Koleś we Władcy Pierścienia gra tak przymulaście i wygląda jak ciota za przeproszeniem.
Z tego co wiem, to forum działa, żeby dzielić się opiniami na temat danego aktora. Moja opinia jest taka - wasza inna. Nie widzę powodu, abyście mnie obrażały.
Każdy ma inny gust, i każdy ma prawo się wypowiadać. :)
na tym polega sens tej strony : )
Ja się nie znam? Weźcie się ogarnijcie! Każdy może mieć swoje zdanie , a wy nie macie prawa mnie krytykować!
Każdy ma prawo upubliczniać swoje zdanie. Każdy ma inne - to logiczne. Ale nie widzę powodu , żebyście wyzywały mnie od ciot.
No, może troche jest przymulisty, ale w książce pokazali go podobnie, aktor gra świetnie i nawet przystojny xDD W filmie jak na mój gust pokazany jest fajnie. W Książce opisują go trochę stazej, ale nie wyobrażam sobie filmowego Froda popylającego jako 50-latek LOL xD
Lubię postać Froda, choć i tak moje ulubione postacie to Nazgule xD
Najpierw krzyczysz, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, krytykować aktorów, wyzywasz go od cioty a potem wielce obrażona, że ktoś wyraża swoje zdanie o tobie w dokładnie ten sam sposób. Hipokrytka.
buahaha... Nie wygląda jak ciota, tylko jak mały hobbit. A moje zdanie jest takie, że Twoje przemyślenia są śmieszne.
Skąd w Polakach tyle nienawiści ? Masz jakieś kompleksy dziecinko że musiałeś/aś sie z tym podzielić na całym forum ? Owszem forum jest do wypowiadania sie na dany temat ale nie obrażania innych osób w tym Elijah'a ! Także pozdrawiam i życzę dalszego LEPSZEGO egzystowania bo z takimi przekonaniami to ty sobie w życiu nie poradzisz ! Dziękuje, do widzenia :)
Ja się akurat zupełnie nie zgodzę. Uważam ze Elijah jest utalentowanym aktorem (swoją drogą, dziwi mnie to, że po roli Froda nie dostawał jakichś większych ról. Aczkolwiek pamiętam ze oglądałam z nim wywiad, w którym sam wypowiadał się, że nie chce za bardzo grać w tych najsławniejszych lub najbardziej oglądanych filmach, bo uważa ze istnieje duzo dobrych filmów, poza tą typową sławą Hollywood :D).
Do tego nie wiem jak mozna stwierdzić ze wyglada jak "ciota"! Fakt faktem, moze i nie jest typową ikoną męskości, ale przecież rysy jego twarzy to jedno wielkie cudo! Ma bardzo nieskazitelną i delikatną urodę a ja naprawdę nie widzę w tym nic a nic złego. Facet nie musi być super męski lub wysoki zeby być przystojnym i przede wszystkim mieć to "coś" w sobie :).
Nie wiem czy wiecie ale Frodo w książce też był niepozbierany.Moim zdaniem Elijah świetnie zagrał tę rolę