Niestety zdarzyło mi sie obejrzeć kilka odcinków serialu z nia, linda i foremniak.... Jej gra to katasftrofa... ale nie powinna sie łamać bo i linda i foremniak graja jak dziady...żal patrzeć na taka kompromitacje tego badz co badz uznanego aktora.....polski serial w amerykanskim stylu....nic tylko strzelic sobie w łeb
Zgadzam się z araszem w 100% , ktoś przy jakiejś recenzji ''Ja wam pokaże'' skwitował gre Deląga, że tego człowieka przerasta naturalne podanie kubka z kawą. Cóż, w tym przypadku też nic dodać nic ująć...
aktorstwo tej pani jest po prostu żałosne, a serialu "I kto tu rządzi" najzwyczajniej nie da się oglądać, i o dziwo, nie tylko z jej powodu, ale także Foremniak, która każde zdanie intonuje w ten sam sposób i drewnianego Lindy.
Według mnie nie macie racji. Ludzie lubią takie filmy z "jajem" , prócz pewnych wyjątków którymi jesteście wy. Elżbieta Słoboda grała bardzo ciekawą osobę ze śmiesznymi tekstami i bardzo młodzieżowym zachowaniem. Ten serial opowiada o życiu ludzi dzisiejszych. Jeśli jest się nastawionym na współczesność to i tak w tym serialu jest norma. Cała młodzież (według mnie) zachowuje się tak jak bohaterowie serialu "I kto tu rządzi" albo i jeszcze gorzej. Jak dla mnie świetnie zagrali swe role i bardzo dobrze się wczuli. Ten serial bardzo wciąga, ponieważ sam obejrzałem wszystkie odcinki w kilka dni i żałuje że nie ma ich więcej. Tak więc stwierdzam że założyciel tego postu to straszny sztywniak z własnym kryterium i zasadami.