Widziałem ostatnio Grimma. Gra aktorska jest na średnim poziomie większość osób, ale Tulloch toż istna tragedia. Nie mam pojęcia jak ona nadal jest w biznesie...
Mam identyczne odczucie. Zupełnie nie rozumiem w jaki sposób dostała tą rolę. Może ma usta jak helikopter i reżyser korzysta z tego " prywatnie ". Ona jest tak denna jak glonojad syjamski.. ;))
Najgorsza najbardziej bezosobowa pusta bezbarwna laleczka. Poza standardową ładną buźka nie posiada więcej ... Adelin ( aktorka która ją gra) jest bardziej interesująca niż ta pusta deska. Nawet jako wiedźma jest dr o niczego. Kto zaangażował ten beton bez talentu. Szczerze powinni jej łeb uciąć i zakończyć tą parodie. Serial zyskał by na popularności.
W serialu Grimm gra aktorska większości osób jest dobra, zwłaszcza aktor który gra główną rolę Nicka, David Giuntoli jest świetny w swojej roli. Zgadzam się jednak całkowicie co do tej aktorki, to jest totalne drewno, fatalna pod każdym względem. Nienawidziłam też jej postaci w Grimmie, bardzo chciałam żeby ją zabili. Ogólnie serial jest bardzo fajny tylko ta baba wszystko psuje.