Kocham go! uwielbiam! dla tych wszystkich którzy tez go lubią zrobiłam filmik http://www.youtube.com/watch?v=1cabNLPV9tc ale po obejrzeniu takich zdjęć zakochanie gwarantowane;) tak wogóle to zrobiłam ich dużo więcej (taka mała obsesja) ale ten wyjątkowo mi sie podoba. A tak apropo samego Wooda to nie będę sie bawić w kłótnie, o tym jakie pali papierosy i dlaczego czasami TAK sie ubiera no i oczywiście czy jest gejem czy nie... Dla mnie to nie wazne, ważne, że jest jedna z niewielu sławnych osobistośći, której nie odbiło. Nie ma z nim żadnych skandali, nie jest ćpunem, pijakiem, bierze role w mniejszych produkcjach i to dobrze! Według mnie jest najsympatyczniejszym i najzdolniejszym aktorem młodego pokolenia w Hollywood i nie tylko! Pozdrowienia dla wszystkich fanów Wooda:)
No tak zgadzam sie :) a tak apropo tego filmiku to niedawno trafiłam przypadkiem na niego i tak myślała, po nicku że to musiała Polka zrobić ^^. Świetna robota!! ha Elijah jest boski co tu dużo mówić ;)
pozdrawiam!
No :] mój typ również... swego czasu miałam nawet często z nim sny :). Tak fajnie 'sporkać' go chociażby w śnie :D oj cudowne przeżycie! Właśnie przed chwilką obejrzałąm sobie "Everything is Illuminated" świetny film zresztą jak wszystkie w których gra ElWood ^^. On umie się dopasować do każdego charakteru, każdej osobowości,którą ma zagrać to jest sztuka!!A posiadają ją tylko najlepsi aktorzy ;)).
zapraszam do siebie na konto i na bloga:
http://my-delusions.blog.onet.pl/
Też mi się snił Wood, tylko że raz to był niezbyt miły sen bo on za mna chodzil a ja go nie chcialam:) ehh jak ja sie wtedy nameczylam Fajny twój blog, widze ze masz wielu idoli. Dzisiaj juz nie mam za duzo czasu ale jutro tam wpadne jeszcze raz i sie wpisze Teraz jestem w trakcie robienia bloga na temat tylko i wyłącznie Wooda:)
Witam w klubie! Też mam obsesje na jego punkcie! Jest taki słodki, przystojny i do tego to jeden z najbardziej utalentowanych aktorów młodego pokolenia. Widziałam go już wcześniej w innych filmach, ale rolą Froda powalił mnie na kolana i po prostu się zakochałam. Mam całe mnóstwo jego zdjęć i ciągle je sobie oglądam.
Też oglądam ciagle jego zdjecia:) Mam ich juz ponad 1000 ehh:) wiem ze to wariactwo ale jakze slodkie=)
Ja także go uwielbiam! Jest moim najulubieńszym aktorem. A propo zdjęć. Byłabym naprawdę wdzięczna, gdybyś mi ich troszeczkę przesłała. Ptosię...:) (karolcim@op.pl)
Heh, może to dziwne, bo jak wiecie z moich niektórych wcześniejszych postów jestem rasistą jeżeli chodzi o pięknych modnisiów, ale akurat jego jakoś dziwnie toleruje, a nawet lubię. Nie będę się wypowiadał na temat jego urody, zostawie to przedstawicielką płuci pięknej. We Władcach zagrał wspaniale. Naprawde zaimponował mi tym, że jest młodszy ode mnie i już ma taki talent:). Rola, która najbardziej mnie zszokowała była jednak w Sin City. Fenomenalnie zagrał tego psychopatę z farmy, czy gdzie to było. Pozdrawiam, wszystkich fanów Elijah'a.