Elliot Page

Ellen Grace Philpotts-Page

7,5
21 539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elliot Page

bez przesady,dziewczyna ma talent aktorski ale nie zasluzyla na top 100!!!jest mloda,zagrala jeszcze w niewielu filmach.Owszem podobala mi sie jej gra w kilka filmach,ale jeszcze duzo przed nia i mysle,ze za 15lat spokojnie powinna znalezc sie tak wysoko-poniewaz jest duzo lepszych aktorow ktorzy sa za nia a zagrali w masie swietnych filmow!!!dobra mloda aktorka ale nie zasluguje na 100 najlepszych.pozdro

wiltord

Rola w jednym przereklamowanym totalnie filmie i 13 miejsce xD Ile miała głosów przed Juno? Pewnie z 400...

alanos

wasze opinie są oparte na jedynie przypuszczeniach. myślę, że powinniście obejrzeć Pułapkę. Chyba, że nie lubicie filmów przy których trzeba pomyśleć. Zagrała w 1 filmie? Myślę, że pisząc opinię o aktorce, mógłbyś przejechać scrollem w górę i spojrzeć na listę filmów.

93ohohoh

Chodzi o to, że po akurat tym jednym filmie stała się popularna i weszła na 13 miejsce. Wiem, że nie grała w 1 filmie, nie jestem ignorantem...
Zagra jeszcze kilka dobrych ról(w co nie wątpie) i może być nawet w pierwszej 50, bo talent ma.
;-)

wiltord

Zgadzam się,bez przesady! 15 miejsce w top świat! A za nią znajduje się wielu aktorów, bardzo znanych i doświadczonych...

wiltord

Spokojnie, tak chyba często jest że po jakiejś nowej produkcji mało znani aktorzy nagle wyskakują na wysokie pozycje w top100. Jak dla mnie wystarczy trochę poczekać, długo się tam raczej nie utrzyma...

wiltord

Dokładnie się zgadzam. Może i zagrała w innych dobrych filmach ale trzeba przyznać, że stała się popularna (i automatycznie wskoczyła na 15 miejsce) po Juno. Eh... szkoda słów.

wiltord

Zgadzam się. Muszę obejrzeć z nią jakiś jeszcze film, bo na razie widziałam tylko "Juno". W tym filmie zagrała bardzo dobrze i rzeczywiście ma talent, ale na prawdę dość wysoka miejscówka w Top Świat to przesada. Jest dobra i lubię ją, ale są lepsi :)

wiltord

Myślę, że Ellen szybko nie spadnie, bo utrzymuje się w top20 już ponad miesiąc. Nie żeby nie zasługiwała czy coś, ale Vivien Leigh i reszta znakomitych aktorów nie jest nawet w pierwszej setce.

risk

Na tą chwilę z pewnością nie zasługuje na TOP15, ale to nie powód, żeby od razu parę osób dało jej ocenę 1. Za jakiś czas przegonią ją starsi aktorzy, chyba, że zagra znowu jakąś dobrą rolę w znanym filmie. Póki co pozostaje nam życzyć jej udanej kariery.

arek_z6

Ta aktorka jest przerekalmowana. Ta gowniara jeszcze nic nie zrobila a jakieś kretynki glosuja na nią dając 10ki. Załosne.

fidelio

żałosna to jest twoja wypowiedz... Page może nie ma tyle filmow na koncie dlatego że jest młoda, ale nie można mówić że "gówniara jeszcze nic nie zrobiła" to jest przesada... pozdrawiam

anuszka444

Zasłużyła bardziej niż tacy Patrick Dempsey , Ellen Pompeo ( aktorka jednej roli i to przeciętnie zagranej), Channing Tatum ( !!??! ) , albo Topher Grace którego lubię ale ludzie on w top 10 ?

akurat w jej przypadku bym tak nie lamentowała ona przynajmniej grac potrafi