Elliot Page

Ellen Grace Philpotts-Page

7,5
21 541 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elliot Page

ONA GRA W ,,THE LAST OF US" ELLIE! I nikt jej tej gry nie dodał?! Gdybym wiedziała jak to zrobić, byłoby po sprawie...

bagryska02

Ellen nie grała Ellie. Wygląd postaci został oparty o Ellen Page bez jej wiedzy i nie miała ona żadnego wpływu na kreacje tej postaci. Ale to częsta pomyłka.

wlooczykij666

Wygląd i najwidoczniej orientacja...

_Renee_

Nie wiem bo nie grałem, ale ogólnie wszelkie podobieństwo jest jak najbardziej nieprzypadkowe. Dlatego wiele osób popełnia ten błąd.

wlooczykij666

ja gralem. jest tam wyraznie napisane ze gra powstala z udzialem Ellen.

maciex122

A nie pomyliło ci się przypadkiem z "Beyound:Two Souls"? Bo to jedyna gra z udziałem Ellen.

bagryska02

Głos pod Ellie podkładała Ashley Johnson

bagryska02

Ellen grała, brała udział w grze Beyond: Two Souls, podobnie jak W. Defoe. Odwzorowali jej wygląd i grę, a całość ruchów to motion capture. Jesli nie masz PlayStation lub nie grasz, to polecam obejrzeć gameplay, ja oglądam takie 8:41h nagranie z gry, wszystko połączone chronologicznie i ogląda sie jak cały sezon serialu tyle że puszczony ciurkiem. Historia Jodie od dziecka po dorosłość i o jej niecodziennym darze, niewidzialnym przyjacielu, ktory potrafi być pomocny ale i groźny. Czasem jest to przekleństwo uniemożliwiajace jej zawiazanie normalnych relacji, czasem dar ratujący życie. Samo granie mnie nie zachwyciło i mimo nieliniowości wolałem poznać ta historie w ten sposób. Dzisiaj oglądam ostatnie półtora godziny :) Polecam