Elisa Mouliaá

5,2
49 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisa Mouliaá

Cudowna kobieta :) swym pięknem i niesamowitym seksapilem pożera męski wzrok.

tomucho77

Sorka za dwa razy jakiś błąd się wradł !

użytkownik usunięty
tomucho77

To nic stary......i m więcej tym lepiej.....
JEST PIĘKNA I GENIALNA W ŚWIECIE AKTORSTWA !!!

Uwielbiam ją :)

Właśnie dodaję filmy w których wystąpiła,a których nie ma na FW, by się jakiś tam yebany znaffca filmowy nie przyczepił ... że co to tam za aktorka, która wystąpiła w 1 filmie i w 6 serialach.

użytkownik usunięty
tomucho77

Świetnie, i masz rację, dzięki za dodawanie tych filmów, na pewno ktoś by się przyczepił :)

Grała Alicję w Internacie?? Tą panią inspektor?? Jeśli tak to w takim razie gratulację... Nie poznałam jej :))

użytkownik usunięty
Ellen Page

Ja też :) ale cóż każda rola inna :)

Nieźle, nieźle... Sama bym siebie nie poznała w innej charakteryzacji

użytkownik usunięty
Ellen Page

Ja tak samo, ale czy ty w innej, no nie wiem, ładnie by wyszło ;)

Xd Wygląda jakbyś widział moje zdjęcia :PP A ty ładnie byś wyszedł :)) Zależy też od charakteryzatora.... :))

użytkownik usunięty
Ellen Page

Wystarczy że wyobraźnia szaleje :) a dziękuję :) sam bym się umalował ;)

Zapewne się domyślasz, gdzie cię zdążyłam zobaczyć :PP XD To podobnie do mnie... Jak sobie coś wyobrażę sama to... już nie jest dobrze...

użytkownik usunięty
Ellen Page

Aż się boję :(, gdzie bo jestem ciekawy :) - czy ja wiem, czasem wyobraźnia sprawia przyjemność ;)

Kiedyś zrobiliście prezent pewnej dziewczynie z forum Leto... Ja z tego forum prawie wszystkim tam znam... No większość...

Mi tak, ale czy innym moja wyobraźnia to sprawia ;pp Chociaż w sumie... Przyjemnie jak np. ktoś o tobie śni.. Chociaż zależy jaki to był sen...

użytkownik usunięty
Ellen Page

Aha, no to wiesz jak wyglądam, okej :), jak chcesz wpadaj pogadać ;)

Owszem, przyjemność na różne sposoby :)

Ale gdzie?? Na Leto?? Bo na tym co tam to widziałam to już jestem :))

Przyjemność... :PP Zależy dla kogo... :)) Mi zawsze wyobraźnia ją sprawia...

użytkownik usunięty
Ellen Page

Na Leto oczywiście :)

I mnie też ;)

Może kiedyś wpadnę... Dziękuję za zaproszenie :)) Raz byłam co pewien użytkownik.... wystawił to tam......

Chyba większości sprawia... Chociaż niektórzy zapewne uważają, że jestem nienormalna... Więc w sumie to może być niebezpieczne ;pp