Jak facet ma błekitne oczy i fajną bródkę to odrazu jest boski?! Laski! Przecież wy jesteście gópie! (Ó dodałem dla podkreślenia kobiecej naiwności!)
Nie chodzi o to, ze ma niebieski oczy i brodke!!! Chodzi o to, ze jest w nim cos niewzyklego i ma wielki talent. Hipnotyzuje swoja gra i zachwyca, ma poprostu potencjał i urok. A głupi to mozesz byc jedynie Ty, bo nie tolerujesz przekonan innych, a to oznaka braku jakiejkolwiek kultury i obycia .....Bez obrazy....
eh, nie mam ochoty na polemikę z rzeczami ktore powinny znajdowac sie w kuchni, a co do Wooda do nie zaprzecze, ma talent i urok, ale po prostu wnerwia mnie jak kobiety ide na film bo: ah ten boski Elijah!!
żegnam ozięble....
Często od tego się zaczyna... każda dziewczyna potrzebuje swojego idola i w tym nie ma nic złego, ale jeżeli dostrzega w nim tylko oczy i bródkę, i w dodatku jeżeli tym idolem jest akurat Eljah Wood, a chłopak ma talent i trzeba to przyznać, to chyba trochę go krzywdzi :| Ja akurat przez ten najburzliwszy okres dojrzewania lokowałam swoje uczucia we wszelkiej maści brzydalach... owszem, denerwują mnie piszczące laski (patrz:skoki narciarskie :P) ale doskonale je rozumiem, nigdy nie wiadomo kiedy jak grom z jasnego nieba spadnie na ciebie zauroczenie jakimś aktorem... faceci tego nie rozumieją raczej (chociaż znam gościa który po prostu UWIELBIA usta Angeliny Jolie i wszystko mu jedno gdzie gra :P) a czasem od takiego pierwszego zauroczenia rozpoczyna się prawdziwa pasja, która może nawet przetrwać lata...
Trochę nieskładne... pisałam od serca, mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie :P
Rozumiem to dokładnie i popieram Twoją wypowiedz całkowicie!!!Fanki potrafią być szalone(i to zależy jeszcze w jakim wieku),ale jakoś znoszę te, które patrzą tylko na to jak ktoś wygląda-masz racje że w ten sposób niedoceniają aktora i jego talentu do "grania"ale chyba nie możemy nic na to poradzić...niestety...
popieram was całkowicie!!! Eliah jest cudowny pod każdym względem, a autor tej wypowiedzi to pewnie zwykły zazdrośnik, żę o nim nikt tak tu nie napisze...... ;) a tak apropo to nie wiecie czy Eliah ma dziewczyne? ;) bo ja sie chyba w nim poważnie zakochałam ;))) jak cokolwiek o nim macie lub wiecie albo po prostu chciece wymienić poglądy na jego temat piszcie na mojego maila: ketinka15@wp.pl pozdrawiam :)))))))))))))))))))))))))))
Bo jest pedałem sam sie przyznał. A tak na marginesie to usta Angeliny Jolie są rzeczywiście cudowne.
Ty wredna idiotko/idioto! Co odpisać ci od serca? O gustach się nie dyskutuje! co ci w nim przeszkadza? Ma mnóstwo uroku mimo specyficznej (ale ślicznej) urody. I popatrz na siebie!!!
hmm, dawno nie ingerowalem w te dyskusje bo myslalem ze madre samiczki zejda z tonu, ale okazalo sie ze sie mylilem, no coz...
nie zebym sie przejmowal gadkami jakis zakochanych szczyli ale szlak mnie trafia jak jakas brzydka laska jako obrazek daje sobie fajna babeczke, ja jestem spokojny ale to juz przesada. pomysl nad swoim zyciem dziewczyno i przestan czytac bravo.
ps. pewnie przyjaciol masz tylko przez internet, co?
a ja bym chciała zobaczyć jak tego yntelygentnego faceta, co to napisał, SZLAK trafia! mogę, mogę, mogę??!?!?! proszę, bardzo bym chciała, będę grzeczna tylko proszę pozwól mi siedzieć w pierwszym rzędzie! bo milion razy widziałam, jak moją matkę szlag trafia, ale teraz chcę zobaczyć SZLAK, kurde, SZLAK!!!!
Kobiety wcale nie sa naiwne i na pewno nie GOPIE !! a jak wy MADRZY mezczyzni zapatrujecie sie na biust jakis aktoreczek podrzednych, bez talentu i klasy to jak to nazwiesz ??! sa gusta i gusciki, mnie osobiscie nie podoba sie Elijah, bo jest niski i dziwny jakis, no ale moze inne go lubia :!!
nie jest dziwny, tylko uroczy, nie sest niski, tylko nie jest wysoki ale za to ma superbłękitne oczy. nie chcę oceniać czy ktoś ma ty kompleksy, ale żeby od razu ło jeeeeeezzzzzzuuuuu... przecież Eli gra super to po co krytykowac!
Takie laski są głópie i naiwne ,chociaż Elijah Wood też mnie się kiedyś podobał.Na szczęści szybko się zorientowałam że ten koleś jest szpetny i głupi.
Załosne są takie dyskusje, właściwie o niczym, a ty Keman nie generalizuj bo nie masz pojęcia o czym piszesz. Jesli komus się podoba Wood to mi to nie przeszkadza, jesli ktos podziwia jego grę to tez mi to nie przeszkadza. Sama nie napisałabym o nim, że jest wielce utalentowany i niezwyke przyjstojny, bo tak nie uważam. Fakt, młode dziewczyny dostaja świra jak pojawi się jakis młody względnie urodziwy aktor, ale tak to juz jest. Dorosną, zmienią zdanie i koniec.