trzeba przyznać że wygląda cudownie w teledysku sleep on the floor ww. zespołu odgrywając rolę młodej Cleopatry
Też trafiłem w to miejsce, właśnie z 'ballady o Kleopatrze' - https://www.youtube.com/watch?v=tXsQJhoauxc
Lumineers stworzyło coś przepięknego!
Nie tylko Was:) Całość jest tak naturalna, ba! jej urok, sposób bycia, poruszania się, że aż nie można oderwać oczu. I jestem szczerze ciekaw czy kreacje, które stworzyła w pełnometrażowych filmach są tak mocno przekonujące jak ma to w miejsce w Sleep on the floor:)
@Kermbot - cała historia, choć może być interpretowana na kilka sposobów, ma w sobie piękno, którego dziś chyba najbardziej brakuje w ówczesnej muzyce, teledyskach:)
Utwór Sleep on the Floor kreci sie w moim odtwarzaczu nieprzerwanie od 3 lat. Sluchajac tej muzyki wciaz widze teledysk i historie naszej pary, w sumie słodko-gorzką historię. Tak sie sklada ze jak dostalem ten album, kupilem nowy dom i nie mialem jeszcze nawet lozka wiec spalem na materacu na podlodze... wiem ze utwor to cos wiecej niz tylko spanie na podlodze ale ma dla mnie ogromne znaczenie.
Kupilem bilety na koncert Lumineers w Bratyslawie ale niestety po 2 latach przekladania zostal w koncu odwolany