Eminem teraz spiewa o dupie Kim Kardashian, Lindsay, Jessice Simpson i innych pustych gwiazdkach. Ja rozumiem-ok one są tępe ale on nie musi!
kiedyś jego piosenki miały sens opowiadały o życiu a teraz eminem parodiuje gwiazdki :/
we made you jest beznadziejne na serio nie warto nawet tego słuchać, jestem bardzo rozczarowana jego albumem.
Eminem staje się jak 50-cent śpiewa o pierdołach, a z resztą Fifty to jego dobry kumpel:/
Synek,to ze na vivie puszczaja w kolko tylko jeden kawalek, nieoznacza ze na najnowszej plycie nie ma innych, BO SĄ.
Cociazby 'beautiful'i '3 am', tez z teledyskami ale zupelnie w innym stylu; moim zdaniem oba swietne, a i reszta z 'relapse' niczego sobie.
Mnie się ta piosenka podoba tak samo jak inne... A trochę głośniejszej krytyki dla Lindsay też nie zaszkodzi, bo zeszła dziewczyna na psy.. A J.Simpson chyba sama się musiała zgodzić na występ z nim i lekkie ośmieszenie ;]
oj, dziewczyno chyba nie za bardzo znasz twórczość Eminema
po pierwsze: Eminem od zawsze parodiował innych, już od płyty Slim Shady LP
po drugie: chyba jednak nie słuchałaś nowej płyty, albo nie wiesz o czy on rymuje...jeżeli według Ciebie takie kawałki jak "3 a.m.", "deja vu", "insane", czy bonusowy kawałek "my darling"(dla mnie liryczne arcydzieło) są o pierdołach, to wybacz ale gadasz głupoty...
Nowa płyta to liryczna bomba której dorównuje tylko Marshall Mathers LP...
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią, a co do wypowiedzi xxqxxq to nie zgadzam się....wyjaśnił to kolega wyżej :)
A jeszcze jedno, to dlaczego Eminem parodiuje gwiadzy wyjaśnia kawałek "Without me"
no ok jakoś słuchałam beautifull crack a bottle, we made you z nowego albumu i znam jego wiele piosenek nie wiem czemu ale wydaje mi się że on jest żałosny, jak go tak cenisz to ok ale ja w sumie wolę dancehall
no wiesz ja formułuję same świetne wypowiedzi, ale mam prawo do wypowiedzenia się na temat eminema i wiem że to burak, czyli jesteście do siebie bardzo podobni!
loser
zgadza się. wypowiedzi masz świetne, a jakie sensowne...oczywiście że masz prawo, każdy ma prawo pieprzyć głupoty...fajna ta demokracja nie?
tak. jestem burakiem...
dumb
zgadzam sie z tacyssup w 1000000000000000000000000000 % . Po prostu nic dodać nic ująć. Z ust mi to wyjełaś. Eminem stracił ten klimacik żadna z jego nowych piosenek nie dorównuje starym ;] i proszę mi tu nie pierdolić ;].
Mam już dość wypowiadania się na ten temat....może i teraz jego piosenki straciły klimat, też tak uważam, że kiedyś były lepszego i wogóle, ale mi nie chodziło o to.....ja wcale nie napisałam, że on cały czas ma fajne piosenki....tylko napisałam, żeby go nie obrażać.
A zdanie nike55555: "i proszę mi tu nie pierdolić ;]." jest żałosne...prubujesz szpanować, że umiesz przeklinać?! (żałosne) ....rozumiem gdy ktoś przeklina mówiąc, bo jest pod wpływem emocji i wogóle, ale pisząc???Ja gdy piszę to zastanawiam sie nad tym co piszę, więc nie przeklinam...a gdy mówię, to co innego, nie zastanawiam sie nad tym jakich słów używam. To tak na przyszłość.
uu no to w takim razie przykro mi słyszeć że jesteś głupia skoro nie zastanawiasz się nad tym co mówisz . widzisz wyszło że jestem szpanerką a ty idiotką. tak na przyszłość : zastanawiaj się nawet nad tym co piszesz, żeby potem nie wychodziły z tego takie rzeczy ;]]
Ale ja umiem czytać ;]] chyba ta rada tyczy się Ciebie tak samo hee przeczytaj swoją "wypowiedź" jeszcze raz - nie uczyli Cię czytania ze zrozumieniem ??
Yyy............................................................................. .........................................................Raczej Ciebie ;)