hmmm to z tym ze eminem powiedzial ze jego muza nie jest dla polakow i zydow, no i ze jak by wiedzial ze oni jej sluchaja to by jej nie robil.. to sciema, moj kumpel napisal do niego listno i tam wspomnial ze jest z polski itp. a em mu odpisal( co prawda na kompie, ale zawsze) i dolaczyl zdjecie z autografem i podpisem 4 life. :)
Też słyszalem te brednie ale to wkrety bo Eminem chcial wystąpic w Polsce ale cos tam nie wyszlo gdyby tak naprawde myslal o Polakach nawet by nie planowal tu koncercicha!Em rządzi i tyle
To nie jest żadna ściema z tym że najechał na Polaków.,, kumpel napisał do Eminema", a tamten mu odpisał już to widzę, jest wiele takich osób które za kogoś się podszywają lub za nich pisza na blogach
to byl oryginalny adres do jego wytworni Shady Aftermath, wiec o blogach i podszewkach nei ma owy,, tak mysle :P
hmm... jeżeli to prawda, to współczuję Polakom, słuchających Eminema... Przyznam, że jego film 8 mila bardzo mi się podobał :) i tak szczerze to nei wiem co myślec na temat tej nieszczesnej wypowiedzi... nie bardzo w to wierze, ze tak powiedział - poki sama się nie przekonam to nie uwirze i tyle, bo przeciez nie był by taki głupi, mówic tak na polaków wiedząc, ze w Polsce jest duzo jego fanów... to było by bez sensu... ja nie jestem wielką jego fanką, ale słyszałam niektóre jego kawałki - są dobre... i nie bede obrazac kogoś za coś czego nie jestem pewna :) Pozdro