Elizabeth Tulloch

Elizabeth Andrea Tulloch

6,6
1 608 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elizabeth Tulloch

Widziałem ostatnio Grimma. Gra aktorska jest na średnim poziomie większość osób, ale Tulloch toż istna tragedia. Nie mam pojęcia jak ona nadal jest w biznesie...

JimboYCS

Poziom ten sam co to drewno z królewskiej rodziny. Megan Markle coś koło tego.

JimboYCS

Mam identyczne odczucie. Zupełnie nie rozumiem w jaki sposób dostała tą rolę. Może ma usta jak helikopter i reżyser korzysta z tego " prywatnie ". Ona jest tak denna jak glonojad syjamski.. ;))

zbigbiewwojciechowski

Najgorsza najbardziej bezosobowa pusta bezbarwna laleczka. Poza standardową ładną buźka nie posiada więcej ... Adelin ( aktorka która ją gra) jest bardziej interesująca niż ta pusta deska. Nawet jako wiedźma jest dr o niczego. Kto zaangażował ten beton bez talentu. Szczerze powinni jej łeb uciąć i zakończyć tą parodie. Serial zyskał by na popularności.

JimboYCS

W serialu Grimm gra aktorska większości osób jest dobra, zwłaszcza aktor który gra główną rolę Nicka, David Giuntoli jest świetny w swojej roli. Zgadzam się jednak całkowicie co do tej aktorki, to jest totalne drewno, fatalna pod każdym względem. Nienawidziłam też jej postaci w Grimmie, bardzo chciałam żeby ją zabili. Ogólnie serial jest bardzo fajny tylko ta baba wszystko psuje.