Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

We Władcy Pierścieni grał świetnie.Ktoś może polecić mi jakiś dobry film z jego udziałem?
Najlepiej, żeby grał główną rolę lub jako drugoplanowy bohater.
Nie dość, że ma talent to i urodę - ma niesamowite, nieziemskie oczy.Pierwszy raz się z
takimi spotykam.Zagłębiam się w te jego oczy i oderwać wzroku nie mogę...

AtramentoweSerce

Fajny jest z nim serial 'Wilfred'. A co do filmów to popatrz gdzie grał na pewno znajdziesz coś w swoim guście. :D

MMockingjay

Dzięki, postaram się luknąć na ten serial :)

MMockingjay

Obejrzałam już 6 odcinków i przyznam szczerze, że serial wciągnął :D Jest przezabawny, jutro obejrzę kolejne 2 odcinki (:

AtramentoweSerce

Ja oglądałam Hooligans.Fajny film o potyczkach kibolów w Anglii.Jest jedną z dwóch głównych postaci.
Polecam. ; )

mikusia_161

Wiesz może gdzie mogłabym obejrzeć ten film? Jest na ekino?

MMockingjay

Wiesz co, polecam Ci ściągać jednak filmy ;) np. z torrentz eu, jeśli masz problem z napisami, to zainstaluj napi pro. ;) Gorzej, jak lubisz dubbing, albo lektora.

MMockingjay

nie wiem.Ja wpisałam w google Hooligans online i mi wyskoczyły linki do filmu ; )

AtramentoweSerce

Synalek.
Tyle , że grał tam mając bodajże 13 lat.

GarvinSitho

Teraz przejrzałam ten film (obsada itd.) i z pewnością obejrzę, zapowiada się bardzo ciekawie.Dziękuję.

GarvinSitho

skoro urodzil sie w 1981 roku a druzyna pierscienia jest z 2001 roku to ni w zab ni w oko nie mial tam 13 lat chociażbyś nie wiem jak próbował to naciagnac ;)

Izabelllinda

Nie chodziło o WP, tylko o ten film http://www.filmweb.pl/film/Synalek-1993-93905 :)

buszasz

zmylil mnie nowy akapit ;) oczywiscie moj błąd

Izabelllinda

Mój błąd miał wtedy 12 lat.

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

oczy to ma piękne po prostu

http://img.photobucket.com/albums/v445/undyinglandspictures/coeew107_ElijahWood_ Vespa.jpg

;)

ja polecam filmy z nim tj Burza lodowa, Synalek, Oni i Hooligans :)

Jak będę miała czas, to postaram się obejrzeć, dzięki :)

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

od razu piszę, że część z tych filmów możesz znaleźć online na kinomaniaku np.

Zawsze oglądam na kinomaniaku :D

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

no i ja tak samo ;D

AtramentoweSerce

eeee ja prócz władcy pierścieni nie kojarzę go za bardzo ale oczywiście chyba najbardziej tak wyobrażałam sobie Froda xd

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

polecam serial "Wilfred" i film gdzie nie gra roli pierwszoplanowej, ale jego postać jest zaskakująca "Wyspa skarbów" (2012)

Właśnie przymierzam się do tego serialu, w weekend obejrzę 1 odcinek :D

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

Poznałem go po oczach w filmie "Wyspa skarbów" (2012). Jeśli ktoś chce zobaczyć Elijach W. to radzę zacząć oglądać od części 2 bo on od części drugiej występuje najwięcej. Polecam ten film fanom E.W.

AtramentoweSerce

racja , oczy ma nieziemsko cudowne

AtramentoweSerce

Ja właśnie zaczęłam mieć mieszane uczucia co do jego gry aktorskiej. Nigdy mnie szczególnie nie urzekał w WP, tak jak inni hobbici, chociaż jest b.dobrze dobrany 'wyglądowo' do roli Froda, ale... wciąż gra tą samą, nieprzekonującą miną... Nie oglądałam wielu innych produkcji z jego udziałem, ale w nich prezentował się nieco lepiej, niż w samym WP... Szczególnie nabrałam takiego przekonania po obejrzeniu 'Hobbita', który jest bardzo dopieszczony aktorsko. Sądzę, że mimo wszystko rola Froda Bagginsa nie jest jego życiową rolą (można ją taką nazwać ewentualnie z powodu rozgłosu, jaki mu przyniosła).

buszasz

Zależy kto co jak odbiera. Ja uważam, że gra bardzo dobrze i bardzo go lubię jako aktora i człowieka. Ale np. nie przepadam za Meryl Streep, choć przyznam, że w niektórych filmach fajnie grała.

AtramentoweSerce

Wszystko jest iluminacja. Bardzo dobry film, glownie dzieki niemu :)

AtramentoweSerce

Ja polecam horror Maniac, wciela się w seryjnego mordercę :-) Odskocznia od Froda. Moim zdaniem, świetnie zagrał, nawet nie spodziewałam się, że aż tak mu dobrze pójdzie. Taki delikatny typ urody, wydawałoby się że muchy by nie skrzywdził, a tu takie zaskoczenie. Tak, tak jak mawiał komisarz Gajewski "Nawet nie wiesz Młody do czego zdolni są cisi i dobrze odżywieni" :-D