Edyta Herbuś

5,2
1 532 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edyta Herbuś

Słodka miernota, ze sztuczną urodą i profesjonalnie udawaną pokorą, robi z siebie kretynke na każdym kroku;/ Co ona umie? Przeciętnie tańczyć moim zdaniem, bo jakimś mistrzem to ona nie jest.Nie dość, że niska jak krasnal to brzydka jak odchodzy zwierzęce. Mnie się już sztuczne uśmieszki przejadły i aż mnie obrzydzenie bierze;//

Niech tylko ona już nie śpiewa (bo mi uszy odpadną) i nie gra , bo na serial nie moge patrzeć, bo czuje jak szpilki wbijają mi sie w oczy;//

Zapendowskiej bije bravo za to co powiedziała "Jak w oni śpiewają" !! Bezkrytyczna "Edzia" wreszcie poznała gorzycz prawdy !!

Haha ! Już nie bedzie grać w "Na wspólnej" podziękowali jej, lol;/

Niech się już zacznie ukrywać, póki czas.

Ave.

maaarcia_0701

Sama prawda przyjaciółko.......:}
edyta to beznadziejna szmata.

Jamaica69

skoro jej nie znacie to czemu sie tak o niej wypowiadacie??...szmaty to wy jesteście bo ten kto sie tak wypowiada na forum to zakompleksiony buc..a ciekawe jak wy tańczycie.???PSmasz coś do niskich osób ???ja mam 130 i 16 lat i żyje

maaarcia_0701

A ja ją lubię. Jest sympatyczna, a przede wszystkim ambitna, bo wzięła udział w tym programie, mimo, że nie brała żadnych lekcji śpiewu wcześniej ani nie śpiewała publicznie. Nie każdy by się odważył. Fajna babka