Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Ludzie!!! Macie wielki problem, że koleś podobno obraził żydów i polaków, ale jak sobie obraża żółtków, gejów, niektóre osoby to co - to może? Polacy są żałośni (przynajmniej w większości) Ktoś sobie może obrażać inne narody, poglądy, mówić co myśli , ale jak powie COKOLWIEK o Polsce to od razu wielkie HALO , o jezu już go nienawidzimy, to ch.. , su... ,dziw... , kur.... itd. Patrząc na te niektóre komentarze, na tych pseudofanów, to aż żal mi się ich robi. Ciekawe jakby się poczuli, jakby Eminem wprost obraził, tak jak swoją matkę i wiele innych osób. I za to go nie szanuję, i uważam, że jest FRAJEREM. Chociaż, przyznaję, talent ma i niektóre jego piosenki są dobre, ale to nie zmienia faktu co do jego charakteru, osobowości i czynów.

Joker_WhySoSerious

Tylko dowiedz się za co obraził swoją matkę. Znęcała się nad nim jak był mały i ma prawo ją teraz nienawidzić. Ciekawe czy ty na jego miejscu byś wybaczył?

frycek49

Nie, podobno była pijaczką ale nie znęcała się nad nim, choć może ... nie wiem nigdzie o tym nie czytałem. W każdym razie na jego miejscu zerwałbym jakiekolwiek kontakty z matką i tyle;) no ale cóż to eminem ;) jego teksty są zawsze kontrowersyjne, ale niektore madre(czasami)

Joker_WhySoSerious

no dobra z tym frajerem to może przesadziłem;)) ale super to on nie jest

Joker_WhySoSerious

Tylko że zauważ że on nie jest jedynym raperem głoszącym kontrowersyjne treści, a choćby rodzime 52 Dębiec, posłuchaj sobie o czym oni rapują. Takich kontrowersyjnych kolesi jest jeszcze kilku. W tej muzyce to normalne

frycek49

Może, ale dębiec to polski rap którego nie lubię ;0
Mówisz, że to normane, ok możesz mieć swoje zdanie ale wg mnie i tak przesadził np z tą swoją żoną no ale cóż......

Joker_WhySoSerious

A poza tym rap to nie jest muzyka kontrowersyjna, to muzyka podziemia, czarna muzyka. Są bialy raperzy - ok, ale kontrowersja nie jest wpisana w ten zawód

Joker_WhySoSerious

Ja nie mówię że on dobrze robi że wszystkich obraża. Ale w paru przypadkach nie można go całkowicie, potępiać bo albo ma też trochę racji albo opisuje trudne sytuacje w który nie wielu wiedziało by co robić

frycek49

Tak w tym wypadku masz rację