Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Jak dla mnie Em to król rapu (nielicząc 2pac). A jeśli chodzi o ten temat że nas obraził to w to nie wierze a jeżeli nawet to przecież cały świat nas nie lubi więc w czym problem.

2903

I z jednym i z drugim zdaniem się zgadzam w 100% Em jest świetny i nigdy !!!!! nie obraził polaków

2903

Jak Ty możesz stawiać Tupaka, legende rapu przy Eminemie, największej porażce w rapie. Nie wiem ile masz lat, ale na pewno jesteś nastolatkiem, który wielu rzeczy nie rozumie.
Jeżeli lubisz jego muzyke, nie zwarzając na teksty czy na jego osobę to od biedy Cie zrozumię.
Jeśli jednak porównać teksty Eminema, bezwartościowe i po prostu głupie z tekstami Pac'a, które niosą przesłanie, mające wartość to jest jak noc i dzień. Tupac zrobił wiele dobrego, zwłaszcza dla czarnej społeczności, próbował coś zmienic państwie, dzięki niemu uchwalono w Ameryce ustawę, mówiącą o wolności wyrażania opinii o policji w tekstach piosenek. A Eminem? Eminem nie zrobił nic, próbował jedynie utrzymać się na fali przez ciągłe awantury z jego byłą żoną, z którą był żonaty i rozwiedziony dwukrotnie. Nieustannie powtarzał o tym, jak on to kocha, dba i troszczy się o córeczke, tylko po to, aby stawiało go to w lepszym świetle. Eminem to nic innego jak sprzedajna imitacja rapera, która myśli, że jest czarna. Nie rozumiem jego fanów, jak mogą być tak ślepi. Eminem to zwykła gwiazda sezonowa, o której nikt już nie mówi, a pamięć po Tupaku zostanie na wieki.

TUPAC_4_EVER

Nie prawda wiele tekstów Ema ma przesłanie Mosh , Rock button ,Cleaning out My Closet. Fakt Em ma trochę piosenek nie poprawnych politycznie ,ale raperem to on jest bardzo utalentowanym i jest jednym z najlepszych hip hopowców w historii

martek165

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo jeszcze kilka lat temu sam słuchałem eminema, i wiem, że za niedługo sam przejżysz na oczy. Teraz możesz mówić co chcesz, bo jesteś jego fanem, ale za rok, może dwa będziesz innego zdania, gwarantuje.
A jeśli chodzi o to, że eminem jest jednym z najlepszych raperów w historii, to w żadnym stopniu się z Tobą nie zgadzam. Kłamał o swoim dzieciństwie, robił szum wokół swojego małżeństwa, udaje czarnego, robi z siebie ogromne pośmiewisko tylko po to, aby utrzymać się "na fali". A to nie kwalifikuje się do miana "najlepszego w historii" ewentualnie "najgłupszego w historii", taka jest prawda. Wielcy raperzy to m.in. Tupac, Eazy-e, Ice Cube, MC Eiht, Mack 10. A eminem, 50 cent i inne podróby naszych czasów powinno się spóścić w kiblu.

To tyle z mojej strony

TUPAC_4_EVER

A właśnie że mówił prawdę o matce . To co gada jego ,,matka'' to jest stek bzdur i tyle przecież ona nie powie prawdy nigdy zaś co do klasyki to z tymi co podałeś masz rację oni są wielkimi raperami ale Em też się do nich nadaje

martek165

Rotfl, człowieku. Wejdź trochę bardziej w rap, posłuchaj sobie Eazy'ego, Ice Cube'a, Ice - T'iego i porównaj. Sam kiedyś słuchałem Eminema - jak miałem 12 lat, nagle usłyszałem u brata ciotecznego 'Hood Take Me Under' Compton's Most Wanted i całkowicie zmieniłem zdanie. Eminem to wytwór komercji, gdyż przekazu w tekstach czy w ogóle dobrego rapu nie tworzy. Poszerz swoje choryzonty! :P

GR4L

A tu ci powiem że słucham nie tylko Eminema bo słucham wielu innych artystów Ice T’iego bardzo lubię innych też lubię, oprócz tego Sido Samy Deluxe Azad Public enemy Eazego Dr Dre M.O.P i dalej nie chce mi się wymieniać to że rapu słucham 4 lata to nie znaczy że nie umię powiedzieć co mi się podoba a co nie

martek165

E tam Ice-T i ci inni to słabi są a Em to król rapu

krypki

A ty krypki debilu jesteś zwykłym prowokatorem!

2903

TUPAC 4 EVER- śmiać mi się chce jak widze jakie głupoty piszesz. Czy ci sie to podoba czy nie Eminem obok 2Pac'a Dre i Snoop Dogga to najlepszy raper w historii. I nie jest to artysta sezonowy, napewno jest słynniejszy niż 2Pac, jego piosenki są bardziej słynniejsze i bardziej rozpoznawalne, niektóre przeszły do historii muzyki, dwie z nich są na liscie 500 najlepszych piosenek wczechczasów. Jedna z nich jest na liscie 100 piosenek które zmieniły świat. 3 albumy są na liscie 500 najlepszych albumów wszechczasów. 2 piosenki sa na liscie 100 piosenek z ostatnich 25 lat które warto psłuchać. Jest pierwszym raperem nominowanym do Grammy za najlepszą piosenkę roku( jak narazie jedyny), jest pierwszym raperem który zdobył oscara. I nie pieprz że jest porażką rapu, bo sam się ośmieszasz.

shady_88

co to to racja Eminem to klasyka tak samo jak 2Pac , Dre , czy Eazy E nie wszystkim to musi się podobać ale taka jest prawda