jeden z najlepszych raperów...
P.S jest plota ze Eminem obraza Polskie...Ludzie nie wierzcie w to gówno...bo nigdzie Eminem nie obrazal Polski w zadnych wywiadach czy gdzies....jakis Idiota to se wymyslil zeby mu reputacje zniszczyc i tyle....
PEACE
Zgadzam się z tobą bo sam mówiłem że:
Jak każdy pewnie wie, Eminem zawsze opisuje swoje życie i uczucia w piosenkach. Więc gdyby miał coś do narodu Polskiego napewno by o tym napisał, a w żadnej jego piosence nie ma o tym ani słowa.
Każdy kto wierzy w te brednie, mówił że słyszał to od znajomych, a sam nie widział/słyszał/czytał wywiadu w którym Em by coś takiego mówił. Nigdzie nie ma niczego co by dowodziło że Eminem obrażał Polskę.
Teraz do tych co nadal wierzą w tą gównianą plotkę. Nie macie żadnego dowodu że obrażał, a ja mam dowody że NIE obrażał. Zamiast oskarżać Eminema to lepiej oskarżajcie Erikę Steibach i jej zasrany Związek Pruski.
Raaany... W 100% Was popieram! Nareszcie jacyś mądrzy ludzie na tym forum! Dzięki chłopaki! :*
Gdyby Em na prawdę coś miał do Polski to już dawno byśmy o tym usłyszeli - w jego kawałkach! A tak... Niektórzy po prostu na siłę chcą odstraszyc jego fanów. Ale ci prawdziwi nie dadzą się nabrac!!! :D Shady4ever
Pzdr :)