Emma RobertsII

Emma Rose Roberts

7,9
28 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Roberts

hehe, troche ściągnęłam po wątku poniżej, ale naprawdę chciałabym wiedzieć czy wolicie gwiazdę Zmierzchu - kristen Stewart czy Emmę ;] (i pod względem gry aktorskiej i urody!:p).

Evelyn_8

nie wiem co ma jedna do drugiej i czemu akurat je chcesz porównywać, bo grają w zupełnie innych filmach i obie całkowicie inaczej wyglądają :]
jedyne co mają wspólnego to to, że obie są dość chude, być może nawet trochę za bardzo :)
Emma jest śliczna i pasuje do ról słodkich dziewczyn w komediach dla nastolatek, natomiast Kristen bardzo dobrze radzi sobie w dramatach
widziałam wszystkie filmy z jedną i drugą, u Kristen widziałam potencjał jeszcze przed jej odkryciem przez wszystkich po Zmierzchu [nawet nie wiecie jak ucieszył mnie fakt, że to Kristen zagra Bellę, dobrze się spisała choć nie uważam, że była to jej najlepsza rola :)]
co do wyglądu, Emma trochę ładniejsza, ale cenię Kristen za to jaka jest, za naturalność i nietypową urodę....
obie zawsze wyglądają świetnie i mimo tego, że są rozpoznawalne, widać że mają coś w głowach :)
dodam jeszcze, że I LOVE THEM BOTH <3
i czasem naprawdę jednej i drugiej zazdroszczę :)
to tyle ode mnie, pozdrawiam i życzę dziewczynom wielu sukcesów, a przede wszystkim szczęścia

martaa92

Roberts ładniejsza od Stewart...
i tylko tyle powiem

WhiteChocolate58

Nie widziałam żadnego filmu z Roberts, więc się na temat aktorstwa nie wypowiem ;D Jeśli chodzi o wygląd to chyba Emma. Kristen nie jest brzydka, ale śliczna też nie. xd