Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Niewiem co wy w nim widzicie lubie go bo potrafi dobrze zagrac w filmie,ale te wyłupiaste oczy sa okrobne

alex134

Właśnie te oczy są fajne:D Takie inne:D i to mu nadaje troszkę wygląd dziecka:D Ja kocham jego oczy:) ;P

alex134

Dla mnie u faceta najważniejsze są właśnie oczy. Jeżeli oczy się nie podobają, to nie ma co mówić o "przystojności". Popieram, nie podobają mi się jego oczy, ale jak kto lubi :-)

alex134

Ja tez lubie jego oczy :P

hOSTKA

Jego oczy? Przystojność? Przecież on ma zeza na tym zdjęciu:D

alex134

wcale nie są okropne !!! ja je BARDZO lubię ;)) ale doceniam również jego zdolności aktorskie

Shadow_41

W Lord of the rings zagrał FATALNIE!!! Przez sceny z tym cwelem film ciągnie się jak flaki.Wygląda jakby się najadł grzybów i w głowie miał non stop halo.Dzięki bogu za możliwość przeskakiwania scen w odtwarzaczach DVD.Statyści z czwartego rzędu grający orków wypadają o niebo lepiej.Sceny z nimi nie mulą filmu.

alex134

A ja kocham jego oczy! ;PP w ogóle bruneci z niebieskimi oczami są przystojni!! (to tylko moje zdanie ;P)

użytkownik usunięty
Elijaholiczka

Tak, te oczy są bossskie :)))
Świetny aktor

alex134

Żartujesz! Uwielbiam oczy Elijaha! Są przepiękne... mogłabym ciągle w nie patrzeć;P.

alex134

właśnie oczy to ma najlepszee ;DD

nie znasz się ! ;))

alex134

widzę że w tym temacie zaroiło się od pedofili a raczej pedofilek
ROTFL
dorosły facet nie może mieć takich wielkich gałów.
co dodaje uroku kobiecie u faceta jest bezsprzecznie obciachem.
ale gdy te smarkate nastolatki dorosną może zrozumieją o czym mówię ;)

chrismoltisanti

Hehe.Chociaż jedna osoba mnie wspiera :D
Bo co tu wejdę i patrzę na te ślepia jak u Bazyliszka to mnie rozrywa ze śmiechu :D

chrismoltisanti

Ale mam pytanie zasadnicze: po co obrażasz? Widać jaka/jaki dorosła/dorosły (niepotrzebne skreślić) jesteś.

Mala_Lady_Punk

Chciałam jeszcze powiedzieć, że o gustach się nie dyskutuje. Nie wszyscy muszą być tacy sami i bogu (o ile istnieje) dzięki, ponieważ dzięki odmienności istniejemy. Dla jednej dziewczyny będą się podobały duże niebieskie oczy, dla innej taki człowiek będzie wyglądał jak Teleskop Czarny i wywoływał śmiech.

alex134

nie rozumim Cie alex134 ... te oczy sa wedlug mnie piekne, bardzo charakterystyczne. :) oczy ma boski ..moglabym sie tak gapic do konca zycia xD