Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Fani Rap'u, czy wy się przejmujecie? Co z tego że jakiś CRB albo Eljot sobie napisze o rapie co napisze? Co to zmieni? Ci co Rap tworzyli nadal go będą tworzyć a ci co Rap'u słuchali nadal go będą słuchać. Ja czytam ich komenty, którymi myślą że kogoś ruszają, a ja się z nich śmieję jak z dobrej komedii. Raperzy też się z nich śmieją. Jak zobaczycie ich komenty to olejcie to, bo oni nic nie zmienią. To co oni piszą to tylko słowa ułożone z liter. Nic więcej. Pozdro 4 all.

peter5_14

Masz rację. Raz się wdałam, tu na forum, w taką dyskusję i doszłam do takiego samego wniosku. Po co się przejmować? Łopatą do głowy im nie nałożysz, a poglądów też nie zmienisz, więc teraz jak czytam tego typu wątki to myślę tylko tyle, że przez tych ludzi co je zakładają i tych co na nie odpisują serwer wolniej chodzi :P
Pzdr

P.S. Zauważyliście, że podczas pisania komentarza podkreślają się błędy xD Super - może teraz będzie mniej ortografów na forum :)

Twinkie

Ja wiem, że ty masz rację, ale ja już jestem taka, że czasami mi emocje biorą górę nad rozsądkiem, a nawet w większości przypadków :D Po prostu nie potrafię przejść obojętnie obok takich postów :D

Eminem11

A ja obok takich postów jak Wasze. Widać że jesteście z podziemia (ja ta antymuza którą nazywacie). Czytam te Wasze bzdury i uśmieszek pojawia mi się na twarzy. Muzyka podziemia...jakiś żul z pod sklepu to wymyślił?

Lord_10

No cóż, ale jak ktoś sobie siedzi u rodziców na garnku i się cieszy, że stary załatwił internet i wszystko mu łatwo przyszło chociaż nic nie musiał robić to wychodzi na to, że o życiu wie gówno. Jak to EminEm mówi: "Nikt nie wybiera czy urodzi się czarny czy biały, w bogatej rodzinie albo w getta, a można albo próbować z niego uciec albo tkwić tam przez całe życie".

P.S. Nie, ja w "podziemiu wcale się nie wychowałam, nie wiem czemu tak myślisz.

peter5_14

W sumie to to prawda ale wierz mi naprawdę czasem puszczają nerwy jak ktoś napisze : "rap to gówno i nie ma sensu tego słuchać bo to już przecież od dawna nie jest modne". Prawda wiem, że to nic nie zmieni ale nie mogę czegoś takiego wytrzymać ale tacy ludzie którzy lubią tylko jeden gatunek muzyki a reszta to jest wielkie gówno to są ludzie "puści"

kozyx

Ja lubię tylko jedną muzykę-hh (no i rap, ale nie wiem czy to liczyć), ale nie uważam innych za gówno, tylko techno i w duzej części pop. Mam szacunek do wszystkich, moja przyjaciółka to np. Emo, więc wiem dużo o Emo (a mam jakieś wyjście;]?). Prawdziwi fani hh słuchają tylko tej muzyki, dlatego, że nie ma innej takiej, jest jedyna w swoim rodzaju, jej tematyka i tak dalej, no bo nie moge słuchac gangsta rapu, a potem np. nie wiem...Mandaryny, już nie o jej brak talentu mi chodzi ale o tematyke piosenek, albo Andrzejewicz tez nie zcierpię, bo więdną mi po prostu uszy;] Raperzy mają rymy o tym, że jest źle, trudno jest zyc itd., a ona, że już nie moze dalej zyć bo jakiś czupapagras ją rzucił. No sorry, mam większe problemy, niech idzie się zabić wariatka;]

mcbwhitee

Rap to muzyka, a hip-hop to subkultura - tak dla jasności ;]

Eminem11

Wiem, ale ja się przyzwyczaiłam tak mówić.;]

mcbwhitee

Chyba że tak ;];]