Edyta Herbuś

5,2
1 540 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edyta Herbuś

Co Edyta Cherbus robi w serialu NW? nie wiem czy na to pytanie zna odpowiedz jaki kolwiek Salamon;] Powiem wam tylee,ja źle gram,źle recytuje wiersze i co kolwiek innego ALE takiego czegos to jeszcze nie widzialam;/ Moim zdaniem ta dziewczyna nie umie grac! poprostu ''0'',dno i co tam jeszcze mozna..Jak jest scena z nia to przezucam na inny kanał.Nie dlatego ze jej nie lubie jako hmm człowieka ale przezucam bo ona tak dennie gra;] przeciez ona nawet nie wczuwa sie w ta role,nie wiem wogola co ona robi..Niech wraca na parkiet bo to jej najlepiej wychodzi,po co ma sobie dziewczyna siare robic? nie wspomne juz ile fanów NW ubyje;/

tycka12

popieram już nie da się oglądać z nią tych scen;/;/;/.......do aktorki jej wiele brakuje.Z nią jest tak jak z MAndaryną bierze się za to co jej nie wychodzi......Pzdr

tycka12

Zgadzam się. Jej gra jest pozbawiona jakiegokolwiek wyrazu. Jej uroda też mnie jakoś nie powala. Ładna jest nie powiem i do tego sympatyczna ale jakiejś wyjątkowej piękności to ja w niej nie dostrzegam. najlepiej żeby robiła to co wychodzi jej wyśmienicie czyli taniec. W końcu nikt nie ma talentu do każdej dziedziny sztuki no może nie licząc Kasi Cichopek i Braci Mroczków :)

tycka12

popieram przedmówców! gra beznadziejnie, śpiewa jeszcze gorzej i po angilesku cienko mówi. jednym słowem koszmar. jest zawodowa tancerka więc niech przy tańcu zostanie, a nie pcha sie do rzeczy których zupełnie nie potrafi

tycka12

buehehehehe;d
Herbus jest tragiczna aktorka, ale powiedzmy sobie szczerze, w "Na Wspolnej" nikt nie blyszczy poziomem dobrego aktorstwa;PPP

tycka12

buehehehehe;d
Herbus jest tragiczna aktorka, ale powiedzmy sobie szczerze, w "Na Wspolnej" nikt nie blyszczy poziomem dobrego aktorstwa;PPPP