Edyta Herbuś

5,2
1 540 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edyta Herbuś

Żal mi jej! Ja nie wiem dlaczego ludzie tacy jak ona na siłę chcą błysnąć w show-busnesie. Dlaczego nie może sobie żyć tym tańcem,i Tańcem z Gwiazdami?Dlaczego im to nie wystarcza? Może pamiętacie historię z Mandaryną, ona także jest tancerką,też pokazała (tak samo zresztą jak Herbuś) że nie umie śpiewać, ale także obie zagrały w serialu ''Na Wspólnej'',a żeby było jeszcze śmieszniej to obie były kobitami od Igora!! Dziwny zbieg okoliczności?,albo ktoś specjalnie ją obsadził w takiej roli?Ja ją akceptowałam dopóki nie wystąpiła w 'Jak oni śpiewają'
teraz uważam ją za Dno!..

trishia_md

No bez przesady!
Jeżeli miałbym oceniać to Herbuś lepiej śpiewa od Mandaryny chociaż śpiewać nie umie, ale moim zdaniem lepiej jej to wychodzi niż to co Mandaryna pokazała na słynnym występie w Sopocie.
Dlaczego jej nie wystarcza Taniec z Gwiazdami? Widac ma ochotę rozwinąć skrzydła i sprawdzać się w różnych dziedzinach, zwłaszcza jak jej za to płacą to czemu ma nie korzystać. Ja nie mam nic przeciwko jej, bardzo miło się ją ogląda i dobrze, że realizuje swoje marzenia. Ty też byś mogła spróbować zabłysnąć w show-bussinesie.

largo_lagrande

Ja mam takie zdanie.A co do tego show-buisnessu to wiesz.. może jednak zostanę skromną Martyną która nikomu nie wadzi, wole sobie żyć w moim małym buisnessie którym jest moja muzyka .Ale nie chcę się nigdzie wybić .
Pozdrawiam ;)

trishia_md

No i dobrze...najważniejsze, żeby robić w życiu to co się lubi, Edyta Herbuś realizuje swoje marzenia i ma do tego prawo, tak samo jak i Ty. Jak masz ochotę być w swoim małym bussinesie to bądź.
Jaką muzykę tworzysz?

largo_lagrande

Moja muzyka to reggae,ragga.Przygrywam sobie na bębnie;p
W wolnych chwilach.