt to "znać" się na muzyce i narzekać na wszystko co polskie i na topie do hejtowania.

butryk_2

Wymieniłeś dokładnie te wokalistki, które można podać za przykład złych, mdłych, nijakich, generalnie prosto do Radia Zet. Dzięki, wyręczyłeś mnie :)

jasiu15

No tak, Twoje wymarzone wokalistki to pewno Doda, Jula i inne "zjawiska" bez talentu. To Ty mnie wyręczyłeś, bo właśnie stworzyłeś sobie niezłe ośmieszenie u innych, jak to przeczytają. Najlepsze wokalistki świata nazywać mdłymi? Żenujące jak na muzyce się nie znasz.

butryk_2

Niezłe świadectwo swojej inteligencji wystawiłeś. Jak ja mówię, że nie trawię Celine Dion czy innej Houston to oczywista riposta jest "ty pewnie lubisz Dodę, X, Y, Z... Więc uważasz, że znasz się na muzyce, bo wokalistki, które celują w słuchaczy Radia Zet czy innego Rmf, ( 40-50 latków bez gustu muzycznego, którzy chcą, żeby ktoś im pojęczał w tle), uważasz za najlepsze na świecie? Faktycznie, masz bardzo wyszukany gust. Dla mnie ich wokale i muzyka to pomyje i papka, których unikam - po prostu nie włączam radia. Jedynym ich talentem jest to, że mają duże głosy, szeroką skalę i to by było tyle. Śpiewać ledwo co umieją, nie mówiąc o komponowaniu.

jasiu15

Tu nie chodzi o to by kogoś lubić czy nie, a o to, że szanuje się wielkie talenty. Oczywiście szanuje się, jeśli zna się choć trochę człowiek na talencie i muzyce.

MACHO_3

Ta , a ostatnio rozmienia się na drobne robiąc festiwal żenady w tv z faktu nie posiadania prawa jazdy. Kuźwa czy naprawdę trzeba było robić o tym program????