Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Totalna porażka.

użytkownik usunięty

Koleś we Władcy Pierścienia gra tak przymulaście i wygląda jak ciota za przeproszeniem.

Sam jesteś jak ciota

użytkownik usunięty
Karciaaa

kulturalniej proszę.

Sam jesteś jak ciota, za przeproszeniem. Wystarczająco kulturalnie?

użytkownik usunięty
taperjeangirl

Z tego co wiem, to forum działa, żeby dzielić się opiniami na temat danego aktora. Moja opinia jest taka - wasza inna. Nie widzę powodu, abyście mnie obrażały.

To masz zła opinię i się nie wypowiadaj

użytkownik usunięty
Karciaaa

Każdy ma inny gust, i każdy ma prawo się wypowiadać. :)
na tym polega sens tej strony : )

Fajnieeee .!Miej sobie to swoje zdanie ale powiem Ci że się nie znasz jak tak twierdzisz....

użytkownik usunięty
Karciaaa

Ja się nie znam? Weźcie się ogarnijcie! Każdy może mieć swoje zdanie , a wy nie macie prawa mnie krytykować!

Dobra dobra skończ... jak jesteś taka przepisowa to do sądu

użytkownik usunięty
Karciaaa

Każdy ma prawo upubliczniać swoje zdanie. Każdy ma inne - to logiczne. Ale nie widzę powodu , żebyście wyzywały mnie od ciot.

Karciaaa

A ja sądzę,że wiele użytkowników powie ci,że się nie znasz skoro lubisz "Zmierzch".

Obraża aktora, ale jak jego ktoś obrazi, to oburzenieee!

Dlatego dostał tą rolę. On ogółem wygląda tak cipkowato. ;d

użytkownik usunięty
Vedkonner

Też tak sądzę. Nie cierpię tego aktora.

Dajcie oboje linki do swoich zdjęć :]

użytkownik usunięty
taperjeangirl

Obraziłaś mnie, więc nie licz, że będę z Tobą konwersowała.

No, może troche jest przymulisty, ale w książce pokazali go podobnie, aktor gra świetnie i nawet przystojny xDD W filmie jak na mój gust pokazany jest fajnie. W Książce opisują go trochę stazej, ale nie wyobrażam sobie filmowego Froda popylającego jako 50-latek LOL xD
Lubię postać Froda, choć i tak moje ulubione postacie to Nazgule xD

użytkownik usunięty

Najpierw krzyczysz, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, krytykować aktorów, wyzywasz go od cioty a potem wielce obrażona, że ktoś wyraża swoje zdanie o tobie w dokładnie ten sam sposób. Hipokrytka.

w książce też taki był a to znaczy że zagrał bardzo dobrze

speedcube

Mylisz książki.

buahaha... Nie wygląda jak ciota, tylko jak mały hobbit. A moje zdanie jest takie, że Twoje przemyślenia są śmieszne.

goszoootka

Nie będę go obrażał. Ale po prostu nie przepadam za nim.

ben_oli

Extra, ktoś kto ma własne zdanie, nikogo nie obraża i na dodatek szanuje zdanie innych;)

Skąd w Polakach tyle nienawiści ? Masz jakieś kompleksy dziecinko że musiałeś/aś sie z tym podzielić na całym forum ? Owszem forum jest do wypowiadania sie na dany temat ale nie obrażania innych osób w tym Elijah'a ! Także pozdrawiam i życzę dalszego LEPSZEGO egzystowania bo z takimi przekonaniami to ty sobie w życiu nie poradzisz ! Dziękuje, do widzenia :)

Ja się akurat zupełnie nie zgodzę. Uważam ze Elijah jest utalentowanym aktorem (swoją drogą, dziwi mnie to, że po roli Froda nie dostawał jakichś większych ról. Aczkolwiek pamiętam ze oglądałam z nim wywiad, w którym sam wypowiadał się, że nie chce za bardzo grać w tych najsławniejszych lub najbardziej oglądanych filmach, bo uważa ze istnieje duzo dobrych filmów, poza tą typową sławą Hollywood :D).

Do tego nie wiem jak mozna stwierdzić ze wyglada jak "ciota"! Fakt faktem, moze i nie jest typową ikoną męskości, ale przecież rysy jego twarzy to jedno wielkie cudo! Ma bardzo nieskazitelną i delikatną urodę a ja naprawdę nie widzę w tym nic a nic złego. Facet nie musi być super męski lub wysoki zeby być przystojnym i przede wszystkim mieć to "coś" w sobie :).

olisiek27

Fakt,jako Frodo:szajs i rozczarowanie...
Inne role zresztą nielepiej

użytkownik usunięty

Nie wiem czy wiecie ale Frodo w książce też był niepozbierany.Moim zdaniem Elijah świetnie zagrał tę rolę

Dokładnie ;)