Elliot Page

Ellen Grace Philpotts-Page

7,5
21 541 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elliot Page

Wiecie co? Może to głupie, ale myślę że Ellen tez fajnie zagrała by Bellę Swan w "Twilight".
Tak mi się wydaję ;d

Ciuszek

A ja myślę, że "Zmierzch" to za duże gówno , a Ellen jest za bardzo utalentowana aktorką.

Podziemna

Całkowicie się z Tobą zgadzam.Ellen stać na dużo więcej niż ,,Zmierzch". Co nie zmienia faktu,że znam Kristen Stewart z innych ról i nie wykazała się za bardzo w ,,Zmierzchu". Pozdrowionka dla Ellen:)))

kinia148

Szczerze mówiąc (Kinga nie zabij mnie), ale kiedyś zastanawiałyśmy się z koleżanką, kto dobrze zagrałby Bellę (gdyby nie kiczowatość tej produkcji). Wyszło na to, że i w 'Zmierzchu' i w 'Intruzie' obsadziłybyśmy Ellen.

sara93

Taa. Ja jestem zakochana w książce, lecz film nie był najlepszy. Ale myślę że parę zmian w obsadzie i reżyserii i byłby o NIEBOO lepszy. ;d

Ciuszek

Ellen była z tego co czytałam rozważana do roli. Ona i jeszcze Emily Browning, ale polecono Kristen i przy niej twórcy zostali.
'Zmierzch' nie był wcale taki zły. No fakt, zmiany w odniesieniu do książki nie były trafione a wręcz przeciwnie, ale obsada jest wg mnie naprawdę dobra. Rzadko się zdarza, żeby obsadzono do jakiegoś filmu aż tyle pasujących idealnie osób: Kristen jako Bella, Rob jako Edward, Carlisle, Esme, Rosalie, Alice, Emmett, Jasper... Tylko jeden Jacob jest do dupy ;)

Finding_Neverland

'polecono' tu nie pasuje. jest córką producenta. Emily Browning mi pasowała od początku.
Ellen jak Bella? proszę, nie.

cassi

Nooo. Emily pasuje. ;d
Nawet tak jakoś nie skojarzyłam jej od razu. ;]
A mi się Kirsten nie podoba w "Zmierzchu" cały czas robi takie same miny i wystawia przednie zęby. I wpatruje się ślepo w Pattinsona.

Ciuszek

Dodam do tego, że przez cały film wygląda, jakby nie umiała domknąć ust.. ;) co mnie niesamowicie irytowało.

użytkownik usunięty
coma22

Dokładnie.. niedomkniete usta i jeszcze taki niewyrazny wzrok jakby byla nacpana- niezwykle irytujace.. Co do Page w rolii Belli- owszem wg mnie pasowałaby wrecz idealnie aczkolwiek nie wiem czy bym chciała by w zagrała w Zmierzchu.. mam dosc mieszane uczucia tak samo jak w przypadku Dakoty Fanning.. Po co sie szuflatkowac grajac w dosc głosnym i wysławianym przez nastolaty filmie i byc do konca zycia przez wiekszosc kojazona tylko z ta rola?

Och myślę ze co by się nie stało Dakota nie będzie kojarzona z tylko tą rolą... :) Ma na koncie zbyt wiele wybitnych ról by teraz Zmierzch mógł je przyćmić (metafora mi wyszła;p)

użytkownik usunięty
newHannah

To znaczy napewno nie przez ludzi ktorzy ogladaja filmy i widzieli przynajmniej kilka z jej udziełem ale jesli chodzi o nastolatki to już jest kojarzona tylko jako Jane. W przyszłości pewnie ktos tam obejrzy z nia cos ale czesc bedzie ja znała tylko z tego tak jak DiCaprio z Titanica;)
PS. rzeczywiscie ci wyszła:D

Masz rację... ale może dzięki temu chociaż część fanek Zmierzchu sięgnie po któryś z innych filmów z jej udziałem? Inaczej w ogóle by nie usłyszały jej nazwiska.
Zresztą jak byłam mała to też kojarzyłam DiCaprio tylko z Titanica (i nie lubiłam go za to, wtedy drażnili mnie tacy słodcy amanci :P) Później zobaczyłam więcej i poznałam jego talent^^
PS: I tak nie ma jak Ulica Sezamkowa :D

newHannah

Dakota się zgodziła na udział, bo po prostu sama szaleje za "Zmierzchem".
Bardzo ja lubię, jestem ciekawa jak tam będzie za parę latek. ;D

ale np. Pattinson jest już zaszufladkowany jako Edward. Przecież fanki nawet na ulicy tak za nim wołają. Chłopak ma już przesrane. ;]

Ciuszek

Fakt faktem, jednak ciekawa jestem Dali w jego wykonaniu^^ Zwłaszcza że to bardzo charyzmatyczna postać i ciekawi mnie czy krwawy Robcio podoła :P
A Dakota - niesamowite dziecko;) od pierwszego wejrzenia ją polubiłam. Polecam Hounddoga, gra tam wprost porażająco.

użytkownik usunięty
newHannah

Ja bym z Pattinsonem(choc srednio za nim przepadam) obejrzała "How to be" wydaje sie byc ciekawy... aczkolwiek nie moge nigdzie "namierzyc".

Co do Dakoty i niesamowitego dziecka- to i owszem ale jej siostra tez jest całkiem niezła. Na początku byłam troche sceptycznie nastawiona do niej bo widziałam tylko jakieś jej epizodyczne role ale po obejrzeniu "Phoebe in Wonderland" musze przyznac, że potrafi zrobic na kims rownie ogromne wrazenie co Dakota.

Również polecam Hounddoga- chyba moj ulubiony film z udziałem Fanning.

Zgadzam się z Wami. Mi też tak średnio się podoba Kirsten jako Bella a nawet jako aktorka. Jest taka.. drętwa :/ I wgl myślę, że wszystko zawdzięcza rodzicom. Na nic sama nie zapracowała. Miała ułatwiony start w karierze aktorki.
Co do Pattinsona to uważam, że chłopak się świetnie spisał. Film jest słaby, ale mimo wszystko dzięki niemu przeczytałam sagę ; ) Z opisu książki pasuje idealnie : ] Ja czekam na `Remember me` ciekawa jestem kiedy będzie w kinach ; )
Zgadzam się również - co mnie strasznie irytuje - Taylor Lautner kompletnie nie pasuje do roli Jacob! ;/ Jest taki dzieciak i cwaniak wrr.. kto go wgl wybrał?! Już przeżyję Kirsten ale on mnie wkurza!
Już w listopadzie `New moon` ; D Pewnie będzie film gorszy od Zmierzchu ale i tak idę do kina! Pozdrowionka. : )

Przypominam, że to Polska właśnie. Z tego co słyszałam i czytałam to nie będzie premiery tego filmu w naszych kinach. :( Szkoda, ponieważ tak jak napisałaś wydaje się być godny uwagi. ;]

Ciuszek

Zgadzam się z Wami. Mi też tak średnio się podoba Kirsten jako Bella a nawet jako aktorka. Jest taka.. drętwa :/ I wgl myślę, że wszystko zawdzięcza rodzicom. Na nic sama nie zapracowała. Miała ułatwiony start w karierze aktorki.
Co do Pattinsona to uważam, że chłopak się świetnie spisał. Film jest słaby, ale mimo wszystko dzięki niemu przeczytałam sagę ; ) Z opisu książki pasuje idealnie : ] Ja czekam na `Remember me` ciekawa jestem kiedy będzie w kinach ; )
Zgadzam się również - co mnie strasznie irytuje - Taylor Lautner kompletnie nie pasuje do roli Jacob! ;/ Jest taki dzieciak i cwaniak wrr.. kto go wgl wybrał?! Już przeżyję Kirsten ale on mnie wkurza!
Już w listopadzie `New moon` ; D Pewnie będzie film gorszy od Zmierzchu ale i tak idę do kina! Pozdrowionka. : )

Ruby_Angel

A mi się właśnie wydaje że new moon będzie lepszy od zmierzchu, ale to
chyba nie miejsce na dywagacje na ten temat :P

Ellen w roli belli... o nie, za bardzo ją lubię ;)

Ciuszek

no co wy ludzie?kristen stewart jest po pierwsze ładna,a po drugie ja ją lubię.film był gówniany ale dzięki niej dało radę wytrzymać.jakoś nie zwróciłam uwagi na te jej rozdziawione usta o_O