Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Tak patrzę na to forum to myślę że trochę za dużo tu rozkmin w stylu "czy eminem pojechał polaków i żydów" i "który rap jest leszy polski czy zachodni?" a za mało o samej muzyce Slima. Ja sam uważam go za jednego z lepszych raperów mainstreamu. Na co dzień słucham takiego undergroundu że nawet w amerykańskich stacjach radiowych prowadzący audycje hip-hopowe o nim nie słyszeli, ale akurat Ema lubię sobie zapuścić. Głównie ze względu na oryginalność i chore pomysły, no i ma niezłe flow i ponadprzeciętną technikę. Więc pytam jaką płytkę Slima uważacie za najlepszą?
Ja myślę że najlepsza to "The Marshal Mathers"- storystelling "Stan" to świetnie przemyślana opowieść, "The Real Slim Shady" to mistrzowski benger, a "The Kids" świetnie dopełnia chory klimat płyty.
Zaraz za Marshalem plasuje się "The Slim Shady LP" oficjalny debiut Ema. Klimat jest surowszy, mniej hiciorów, ale tyle samo treści, są poryte historyjki, troszkę refleksyjnej nutki, może gdyby bity były ciut lepsze to postawiłbym tego long playa na najwyższej półce.
A wy który album uważacie za najlepszy?

Lucky_luke

Dla mnie najlepszy album Em'a to "The Eminem Show", genialne teksty, zresztą jak zwykle, genialne również bity, to jest ogólnie mój ulubiony album muzyczny. Na drugim miejscu "The Marshall Mathers", a na trzecim "The Slim Shady LP". 4 to "Relapse" a 5 "Encore". Ogólnie Em wymiata, jak dla mnie

shady_88

szkoda ze do 'beautiful' nie da sie znalezc na utubie dzialajacego vclipa; ale sam kawalem powala nie ma co

Lucky_luke

Podbijam