Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

W dodatku niezwykle przeciętnej. Żeby ona chociaż była ładna, ale nie. 85 miejsce to jakaś mega parodia, ponury żart. Jest tyle lepszych aktorek, chociażby Claire Danes która niestety jest na 144 miejscu, to jest ogromnie niesprawiedliwe. No ale wystarczy spojrzeć na liczbę głosów - 18415, podczas gdy inne aktorki (za nią i przed nią) mają około 3-4 razy mniej głosów, po za tym żadna aktorka nie zaliczyła tak szybkiego awansu. To tylko dowodzi, że wredne dzieciuchy tworzą po 30 kont i dają jej dziesiątki. Kto się ze mną nie zgodzi co do tych głosów widocznie jest ślepy. Ja się tylko pytam co te trolle w niej widzą, dlaczego tak nagle zaczęli tworzyć te multikonta? Czego nie zrobili tego wcześniej? Może jest jakaś nagroda za to kto da więcej dziesiątek? Bo przecież ta aktorka nie ma ani talentu, ani urody, ani nagród. Ogólnie o co tu biega????

Skymaster

Częściowo muszę się zgodzić - piękna nie jest, brzydka też nie, zupełnie nijaka. Talent ma taki, jak każdy przeciętny mieszkaniec naszej planety, czyli przeciętny. W dodatku moim zdaniem od trzeciej części Pottera nawet z roli Hermiony się nie wywiązuje, robiąc z tej, bądź co bądź, dobrej postaci jakąś histeryczkę, w dodatku w filmie wszyscy ganiają pobrudzeni, a ona jakaś taka bardziej rześka i w ciuchach, których w latach '90, czyli podczas akcji Pottera, często się nie widywało. Ogólnie nawet w swoim "popisowym" filmie, czyli serii HP wypada blado, więc nie wiem, skąd ta wysoka średnia czy miejsce w TOP 100.

LemonadeChan

"nie wiem, skąd ta wysoka średnia czy miejsce w TOP 100."

To przez multikonta, naprawdę.

Skymaster

Zaczynam w to wierzyć.

użytkownik usunięty
Skymaster

Nie sądze.

Mógłbyś trochę rozwinąć swoją wypowiedź? Bo za bardzo nie wiem czego dokładnie dotyczy.

użytkownik usunięty
Skymaster

Że ma talent i urodę, poza tym momentami fajnie grała tą Hermione i oglądają wywiady z nią można stweirdzić że ma dość bogatą mimikę twarzy, znaczy potrafi grać.

Skymaster

Kompletnie nie zgadzam się z twoją opinią na jej temat. Moim zdaniem jest nie tylko piękna,ale i utalentowana. Zasługuje na wysoką notę. Ale zgadzam sie,że nie powinny być tworzone multikonta, żeby podwyższać komuś ocenę, a tak niestety jest. I o ile w przypadku Watson jest to rzadko spotykane,bo ona jest po prostu popularna(kto nie zna Harry'ego Pottera?), o tyle irytujące są wysokie noty takich aktorek/aktorów jak np. te z Plotkary , facet z Trzy metry nad niebem, itd. Poza tym sam dałeś jej 1/10 tylko po to,żeby obniżyć jej notę(ponieważ nie oceniłeś żadnych innych aktorów), co również jest trollowaniem :P

Pozdrawiam :)

piratka39

"Poza tym sam dałeś jej 1/10 tylko po to,żeby obniżyć jej notę(ponieważ nie oceniłeś żadnych innych aktorów), co również jest trollowaniem :P"

Nie dałem jej oceny 1/10 po to żeby obniżyć średnią ponieważ ta moja jedna ocena nic nie zmieni. Czy z nią czy bez niej i tak będzie miała tą średnią 8,1, nieprawdaż? Co innego gdybym zrobił 100 kont, wtedy średnia zapewne by się obniżyła, ale jak już wcześniej napisałem jestem całkowicie przeciwny takiemu działaniu. Dałem 1 bo uważam, ze na taką ocenę zasługuje i nie lubię jej.

Skymaster

Popieram, że ma stanowczo zawyżoną średnią, a aktorka z niej nijaka. Gra na dodatek brwiami- przynajmniej w Harrym Potterze.

Moai

to jakaś parodia 59 miejsce

CrashOverride

Dokładnie, przecież nie ma imponującej filmografii, a bardziej doświadczone aktorki są niżej, np. Gwyneth Partlow, Renée Zellweger, Jennifer Connely, Salma Hayek itd. ;f powinna być wykluczona z rankingu.

Moai

Ranking z 21 grudnia 2012 roku:
Emma Watson - 87 miejsce
Emilia Clarke - 36 miejsce
Evanna Lynch - 26 miejsce

Ranking z 21 lutego 2013 roku:
Emma Watson - 55 miejsce
Emilia Clarke - 157 miejsce
Evanna Lynch - 112 miejsce

OMG! O co tutaj biega??? W ciągu półtora miesiąca tak wielkie zmiany? Jak to możliwe? Tego to już ja sam nie pojmuję. :O

Skymaster

Tylko proszę bez żadnych wyzwisk za to co zaraz napiszę ;)
Claire Danes a kto to jest ?
Tzn. jak wpiszę w wyszukiwarkę i zerknę na listę filmów to znajdzie się parę tytułów które widziałem ale żeby jakoś jej nazwisko zapadło mi w pamięć to nie.
Za to jak ktoś napisze czy powie "Emma Watson" to od razu wiem że chodzi o tą od Pottera.
Twój problem jest w tym że ty mylisz rozgłos, sławę i rozpoznawalność z umiejętnościami aktorskimi a to że ktoś umie grać to nie znaczy że automatycznie jest znany i rozpoznawalny przez ludzi.
Widzisz nie każdy kto obejrzy jakiś film ocenia od razu film a wraz z nim całą obsadę, niektórzy ludzie (moim zdaniem większość) oceniają filmy i głównie tych aktorów którzy przypadli im do gustu lub wprost przeciwnie (ja sam tak robię bo jak bym chciał ocenić każdego aktora i aktorkę jakich kiedykolwiek widziałem to nie wiem czy rok siedzenia przed kompem bez jakiejkolwiek przerwy byłby wystarczający).
Może jakieś multikonta faktycznie trochę wpływają na ocenę Emmy Watson ale moim zdaniem głównie jest to wina tego że przez tyle lat grała w Potterze i dzięki temu jest bardzo znana i tyle.
Co do urody to moim zdaniem Emma Watson jest ładna (ładniejsza nawet od Claire Danes) i wbrew temu w co zapewne wierzysz mam prawo tak uważać tak samo jak ty masz prawo uważać że jest brzydka bo uroda jest pojęciem względnym (to że jeden lubi blondynki nie znaczy że drugi nie ma prawa lubić brunetek, jednego kręcą piegowate a drugiego nie i każdy ma rację).

Skymaster

Przecież to nie jej wina że "Harry Potter" stał się tak popularnym filmem, a ona razem z nim. Kogokolwiek wybrano by do tej roli Hermiona stała by się popularna. Zagrała może w niewielu filmach ale nie były złe i nie znane. Jak dla mnie jest bardzo ładna, a to że nie ma nagród o niczym nie świadczy np. Hans Zimmer ma tylko jednego Oskara.
Nigdy nie słyszałem żeby ktoś robił kilka kont po to by jego idol był najlepszy. Może i masz racje ale może zrobiło tak tylko 10 osób, a może 1000, nie wiemy. Nie mów że tylko "dzieciuch" bo nie tylko, wierz mi :)
Każdy ma swoich idoli.
Pozdrawiam

AnthonyCole

dodam żebyś nie patrzył nigdy na ranking on jest do dup*, to powie ci większość użytkowników