Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

woogole czemu ten gowniarz dostal tak zajebista role we Władcy Pierścieni

QuentinTarantinoFan_2

Może po prostu się nadawał... Napisz do Petera Jacksona z tym pytaniem...

QuentinTarantinoFan_2

Mogłeś iśc na casting, ale jakoś nie wierzę żeby ktokolwiek zwrócił na ciebie uwagę. ;)

JustDepp

ziom ja mu niezazdroszcze tylko mówię i pytam dlaczego aktor o tak słabej grze aktorskiej dostał role

QuentinTarantinoFan_2

on sam kiedyś w wywiadzie powiedział, że rolę froda zawdzięcza swojemu niskiemu wzrostowi.

QuentinTarantinoFan_2

też się czasem zastanawiam... :)

Napoleon.V

Taaa...
A może tak któryś z was powinien pójść na casting i spróbować dostać tą rolę, co? Normalnie kariera Marlona Brando przed wami by stanęła otworem! Oskary natychmiast!
Mam nadzieję, że ironia została wychwycona ;/;/

NikitaMessi33

ja nie mam talentu aktorskiego więc się nie pcham na castingi... najgorsze są momenty kiedy Elijahs się uśmiecha (we "Władcy...") - strasznie to jest zabawne... :D

QuentinTarantinoFan_2

chyba tylko był podobny do Froda książkowego ;)

Napoleon.V

Nie był. Frodo książkowy ma jasne włosy, jest dość wysoki jak na hobbita, był grubiutki i rumiany. Żadnego podobieństwa.

użytkownik usunięty
QuentinTarantinoFan_2

pasował do tej roli i tyle. w końcu nie chodziło im o twardziela, z przepitym ryjem który uzbrojony w scyzoryk zarżnie wszystkich którzy staną na jego drodze. frodo miał być lekko zniewieściały, trochę ciapowaty i nieporadny, ale wyglądający na uczciwego, do tej roli akurat ten gościu się nadawał. w końcu rola twardziela w hooligansie wyszła mu fatalnie. może szału nie robi jego aktorstwo, ale też nie odpycha. gościu pasuje bardziej to takich właśnie ról niż do twardzieli, albo morderców bo tam wypada żałośnie (sin city, hooligans)

różnie wychodzą mu jego role, ale ja nie byłam przeciwna jego grze we Władcy pierścieni. To było jednak jakiś czas temu, a na świeżo miałam jego dziecięce role. Kto wątpi w jego aktorstwo niech obejrzy sobie "Synalka".

QuentinTarantinoFan_2

Mam pewną niepotwierdzoną teorię na ten temat ale NIC nie powiem. :]