Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

I do tego kompletny idiota. Takie stworzenia powinni tępić federalni. Wieśniak, prowokator, matoł... Przychodzi mi na myśl jeszcze kilka określeń, ale już kończe...

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

niech Ci się kojaży z czym chce ale każdy ma swoją rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
pozdro

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Droga Magdaleno ;] powiedzialas ze rozumiesz slowa piosenek Kornu... Wiec czy mogłabys mi przetlumaczyc utwor o nazwie "Twist" ? ponizej zamieszczam jego slowa:

you not rrrh rot
dot n dot n dot per rot
dot n not n dot per

n dot chi cot n dot rrr ah
dot dot ki o ma gri a dot
dot ers a pa ta ko

some play to we
a dot think up a bite rah
sometimes you might
ooh ooh rrrh
we thought we might

dot be mer hot something
what are you ma ah
do bro what are mines is
dot ooh ooh
rot in dot n bite
ooh na na er na he
woo hoo rah
ate no hoo dot er ha
ya dot im wer rah

Twist
No niewiem... Jesli to przetlumaczysz to bede pelen podziwu... Bo jak dla mnie to tu nie ma slow... Ale zycze powodzenia :) I mam nadzieje ze ci sie uda... (cos krotka ta "piosenka" ) PZDR ;]

użytkownik usunięty

wejdz sobie na strone korna i se sam przetłumacz a nie męcz laski co????
Emma

och,nie wiesz co to znaczy argh ? :d to zamysł artystyczny,zresztą czy ja jestem translatorem :D tej piosenki akurat nie znam, zgadzam sie,ze wlasciwego tekstu jest tu mało :D ale to tylko jedna z piosenek :D rozumiem,te których słucham, np. thoughtless,trash,a.d.i.d.a.s. i moge ci sie je bez problemu przetłumaczyć

pozdro

użytkownik usunięty
menshikov

Jestes chyba glupia, em jest cool, najlepszy raper wszechczasow, i zapewnie drugiego takiego nie bedzie. Jest spox, nie ma duzo wymagan, jak chcesz to sobie poogldaj "8 mile" i zobacz jak byl maly ile mial, a teraz sobie zarobil ze swoich sil na to wszystko, co ma. Ty pindo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto sie ze mn zgodzi????

użytkownik usunięty

Oczywiście że popieram i pozdrawiam
Emma

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

byłam w kinie na 8 mili i ani nie mogę powiedzieć,że film mi się podobał, ani że mi się nie podobał, ale właściwie to nic do niego nie mam, po prostu nie zrobił na mnie wrażenia.także zarzut jest bezpodstawny, bo film widziałam. natomiast kiedy eminem dostał oscara za piosenkę-bardzo się ucieszyłam. i na przyszłość, pomyśl zanim kogoś bezmyślnie obrazisz.

pozdro dla tej osoby,której wpis jest nad moim

użytkownik usunięty
menshikov

Każdy kto ma coś do Eminema to dupek. Slim jest przystojny, utalentowany, robi zadygistą muzę.

użytkownik usunięty

POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! masz racje i nie tylko jest dupkiem ale chu,j,e,m złamanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ema

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty