Podziwam go, jest świetnym aktorem, który potrafi mnie grą doprowadzić do łez, szczególnie w ROTK gdzie płakałam co i rusz:) Jako Frodo był poprostu genalny.. On nie grał Froda, on nim był.
Podziwiam go także za to jakim jest człowiekiem, chociaż nie znam go, czytałam i oglądałam masę wywiadów. To chyba najmilszy, najsympatyczniejszy, najbardziej skromny aktor. Taki chłopak z podwórka. Bardzo się ciesze, że założył teraz własne studio nagrań, wiem jak kocha muzykę. No i będzie mógł pomóc zaisnieć wielu zespołom, ludziom którzy tak jak on kochają muzykę. I jesczez za jedno jestem Eliahowi wdzięczna:) Dzięki niemu poznałam Smashing Pumpkins i pokochałam ten zespół. Polecam wszystkim!
PS. Rozpisałam się jak zwykle;D
Nie znam tego zespołu choć przyznam że jeśli On pozwolił im zaistnieć to na pewno jest świetny. Tak jak i ELIJAH!!!! Też czytałam mnustwo jego wywiadów. Moja mama nawet niedawno się buntowała że moje ściany to tylko same plakaty jakiegoś faceta na co ja jej odpowiedziałam że nie jakiegoś!!!!!!!!! On jest po prostu BOSKI. A najlepsze są jego oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! KamKa