Tak to jest jak chce sie być wszystkim i wszędzie a potrafi sie niewiele. Akorka koszmarna po prostu zero!! Tancerka podobno dobra no ale nie oglądam tego programu wiec nie wiem. Co do jej występów w programie "Jak oni spiewaja" to miałem okazję się wczoraj przekonać i naprawde dziewczyna mogłbaby już przestać się kompromitować. Niech sama zrezygnuje z programu i nie robi sobie wstydu.
Uważam, że we wczorajszym programie Zapendowska zachowała sie po chamsku.Rozumiem krytykę i tak dalej, rozumiem, że Edyta nie jest wybitną piosenkarką, ale jest też tylko człowiekiem i mówienie jej, że jest bez talentu, osobowści itd. było przegięciem.Ciekawe jakby poczuli się ludzie, gdyby publicznie ktoś im tak powiedział.Nie dziwię się, że dziewczyna nie wytrzymała psychicznie i ropłakała się.Nikt na coś takiego nie zasługuje.A wszyscy ,którzy cieszą się, że Elka tak jej nagadała są dla mnie smieszni.Typowe dla mentalnosci naszego kraju.Edyta jest jest śliczna i do tego wspaniale tańczy, gra w serialu też całkiem dobrze, a cała zgraja jej krytykantów moze ją pocalować w jej zgrabny tyłek, nie mówiac o paszteciarach, które zazdroszczą jej wyglądu.
We wczorajszym Super Expressie był wywiad z Elżbietą Zapendowską. Z tego, co mi wiadomo, zawsze słynęła z kontrowersyjnych zachowań i niewyparzonego języka. Zapytana przez Iwonę Havranek, czy nie głupio jej, że tak pojechała po Edycie, odpowiedziała, że absolutnie nie. Powiedziała, że wszyscy robią tej dziewczynie krzywdę, wmawiając, że ma talent do śpiewania. Stwierdziła, że lepiej, teraz jej powiedzieć, że tak nie jest, niż czekać, aż się naprawdę sparzy. Dalej mówiła, że to młode stworzenie nagrałoby płytę, która okazałoby się niewypałem. I byśmy mieli Jadzię Zubuś - kolejną gwiazdkę jednego sezonu. Ona nigdy się nie szczypie.
"Uważam, że we wczorajszym programie Zapendowska zachowała sie po chamsku.Rozumiem krytykę i tak dalej, rozumiem, że Edyta nie jest wybitną piosenkarką, ale jest też tylko człowiekiem i mówienie jej, że jest bez talentu, osobowści itd. było przegięciem.Ciekawe jakby poczuli się ludzie, gdyby publicznie ktoś im tak powiedział.Nie dziwię się, że dziewczyna nie wytrzymała psychicznie i ropłakała się.Nikt na coś takiego nie zasługuje.A wszyscy ,którzy cieszą się, że Elka tak jej nagadała są dla mnie smieszni.Typowe dla mentalnosci naszego kraju.Edyta jest jest śliczna i do tego wspaniale tańczy, gra w serialu też całkiem dobrze, a cała zgraja jej krytykantów moze ją pocalować w jej zgrabny tyłek, nie mówiac o paszteciarach, które zazdroszczą jej wyglądu."
Ja broń Boże nic nie wspominam o Zapendowskiej! Niech sobie kobiecina mówi co chce. W końcu po to jest w tym programie. A jeśli twoja kochana edytka "zagrała całkiem dobrze" to ja w przyszłości dostanę Oscara:P:P:P:P:P
No to gratuluję przyszłemu zdobywcy Oscara :) Dla mnie gra fajnie i lubię ją oglądać na ekranie.Jak na osobę, która nie jest profesjonalną aktorka, to idzie jej nieźle.A tak w ogóle, to nie jestem jakimś zaślepionym fanem, który patrzy na nią bezkrytycznie.Piosenkarką raczej nie zostanie, ale to nie powód, żeby jakaś baba, nawet taka, która sie świetnie zna na tym, co robi obrażała kogoś, bo miała gorszy dzień.
A cos sie tak tej Zapendowskiej uczepił! Ja omijam ten temat a ten ciągle do niego wraca! Powiedziała co myślała i koniec nie mnie to oceniać. Fanów Edytki chyba to bardzo zabolało skoro ciągle o tym nawijają starając sie pokazać jaka to Zapendowska jest wredna i zła. Zresztą uważam ze takiej osobie jak pani Elżbieta należy sie bezwzględny szacunek bo bez niej polska scena muzyczna byłaby już całkiem do dupy. A Oscara chyba jednak nie dostanę:P:P