Em poprostu rządzi i nie ma co wiecej gadac byles na jakims jego koncercie? ja na 4 xD zajebiste !!!!!!!!!1
Niestety nie byłem na zadnym jego koncercie, ale mam wiekszość jego koncertów i wszystkie albumy na kompie. Pozdrawiam :)
Nooo...jest jaki jest...tak jak Misiek Wiśniewski...poziom poniżej depresji...ZERO!
Jest jakiś klip (nie znam tytułu) nowy...shadow...coś tam pier..lą...Zabójcze laski tam się gibają na rurkach...Początek Eric Roberts w mamrze gada z jakimś Murzynem, kumacie nie?
No i Murzynek nawet fajnie śpiewa, no a potem mu się wpie..ala ten mały ch.jek eminem i partoli cały utwór swym bełkotem, pieprzeniem, "rymowankami i wierszykami".Wku..ia mnie, że rapery spieprzą każdy utwór...tak samo jak ten gnój Puff Daddy śpiewa z tą super laską z Pussycat Dolls...fajna dziewczyna, fajnie śpiewa, nooo a potem ten bydlak Daddy (którego nienawidzę) chrzani całą piosenkę swym ochrypłym, prymitywnym stękaniem-eeeeeee yyyyyyyy aaaaaaa iiiiiiblablabla
pier...ć eminema , daddy'ego , 50 C...bo to śmiecie...
Jak ci sie nie podoba, jak rapują to ich nie oglądaj, a nie ... kur** swoin jeb... pisaniem wkurw**** innych.
A skoro palancie jesteś taki mądry to sie z nimi zmierz - założe sie, że nie potrafisz nawet 1/4 tego co oni. Np. potrafisz rymować od 1 do 6 sylab ??? Wątpie nie każdy na taki talent - np. Em.
Oni chociaż mówią coś mądrego. A ty wszystko spieprz...!
Jak ja nie cierpie takich frajerów! :x