Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Eminem kontra 2pac. Jak ktoś porównał Slima do mezo to się zastanowiłem z kim go można zestawić. Niech bedzie best of the best 2pac.

Janus13

Wolę Eminema. Ale to moze dlatego, że od dziecka słuchałam jego piosenek [brat słuchał]. 2pac również jest świetny, ale... Tak jak powiedziałam- wolę Eminema. Jego teksty bardziej do mnie przemawiają ;D

Janus13

No to pardzo trudne... no to ŻADEN!
A dlaczego nie?
Bo METAL (AVE METAL!!!!!!! \m/) JEST THE BEST!!!!!!!
A rap to takie cos takie male wygadane chujostwo...

Jacob_Voorhees

Chyba idiotą jesteś jeśli uważasz, że rap jest chu****. Jeśli słuchałbyś rapu, wsłuchiwał się w słowa jakie jest ich przesłanie to byś polubił rap. Ja nie lubię METALU, ale nie krytykuje, ani nie obrażam tego gatunku muzyki. Oczywiście angielskiego możesz nie czaić to polecam Ci stare, legendarne utwory z Paktofoniki. Polecam Ci kawałek Jestem Bogiem oraz zwrotkę Magika w Chwilach ulotnych i wsłuchaj się słowa.

Co do metalowców ja sobie nie wyobrażam mieć długie włosy, glany, obcisłe spodnie oraz do tego jakaś kurtka z kozich jąderek przy 30 stopniowym upale. No i machanie bezsensownie włosami w lewą i prawą stronę. Co mi się nie podoba w metalu? To to, że drą mordę i często nie mogę ich zrozumieć, a jak ich rozumiem to same szatańskie myśli tych wykonawców.

Pozdrawiam.

Janus13

myśle że jednak 2pac ponieważ jago teksty są lepsze od ema

mcmw

oboje są świetni i nie wiem kto lepszy eminem moze ma lepsze beaty, chociaż gdyby 2pac teraz tworzył(a nie tworzy?? hehe) to by był lepszy lub taki sam jak em pod względem tekstów i beatów:p kiedyś było inaczej: tworzyło się teksty pod bit a teraz ważny tez jest podkład

lluukk

ja wole snoop dogga
(krótkooo) ................