hehe, troche ściągnęłam po wątku poniżej, ale naprawdę chciałabym wiedzieć czy wolicie gwiazdę Zmierzchu - kristen Stewart czy Emmę ;] (i pod względem gry aktorskiej i urody!:p).
nie wiem co ma jedna do drugiej i czemu akurat je chcesz porównywać, bo grają w zupełnie innych filmach i obie całkowicie inaczej wyglądają :]
jedyne co mają wspólnego to to, że obie są dość chude, być może nawet trochę za bardzo :)
Emma jest śliczna i pasuje do ról słodkich dziewczyn w komediach dla nastolatek, natomiast Kristen bardzo dobrze radzi sobie w dramatach
widziałam wszystkie filmy z jedną i drugą, u Kristen widziałam potencjał jeszcze przed jej odkryciem przez wszystkich po Zmierzchu [nawet nie wiecie jak ucieszył mnie fakt, że to Kristen zagra Bellę, dobrze się spisała choć nie uważam, że była to jej najlepsza rola :)]
co do wyglądu, Emma trochę ładniejsza, ale cenię Kristen za to jaka jest, za naturalność i nietypową urodę....
obie zawsze wyglądają świetnie i mimo tego, że są rozpoznawalne, widać że mają coś w głowach :)
dodam jeszcze, że I LOVE THEM BOTH <3
i czasem naprawdę jednej i drugiej zazdroszczę :)
to tyle ode mnie, pozdrawiam i życzę dziewczynom wielu sukcesów, a przede wszystkim szczęścia