Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Jak przez przypadek usłysze jego wywiad w telewizji to aż łza się w oku kręci... Naprawde żal mi jest człowieka. Tego jego wszystkie gadki szmatki w celu pozyskania sobie wiekszej ilości fanów. Można być kontrowersyjnym, ale nie za cene uczuć i poniżenia kogoś innego. Jeśli tak bardzo lubi mieszać ludzi z błotem, nie zmiesza i siebie ?
Naprawde aż niemiło patrzeć jak się człowiek potrafi skompromitować. Elvisa wyśmiewał Michaela Jacksona.... ale dlaczego nie wyśmiewa ludzi bardziej popularnych? Ludzi którzy mają bardzo dużą rzeszę fanów? Zapewne dlatego żeby nie stracić tej swojej niemałej gromadki ludzi kótrzy go uwielbiają. Niech nie mówi w takim razie że nic go nie interesuje. "Możecie mnie kochać kub nienawidzieć mi to wszystko zwisa"- stały text Eminema... (hehe)
Ja natomiast tylko przyglądam się i zaczynam współczuć tej jego córeczce, że ma tak niedojrzałego i nieodpowiedzialnego ojca....

kyanka

Eh... dwa razy mi sie to samo wyslalo..:P

użytkownik usunięty
kyanka

Ej jak zaczyna Cię denerwować to zię od Niego grzecznie mówiąc odwal.... ;) Chyba Cię pojebało jak myślisz że Elvis i Jackson nie są popularni!!!!!!!! Wsłuchaj się gobrze w jego teksty przecież zbija się z Mobiego, Aqilery, Britney, Limp Biskit, ja rula... dużo by można wymieniać , a Ty może jeszcze mi powież że nikt o nich nie słyszał... ;)
ma racje że mu już wszystko zwisa przecież jest na tyle bogaty że starczy mu chajsu do końca życia... Wspułczujesz Halie? dlaczego? przecież sie kochają z Emem, ma wszystko co chce czego tu więcej chciec?. Po co ma mieszać siebie z błotem ważne że innych miesza!!!!!!!
Emma

użytkownik usunięty

Tak Jackson i Elvis są popularni, ale mają inną wiekowo rzeszę fanów i on ma wiekowo inną rzesze fanów. Rozumiesz o czym mówie?
Ważne że innych miesza z błotem? Czyli ciebie to tak fascynuje jak beszta innych..?? Gdyby obraził najbliższą Ci osobę też by Ci to się tak podobało? Jak myślisz dlaczego te gwiazdy, których szykanuje nie odwdzieczaja mu sie tym samym? Bo jeszcze maja na tyle dobrego wychowania i rozsądku żeby nie zniżać się do jego poziomu.
I wcale nie przyczepiłam się do Eminema, jestem obserwatorką, która zaczyna wątpić , w to że Eminem chociaż na starość zmądrzeje...
A i dlaczego współczuje jego córce? Nie czytałeś mojej wczesniejszej wypowiedzi? Nieodpowiedzialny i niedojrzały emocjonalnie... mniemam że jego córka kiedyś dojrzeje i nie będzie chciała sobie wychowywać ojca...
I czy wszysy fani Eminema używają takich "pięknych" słów jakie ty w swojej wypowiedzi zademonstrowałeś? Widocznie dlatego są jego fanami, bo Eminem prezentuje podobne upodobania do waszych, albo wam imponuje to że ćpa, ubliża i co drugie jego słowo zaczyna się na "f"...
Eh... są gusta i guściki...

użytkownik usunięty

Ależ bardzo mnie to fascynuje bo akurat nie lubię tych osób... Przykro mi ale na pewno nie zmiesza nikogo z nojej rodziny. Myslę że nie odwdzięszają mu się tym samym ponieważ nie umieją tak dissować jak Em. Po co ma go wychowywać????
Może nie wszyscy używają takich słów ale na pewno większość!!!!
O przepraszam bardzo Eminem nie ćpa (nawet ze względu na Haili)
Pozdro Emma

Przykład ...to miał być przykład o bliskich osobach, a jesli nie rozumiesz tego to przeczytaj sobie dwa razy moją wypowiedz. Zreszta nie chce mi sie już z wami dyskutowac na temat Eminema. Mam o nim takie zdanie a nie inne i nie sądze, bym je szybko zmieniła....

użytkownik usunięty
kyanka

Oczywiście że rozumiem!!!!!!!!!! i nie musze tego czytać 2x!!!!!! Wcale nie musisz z nami gadać
Żegnam Emma

kyanka

obawiam sie ze nie ma o czym dyskutowac z prymitiwami zapatrzonymi w eminema

użytkownik usunięty
____16

buja,j się ok bo mi cię szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!1
a prymitywem to jesteś ty f.i.u.c.i.e!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!