Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Co o tym myślicie? Z tego co widzę nie było jeszcze takiego tematu, chyba, że źle widzę... :P

Zaczęło się od tego, że w sieci pojawiła się strona o adresie http://kingmathers.com/ z notką o tym, że niedługo wyjdzie nowa płyta Eminem'a. Później pojawiły się plotki jakoby, była to oficjalna strona tej płyty, której tytuł będzie brzmiał King Mathers LP, a sam krążek miał się ukazać jeszcze w tym roku.

W artykułach cytowano 50 Cent'a i Ca$his'a, twierdzili, że Shady pracuje nad nowym materiałem na płytę. Podobno miał go to tego namówić Akon.

Ostatnio wp.pl opublikowała notkę następującej treści:

Eminem (fot. AFP) drastycznie ostudził entuzjazm fanów spodziewających się nowej płyty idola. Krążka nie będzie. Przynajmniej w najbliższym czasie. Raper poirytowany nieustającymi plotkami na temat rzekomo zbliżającej się premiery dzieła, postanowił raz na zawsze ukrócić spekulacje.
- Nie ma żadnych planów związanych z albumem Eminema - zdementował twórca z Detroit.

No i co o tym sądzicie?

Moje zdanie jest takie - Shady planował powrót z wielką pompą prezentując album King Mathers LP, (jak dla mnie tytuł genialny) ale (!) kumple go "zdradzili", w sensie, że zdradzili jego małą niespodziankę. Uznał, że teraz jego powrót nie będzie już tak "niespodziewany" więc zdementował jakiekolwiek pogłoski o jego przedsięwzięciach. Uważam, że materiał owszem jest, ale pojawi się dużo później i być może pod innym tytułem. (To z tą zmianą tytułu to ktoś sugerował na jakiejś anglojęzycznej stronie)
Taka jest moja "teoria".

Na youtube pojawił się pokaz zdjęć. Dwa z nich to tak jakby "przód" i "tył" okładki albumu. Zerknijcie i ocenijcie proszę wiarygodność. W sumie to każdy mógły sam zaprojektować taką okładkę, ale jednak to zdjęcie w koronie... Może ktoś lepiej zna się na tego typu "przerabianiu" zdjęć i się wypowie.
http://www.youtube.com/watch?v=HMgB_EzFo4k

A może po prostu rzeczywiście nie ma żadnych planów co do albumu? Piszcie co sądzicie :P
Pzdr :)

Twinkie

Co do filmu na youtube to na pewno nie okładka, gdyż na niby przodzie jest zdjęcie Ema które jest stare jak świad, a nie dali by takiego zdjęcia na okładkę. A korona to widać że fotomontaż.

Hymmm, po wydaniu albumu Encore były plotki, jakby Marshall miał odejść na emeryture, czemu zaprzeczył, a od czasu Encore nie był wydany jego studyjny album. No więc dlaczego teraz ma to zrobić, skoro od czasu zdementowania plotki nie wydał płyty?? Ja myślę że Em robi sobie po prostu przerwę i tyle. W końcu ten rok nie był dla niego wymarzony, a wydarzenie rozwodowe i śmierć Proofa niemal sie na siebie nałożyły, ponadto walka sądowa o opiekę nad Hailie. Nie ma się co dziwic, że facetowi mogła z lekka siąść psycha ;)

Eminem11_2

Nie, no jasne, wszystko rozumiem. Pewnie, że miał ciężki rok. Tylko skąd te wywody Fifty'ego i Ca$his'a sugerujące, że Em nagrywa coś nowego - zamierzone? miały na celu przypomnieć, że jednak Shady gdzieś tam jest i żeby o nim nie zapominać? I ta strona na necie - wymysł fanów?

Twinkie

Co do płyty to myślę, że właśnie tak. I jeśli chodzi o strone to też trafiłeś w dziesiątke, coś takiego można zrobić bardzo łatwo, no i czegoś takiego jest pełno w necie.

Eminem11_2

Sory, nie trafiłeś tylko trafiłAś ;)

Twinkie

Odświeżmy ten temat :D Kto coś wie o nowej płycie? Bo, że będzie to wiadomo a jakieś szczegóły ktoś zna? :>
Pzdr ;]