Elliot Page

Ellen Grace Philpotts-Page

7,5
21 541 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elliot Page

Za bardzo się popisuje machając głową w trakcie grania, myśli że jest fajna?? W ogóle to niech ma włosy takie jak w Fragmenty Tracey, a nie w Pułapka jakieś krótkie jak u faceta n/c

reaster

A może Ty myślisz, że jesteś fajny, bo piszesz takie posty!
Może wypowiedziałbyś się na temat jej gry aktorskiej, a nie fryzury.
Być może macha głową podczas grania, ale to wskazuje tylko na to, że ją ma, w przeciwieństwie do niektórych...

reaster

Temat i post godny pożałowania. Naprawdę lepiej się powstrzymać niż zaśmiecać to forum taki bzdurami. Widać, że pisało to dziecko, bo nikt dorosły (rozsądny) nie wymalowałby takiego posta.

Wiena

Zgadzam się z Tobą w stu procentach:) Jednak nie mogłam się powstrzymać, by nie odpisać.

reaster

sam jesteś dziecko :) i wiesz gdzie mam te wasze całe inteligentne riposty? nie mam riposty i tyle, a sam jesteś albo "chyba ty" - tak się mówi. Nie czytam książek itp. bo niby jak od tego większy zasób słów?? przecież poznając jakieś słowo w książce nie ujrzymy jego znaczenia prawda? więc skąd tak wiele osób potrafi tak szybko komuś coś odpisać mądrego?

reaster

Widać, że osoba zakładająca tak żałosny temat nie ma nawet wiedzy o aktorce. Ellen miała krótkie włosy w filmie Pułapka, ponieważ musiała je poświęcić dla roli w poprzednim filmie w którym grała. -.- Pozdro

Emmbryo

Ellen jest cienka jak dupa węża, nieważnie z jakimi włosami

reaster

kochanie, obejrz "mouth to mouth" to zobaczysz, dlaczego ellen w "hard candy" ma taką fryzurę. krystyna janda też ma taki tik i mimo tego jest uważana za jedną z najlepszych polskich aktorek