Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 410 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

... ale dla niego mogę zrobić wyjątek. xD Słodki on jest. :D

silvia_slonce16

Zgadzam się w 100 %.:)

silvia_slonce16

Cholera, nie łapię się, tylko 2 centymetry brakuje... Dobrze, że choć kobiety mogą mieć dowolny wzrost :)

Woooo

Ale to faceci mają najwększą obsesję na punkcie swojego wzrostu. Wysokim mężczyznom podobają się małe kobietki, niscy są z niskimi...jak nie mają wielkiej kasy, ale jak już mają to partnerki mają już wysokie.

Nuno33

Stereotypy, stereotypy. Fakt, była żona to tylko 154, choć jak widać wcale nie jestem mężczyzną :) Ale i przedtem i potem wysokie, niskie, chude, gdube, brunetki, blondynki, rude. Nigdy bym nie wpadł, żeby kierować się wzrostem lub kolorem włosów :)

Woooo

Przeczytaj to co napisałeś/aś! Mówisz o sobie ,,choć jak widać wcale nie jestem mężczyzną" :), ,,Nigdy bym nie wpadł,...''? :)

silvia_slonce16

Mi to jest obojętne ile on ma wzrostu. Sama mam 160 cm, więc przy większości czuję się jak hobbit. ><

silvia_slonce16

On jest słodki masz racje i co z tego że jest niski?Przecież to hobbit xD dla mnie awsze będzie hobbitem Frodo

silvia_slonce16

Jest uroczy ;)

silvia_slonce16

ja mam ok.185 może nawet deczko więcej,to ze mnie prawdziwy facet :D

silvia_slonce16

Ufff!!!! Załapałem się rzutem na taśmę. Mam dokładnie 1.80 Całe życie na farcie;)

silvia_slonce16

...a co jak nie ? mam się zgłosić do "życia bez wstydu" i przed całą Polską płakać że mam tylko 170 cm ? waszym (kobiety) problemem są wystające wargi mniejsze, zwisające piersi, celulit i wymiana gazów po obiedzie. Napisz mi w swojej mądrości co mogłem lub jeszcze mogę zrobić aby zyskać w Twoich oczach i czekać na nadanie tytułu mężczyzna ? OK mam kompleks, mam tylko 170 , a w moim maleńkim świecie rodzice byli niscy , koledzy nie paśli się jeszcze na GMO i może dlatego w kosza grali mając 180 cm, gdzie obecnie uważano by ich za maluszków. Niestety ale na wzrost nie mamy wpływu i wkur...a mnie dyskusja na jego temat. Mogę sobie wydłużyć wałacha, mogę sobie skrócić uszy ale wzrost to geny i finał. Poczekaj jak za kilka lat to sztucznie wyhodowane pokolenie adonisów zacznie się meldować u ortopedów z bolącym kręgosłupem. Skoro 13 latek ma już 180 cm to nie jest to normalne. Na słowo "pedał" zareagujemy z obruszeniem , nie można wyśmiewać orientacji ....ale ze wzrostu leją wszyscy i nie ważne , że być może niski facet mam większe "jaja" niż połowa tych nad Twoją skalą.

avanti_filmweb

Jezu, to przecież tylko takie powiedzenie. ŻART. Oczywiście, że wzrost schodzi na dalszy plan, gdy ktoś ma świetny wygląd i charakter.

silvia_slonce16

wiem co jest żartem i potrafię się śmiać z siebie samego...ale jak wspomniałem ten temat akurat powstał kiedy wszedłem w rodzinę dryblasów i wiecznie słyszę od babci żony że przystojny = wysoki. Nawet kiedy jego gęba wygląda jak koński zadek. Znam się na milionie rzeczy i dzięki temu w oczach żony jestem mężczyzną....ale tej jedynej z niskością nie przeskoczę. Przepraszam że tak zareagowałem. Dużo zdrówka

avanti_filmweb

No ale widzisz, masz żonę, że tak spytam wyższą od siebie? Ale widać jej to nie przeszkadza, miłość jest ważniejsza.

silvia_slonce16

hehe, a co myślałaś że nie znajdę kobiety pod swój wymiar ;) mam żonę o 5 cm wyższą. Poznaliśmy się w sieci i jak już było kolorowo dopiero poszły tematy z wymiarami. Była ciężko zdziwiona (jak Ty ;) ) że bywają faceci poniżej progu. Ja zaryzykowałem i jestem z nią szczęśliwy. Mamy super szkraby i fajne życie, a po tym jak zbudowałem jej własnoręcznie prawie cały dom, twierdzi że nie zamieniłaby mnie na inny model. I wracając do tematu wzrostu, naprawdę nie jestem aż taki pokręcony na jego temat, przyjmuję to z pokorą i znam wiele kobiet które nawet na szpilkach sięgają mi do oczu...ale wolę moją laskę, zakochałem się w niej od pierwszej fotki , a bo być może przez jej geny nasze dzieci przełamią barierę kingsize
;) pozdrawiam cieplutko

avanti_filmweb

Poza tym nie przejmuj się tak opinią obcych ludzi, to niezdrowe.