Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Jaki jest wasz ulubiony kawalek Ema ?

Dla mnie

Hailies Song z The Eminem Show

Road_Warrior_X

Halies Songe jest dobrym kawałekiem lecz jeśli miał bym wybierać ulubioną pisenkę Ema to pewnie była by to ścieżka dzwiękowa do filmu 8 mile "Lose Yourself" jednak każda pisenka mi się podoba i ma coś co sprawia ze mogę go słuchać i słuchać. Dobre są też We as Americans i Love you more.
PZDR.

Marins

stan the real slim shady Sing For The Moment Like Toy Soldiers

Marins

ssij pałe hehehehehehehe................ ......................

Road_Warrior_X

Cleanin' out my closet, Stan. Slim wogole jest swietny.

Road_Warrior_X

Nie jestem fanem Eminema, ale kawalek "Encore" nagrany z Dre i 50 Centem jest wyczesany

Road_Warrior_X

Sing for the moment, Stan i ta z nowszych gdzie w klipie jest jego córka... Zapomniałem tytułu :P

InowroclawskiWilk

Piosenka w której jest jej córka to When I'm Gone :)
PZDR

Marins

jego* :))) dzięki za info ;)

użytkownik usunięty
InowroclawskiWilk

Lose yourself i Curtain Down. Ale tak wogóle to wszystkie są super

Road_Warrior_X

Mnie się BARDZO podoba ass like that, ze względu na melodie

viva555

Till I Collapse jak dlamnie wymiata!!!
Ale kurde trudno najlepsza wybrac encore tez jest wyjebane.
Hell Yeah!!!

użytkownik usunięty
Emsi1986

Till I Collapse ma niezłe bity! Jest podobna do We will ruck you. Em lubi Queenów

Road_Warrior_X

1. Lose yourself
2. Marshall Matthers
3. Till I collapse

Ogólnie jest baaardzo niewiele piosenek, które mi się nie podobają (a mam jego 3 płyty więc troche tych piosenek znam.)
pozdro;]

Road_Warrior_X

BRAIN DAMAGE - z slim shady lp , wogóle cała ta płyta

użytkownik usunięty
lionmonk

Ogólnie wyłanianie najlepszych kawałków nie jest moim ulubionym zajęciem.
Po prostu trzeba słuchac płyty od początku do końca :p

Road_Warrior_X

When I'm gone i Stan...kocham te dwa kawałki!!

Road_Warrior_X

trudno powiedzieć bo wszystkie są jebane w kosmos...;] ale najlepsze jak dla mnie to Lose yourself, 8 Mile, The way I am

kaskag90

Po 3 z albumu - i tak było ciężko wybrać, co mówić o jednej.

The Slim Shady - Guilty Conscience, Just Don`t Give A Fuck, Still Don't Give A Fuck
The Marshal Mathers - The Way I Am, Remember Me?, Kim
The Eminem Show - Square Dance, Superman, Till I Collapse
8 Mile - Lose yourself, 8 Mile, Run Rabbit Run
Encore - Encore, We As Americans, Like Toy Soldiers

D-12 - ?World? - 40 Oz, Good Die Young, My Band, Loyalty
D-12 - ?Devils Night? - Pimp Like Me, Fight Music, Purple Pills

i Scary Movie.

Road_Warrior_X

obczajcie sobie kawałek - osama bin laden diss - eminema

użytkownik usunięty
lionmonk

Kiedy widze video do Lose Yourself, a tym bardziej do Stan'a to mnie aż dreszcze czasem przechodzą - po prostu miestrzostwo!!

Road_Warrior_X

KAŻDY, byle tylko nie Eminema. hehehehhe

Nie_Wie

Za dużo ich jest :P :P :) pozdrawiam fanów slima.

Elfen

Eminam jest tak zajebisty ze nie da sie tego opisac w słowa ja mam 15 lat a fanem Ema jestem od 7 roku życia od kad to zaczelem sluchac płyt.Kazdy jego kawałek ma za zadanie przeslac cos innego do słuchacza.I żaden prawdziwy fan nie moze powiedzieć jaka jest jego ulubiona piosenka a jaka nmniej bo dla prawdziwego fana kazda jest wyjechana. Bylem na 4 koncertachEma i wiem co to znaczy słuchac go na żywo.Jest to coś zajebistego.Te tłumy ludzi machajacy rękami głośniki które prawie sie pala a na scenie King raper Eminem.to byla jazda........polecam każdemu jezei bedzie mial okazje niech wybieze sie na jego koncert.A nikt nie pożałuje. Pozdro dla wszystkich fanów Slima.Jak by ktoś chcial pogadac ze mna o Emie to mój E-mail to;adam_show@vp.pl te show wzielo sie z the eminem show jednej z najlepszych płyty jakiej kiedy kolwiek słyszalem. Pozdr xD

adam_show

Jakoś mi się nie chce wierzyć, że mając 15 lat byłeś już na 4 koncertach Ema... Ale ok... twoja sprawa, w sumie czemu mam Ci nie wierzyć...

Zgadzam się natomiast z tym, że ci którzy naprawdę są fanami i widzą w kawałkach Ema więcej niż tylko zwykły rap, co dane jest niestety nielicznym, nie są w stanie wyłonić tych ulubionych, bo kręcą ich po prostu wszystkie. Przynajmniej tak jest u mnie :)

Z tych co najbardziej do mnie przemawiają, ale tak naprawdę najbardziej to Sing For the Moment, The Way I Am, Stan, Like Toy Soldiers, Marshall Mathers, Love You More, Rock Bottom, Criminal, When I'm Gone, Mockingbird, Hailie's Song, White America, i wiele innych :) Już mam wyrzuty sumienia, że o którymś zapomniałam...
Pzdr :)

Twinkie

1. Lose Yourself
2. The Way I Am
3. Rock Bottom
4. Like Toy Soldiers
5. If I had

Moje top 5 ;)

adam_show

hej a mogłbyz powiedziec po ile sa bilety na jego nocert tak na oko w PLN i gdzie one były i czy masz jego autograf itd.

Road_Warrior_X

Lose Yourself. "You can do anything you set your mind to, man

shady_88

1.Lose Yourself
2.8 mile
3.Sing For The Moment
4.The Way i Am
5.When Im Gone

Road_Warrior_X

Ciężki wybór,ponieważ wszystkie są genialne;)może wybiore te,których słucham najczęściej: Lose yourself,Stan,Till I Collapse,Superman ;]

Road_Warrior_X

Without Me, swoisty symbol muzyki u nas na dzielni na przełomie wieków ;)

Road_Warrior_X

without me, mockingbird, when i'm gone, Ass like that, kill you, lose yourself i te z innymi wykonawcAMI: one last time, my band, you don't know-boskie!, welcome to detroit city, smack that...

czessska

mockinbird,Encore,Cleanin Out My Closet,Sing for the Moment,Lose Yourself

ActionMAN

WSZYSTKICH FANóW EMA ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA!!!

Mnih

The Way I Am

Road_Warrior_X

Lose yourself, Sing For The Moment, Till I Collapse i Without Me.

Janus13

Lose Yourself, Hailie's Song, Mockinbird [nie jestem pewna co do pisowni]

Road_Warrior_X

Dla mnie When I'm Gone (Curtain Call: The Hits), Without Me (The Eminem Show), The Way I Am (The Marshall Mathers LP), Mosh (Encore), Mockingbird (Encore).... i wiele innych:)

Road_Warrior_X

Ja lubię najbardziej Lose Yourself =] Z filmu 8 mila .

Road_Warrior_X

nie wiem dlaczego nikt nie wymienił piosenki KIM?! Jak dla mnie jest najlepsza!!!

igaanime

Najlepsze piosenki byly moim zdaniem na plycie ''The Eminem Show''

magos88

Ojj, dużo tego...x)

Encore
Evil Deeds
Stan
Lose Yourself
Crazy in love
Like toy Soldiers
Ass like that
Mockingbird