emiem jest dla mnie natchnieniem lubie go jest dla mnie najlpszym raperem na swiecie jest szczery jednym slowem jest cool. mam jego wszystkie plyty jedna z nich zdobylem na koncercie 50 cent w berlinie
emiem jest dla mnie natchnieniem lubie go jest dla mnie najlpszym raperem na swiecie jest szczery jednym slowem jest the best, mam jego wszystkie plyty .!!!!
jest najseksowniejszym facetem jakiego widziałam w życiu, oraz wspaniałym artystą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
eeeeeeeeeeeee mam pytanko ile eminem ma wzrostu na filmwebie jest 170 cm ale to jest bzdura także pytam się ????
Widze, że fani Eminema to w dodatku po części anaalfabeci, zapraszam do przedszkola, może jeszcze jest szansa ,że nauczysz się czytać.
A wiesz co to popkultura dziecko? Jak ktos jest w telewizji, na idiotycznych galach, lansuje sie, jest modny - to jest popkultura. Czy Eminem tego nie robi? Pomysl albo uzupelnij swoje braki w wiedzy zanim sie odezwiesz, bo tylko sie osmieszasz
pajacem to jesteś ty.ale nie zamierzam kimentować twoich słów , bo są bez
podstawne.Nie mam pojęcia, dlaczego jest ikoną popkultury i pajacem?
mOŻE WYJAŚNIJ , DLACZEGO TAK SĄDZISZ BO MAM WRAŻENIE , ŻE SAM NIE WIESZ CO MÓWISZ.POZDRO DLA EMMY
KASIA
Yo Kasia dzięki za pozdro
powiem Ci że nie opłaca się pisać do takich degeneratów co uważają że Em jest do bani bo to przeciesz ściema ważne że miliony w tym My na świecie go cenimy, szanujemy i kochamy..........
Podzrawiam EMMA
nie obrażaj wszystkich fanów Eminema ja tesh do nich należe ale potrafie się zachować a co do tego każdy ma prawo do własnego zdania możesz nie lubić Eminema nawet nienawidzić ale miliony ludzi go kochają i chodzi mi tylko o to żebyś nie wyzywał to liczy się także fanów Eminema żeby nie jechali na wszystkich którzy mają odwage powiedzieć swoje zdanie zachowujmy się jak na kulturalnych ludzi przystało
yo ufo masz rację że trochę mnie poniosło ale nie pozwole żeby jakiś pajac wyzywał Ema a później mnie wyzywał od dzieci i analfabetów.
Z całym szacunkiem
Emma