Edyta Herbuś

5,2
1 532 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edyta Herbuś

dziewczyna jest śliczna, pracowita, ambitna i bardzo sympatyczna.A wy nie macie się już do czego przychrzanić...Weżcie się za Dode, może...ona to dopiero wnerwia.Herbusiowa może ma talent ograniczony, lecz na pewno nie można jej odmówić uroku osobistego.Jeszcze daleko zajdzie, że wam kopara zjedzie...

Duke

Zgadzam się:) Bardzo lubię Edytę. Jest świetną tancerką i to trzeba docenić. Jej kariera aktorska dopiero rozkwita! Mimo to uważam, że gra świetnie:) W "Na Wspólnej" bardzo mile się ją ogląda.

Phonetique

Nie wiem skąd tyle negtywnych komentarzy o Edycie, cóż w tym złego, że Edyta wykorzystuje swoje pięc minut. Wątpię, żeby inni nie spróbowali czegos innego, gdyby mieli taką możliwosc.
Jak na aktorkę serialową jest ok, musiałabym ja zobaczyc w jakiejs powazniejszej roli, zeby ocenic, czy ma naprawde talent.
Poza tym jest ładniutka, urocza, bardzo kobieca, pięknie się porusza. Miło na nią popatrzyc.

sonnchen

zgadzam się z wami! Edyta jest pełna uroku, jest piękna i utalentowana. Nie jej należą się takie złośliwości ze strony innych. Ma wiele pozytywów a sobie, aż gęba się do niej szczerzy :P...Gratuluję jej zwycięstwa w Eurowizji i życzę jej najlepiej :P

Sarah_Joann_Shy

Może i tak jest, ale to jest portal o filmach i tu ocenia się aktorstwo i kunszt, którego jej brak.

Duke

Niestety nie mam w domu koparki, wiec nie sądzę, żeby mi gdziekolwiek zjechała. Moze i jestśliczna, moze i ambitna, ale talentu nie ma za gorsz według mnie. Nie znam jej, prez mój telewizor nie obdarzy mnie ona swoim urokiem osobistym. To portal FILMweb. Film. Oceniamy jej role i jej talent. A nie urok osobisty.