Ja osobiście uważam, że ta Kobieta jest prześliczna. A to ze nie ma taletu wokalnego to juz nie jej wina.
Piękna jest
skąd możesz wiedzieć czy jest miła czy nie??
Nie jej wina ,ale nie musiała się nigdzie pchać ,gdyby tego nie robiła to z pewnością bardziej bym Ją szanowała.I inni ludzie tez pewnie by ją szanowali, dlaczego ona sobie nie mogła poprostu tańczyć??
Nie napisałam, ze jest 'miła', tylko napisałam 'mła' a to jest ogromna różnica moja droga. A pchać się nie pchała, zapytali czy nie chciałaby wziąść udziału w tym zjebanym programie i ta się zgodziła dla czystej ZABAWY chociażby, tez bym się zgodziła.. dla ZABAWY! for FUN!
Przepraszam,( w przeciwieństwie do innych osób na filmwebie umiem uzyć tego czarodziejskiego słówka) myślałam że to jest poprostu błąd gramatyczny;P
A co do tej zabawy to nie jestem pewna. Zrobiła to dla kasy, ja nie mówie że nie zrobiłabym takiego czegoś,ale nie miałabym pózniej pretensji do takich ludzi jak ja,za to że mówią o mnie takie rzeczy, że nie umiem śpiewać czy cos.
( a Ona w jakiejś gazecie to mówiła , że jest jej smutno że ludzie tak mówią) sorry po tym już u mnie straciła dużo, bo nie mówie kobieta umie pięknie tańczyć i tylko za to ją szanuję.
POZDROWIENIA DLA CIEBIE (: