Jaki jest wasz ulubiony kawalek Ema ?
Dla mnie
Hailies Song z The Eminem Show
Halies Songe jest dobrym kawałekiem lecz jeśli miał bym wybierać ulubioną pisenkę Ema to pewnie była by to ścieżka dzwiękowa do filmu 8 mile "Lose Yourself" jednak każda pisenka mi się podoba i ma coś co sprawia ze mogę go słuchać i słuchać. Dobre są też We as Americans i Love you more.
PZDR.
Till I Collapse jak dlamnie wymiata!!!
Ale kurde trudno najlepsza wybrac encore tez jest wyjebane.
Hell Yeah!!!
Till I Collapse ma niezłe bity! Jest podobna do We will ruck you. Em lubi Queenów
1. Lose yourself
2. Marshall Matthers
3. Till I collapse
Ogólnie jest baaardzo niewiele piosenek, które mi się nie podobają (a mam jego 3 płyty więc troche tych piosenek znam.)
pozdro;]
Ogólnie wyłanianie najlepszych kawałków nie jest moim ulubionym zajęciem.
Po prostu trzeba słuchac płyty od początku do końca :p
trudno powiedzieć bo wszystkie są jebane w kosmos...;] ale najlepsze jak dla mnie to Lose yourself, 8 Mile, The way I am
Po 3 z albumu - i tak było ciężko wybrać, co mówić o jednej.
The Slim Shady - Guilty Conscience, Just Don`t Give A Fuck, Still Don't Give A Fuck
The Marshal Mathers - The Way I Am, Remember Me?, Kim
The Eminem Show - Square Dance, Superman, Till I Collapse
8 Mile - Lose yourself, 8 Mile, Run Rabbit Run
Encore - Encore, We As Americans, Like Toy Soldiers
D-12 - ?World? - 40 Oz, Good Die Young, My Band, Loyalty
D-12 - ?Devils Night? - Pimp Like Me, Fight Music, Purple Pills
i Scary Movie.
Kiedy widze video do Lose Yourself, a tym bardziej do Stan'a to mnie aż dreszcze czasem przechodzą - po prostu miestrzostwo!!
Eminam jest tak zajebisty ze nie da sie tego opisac w słowa ja mam 15 lat a fanem Ema jestem od 7 roku życia od kad to zaczelem sluchac płyt.Kazdy jego kawałek ma za zadanie przeslac cos innego do słuchacza.I żaden prawdziwy fan nie moze powiedzieć jaka jest jego ulubiona piosenka a jaka nmniej bo dla prawdziwego fana kazda jest wyjechana. Bylem na 4 koncertachEma i wiem co to znaczy słuchac go na żywo.Jest to coś zajebistego.Te tłumy ludzi machajacy rękami głośniki które prawie sie pala a na scenie King raper Eminem.to byla jazda........polecam każdemu jezei bedzie mial okazje niech wybieze sie na jego koncert.A nikt nie pożałuje. Pozdro dla wszystkich fanów Slima.Jak by ktoś chcial pogadac ze mna o Emie to mój E-mail to;adam_show@vp.pl te show wzielo sie z the eminem show jednej z najlepszych płyty jakiej kiedy kolwiek słyszalem. Pozdr xD
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że mając 15 lat byłeś już na 4 koncertach Ema... Ale ok... twoja sprawa, w sumie czemu mam Ci nie wierzyć...
Zgadzam się natomiast z tym, że ci którzy naprawdę są fanami i widzą w kawałkach Ema więcej niż tylko zwykły rap, co dane jest niestety nielicznym, nie są w stanie wyłonić tych ulubionych, bo kręcą ich po prostu wszystkie. Przynajmniej tak jest u mnie :)
Z tych co najbardziej do mnie przemawiają, ale tak naprawdę najbardziej to Sing For the Moment, The Way I Am, Stan, Like Toy Soldiers, Marshall Mathers, Love You More, Rock Bottom, Criminal, When I'm Gone, Mockingbird, Hailie's Song, White America, i wiele innych :) Już mam wyrzuty sumienia, że o którymś zapomniałam...
Pzdr :)
hej a mogłbyz powiedziec po ile sa bilety na jego nocert tak na oko w PLN i gdzie one były i czy masz jego autograf itd.
Ciężki wybór,ponieważ wszystkie są genialne;)może wybiore te,których słucham najczęściej: Lose yourself,Stan,Till I Collapse,Superman ;]
without me, mockingbird, when i'm gone, Ass like that, kill you, lose yourself i te z innymi wykonawcAMI: one last time, my band, you don't know-boskie!, welcome to detroit city, smack that...
Dla mnie When I'm Gone (Curtain Call: The Hits), Without Me (The Eminem Show), The Way I Am (The Marshall Mathers LP), Mosh (Encore), Mockingbird (Encore).... i wiele innych:)
Ojj, dużo tego...x)
Encore
Evil Deeds
Stan
Lose Yourself
Crazy in love
Like toy Soldiers
Ass like that
Mockingbird
Without Me
The Real Slim Shady
8 mile