EminEm jest największym białym raperem i nikt tego nie może zmienić. Dlaczego?? Ponieważ EminEm wychował się w biedzie, wątpie, że ktoś na forum miał takie przepieprzone życie - wychodził na ulice bez żadnch perspektyw na życie, a teraz jest kimś wielkim. Jest jedynym białym raperem, od zawsze był dyskryminowamy przez czarnych, a mimo to nie poddał się i zdołał się odbić od największego gówna. Nikomu nie każę go słuchać, bo to jest jego indywidualna sprawa, ale nie powinno się go wyzywć od debili, bo dokonał czegoś nadzywczajnego.
Łooooo, chłopie, kiedyś wrzucę na bloga fotkę mojego pokoju - załamiesz się - wszędzie Slim :D Nawet śpię na jego książce :D:D
właśnie, czekamy na fotke, ja na ścianie mam jego 4 plakaty, jeden rihanny, fergie, dwa Linkin Park'a i w żadnej gazecie nie moge znaleźc 2Pac'a
Ja nie mam żadnych plakatów 2paca,Eminema i Linkin Parka,za to mam bardzo dużo rzeczy o 2pacu i Eminemie na kompie.
Eminem !
Eminem !
Eminem !
Eminem !
Eminem !
Eminem !
Eminem !
o bosz... !
fani, Wielkiego Shady'ego pozdro dla Was.
(:
Tak, tak czekamy na foto xD
Tak rozmawiacie o plakatach, a ja tam nie preferuje obwieszania nimi pokoju. Kiedyś miałam kilka, ale stwierdziłam, że to nie mój styl i nie tak wyobrażam sobie mój pokój... ALE mam swoją teczkę z niezłą kolekcją plakatów :D Jak mi się za tęskni za jakąś gwiazdą to sobie mogę popatrzeć ;P Zbieram je już tak od daaawna... Jak kupuję w ogóle jakieś kolorowe pisemka to przeważnie dla plakatu albo konkretnego artykułu, bo całości to mi się nigdy nie chce czytać ;P
Pzdr :)
Ja samych plakatów EminEm'a mam 10, Akona 3, D12 1, 50 Centa 8 i Snoop Dogga 1. Ale zdjęć ile mam EminEma to nigdy się doliczyć nie mogłam <lol2>
Dzisiaj postaram się dać te zdjęcia, dam wam znać jak już będą :)