Podobny temat jest na forum Harrego Pottera, więc pomyślałam sobie żeby zrobić coś podobnego o Emmie, sory, że tak odgapiłam :P. Przechodzimy do rzeczy. Odpowiadamy na pytanie i wymyślamy nowe, oczywiście dotyczące Emmy. Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie :). Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :).
Jaki jest ulubiony kolor Emmy Watson? ;)
Boshee...Herma ale Ty pytanie zadalas:p:p, hmm....nie wiem, moze to tylko ja tego niewiem;p ale obstawiam 2 kolory niebieski(niewiem skad mi sie to wzielo;p, ale strzelam)i hmm...rozowy(?);p;p hmm...a teraz moje pytanie
Jaka jest ulubiona potrawa Emmy ;p;p;p????
Ulubiony kolor Emmy to jasny niebieski :D :). A co do potraw to Emma lubi zupę pomidorową, naleśniki (placki), tosty, bułki z czekoladą... krewetkowy koktail ?? ;)
Jaki jest Emmy ulubiony gadżet? :P
hmm....gadzet...??? moze to byc zegarek, branzoletki, kolczyki???:P:P(w sumie to niewiem:P)jejku skad Ty to wiesz???:P:P
Jaki jest jej ulubiony film:P (chociaz to dosc proste;p, ale niech bedzie;p)
Emmy Gadżet to iPod :D :). A Jej ulubione filmy to: Gladiator, Dirty Dancing, Shrek 1 i 2, Pretty Woman, Waleczne serce (Braveheart) :) No i zapewne HP .
Jakie Emma ma telefon ? :D
jej telefon to(chyba) Nokia 3330/Sony Ericcson :P:P
moje pytanie :
Jej ulubiona fasolka Bertiego Botta?;p
Bubbles i Domino :)
A co do aktora, to Jej ulubionym jest Johnny Depp :P
Wymień członków rodziny Emmy :P
czlonkowie /Jej rodziny to:mama Jacqueline, tata Chris sa rozwiedzeni i oboja sa prawnikami, ma brata Alexa o 3 lata mlodszego od niej:D <LOL>
Jej ulubiony blyszczyk do ust ;D:D:D ha!!!
heh...nom myslalem, ze wiesz :P a jej ulubiony blyszczyk to "Stila":D:P
dobra kolejne pytanie :P
Jaka jest jej ulubiona scena z filmu harrego pottera i kamienia filozoficznego ;D???
Hehe :D
To książka "Charlie i fabryka czekolady" (Charlie and the Chocolate Factory) :P
Emma ma jeszcze jeden ulubiony kolor... zgaduj:P
jajco bo to nie jest obwod:P:P, jej obwod to 34,5cm :P:P
moje pytanie jak mial na imie jej pierwszy chlopak????????
jej pierwszy chlopak mial na imie Travis;p (jestem pewien na 90%)a kogo moze kochac.... hm...moze koty...lub postac Hermiony????;)hm...
a podaj marke samochodu ktorym jezdzi na plan filmowy:p:P:)
hm...dziwne:/....dobra, no to jej pierwszy chlopak mial na imie Travis (nie jestem pewny na 100%), ale raczej to on, a co do Twojego pytania to hm...kogo moze kochac... moze swoje koty:P:P, albo postac Hermiony (hmm....w sumie to dziwne, ale niec bedzie:P)
a moje pytanie:Podaj marke samochodu, ktorym Emma jezdzi na plan filmowy ;)
Emma nadal Kocha ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA :D:D
Na plan filmowy moze jeździć wieloma samochodzami. Przez tyle lat ... ;)
Czy to jest Nigel? :P
Proste!!!! ulubione zaklecie to oczywiscie "PETRYFICUS TOTALLUS";p
Na jaki kolor ma urzadzony pokoj ????:P:)
Proste!!!! ulubione zaklecie to oczywiscie "PETRYFICUS TOTALLUS";p
Na jaki kolor ma urzadzony pokoj ????:P:)
Hehe ja wiem :D Jasno różowy z niebieskimi elementami ^^
Ulubiona scena z filmu "Farry Potter i Więzień Azkabanu"?
Hym... chyba delikatny róz lub pomarańcz :P
W jakiej klasie jest Emma Watson ( chodzi o profil) :P ??
Hej stop,stop!Coś ci się pomyliło Herma.Ulubiony aktor Emmy to na 100 procent jest Brad Pitt a nie Johnny Depp:-P
WOW :D
Tylko nie zrozumiałam jednaj odpowiedzi :P Jeśli ma ona obwod talii 34,5 to jest to chyba jakis rekord... dlatego chyba tam cos Wam się pomieszało... za szybko lecicie z tymi pytaniami :PP
No halo przecież mówie, że ona ma obwód w talii 62cm _-_
A jej ulubiony aktor to na 100% Brad Pitt.
Moje pytanie: Jakie przedmioty Emma najmniej lubi w szkole?:):) P.S. zgadzam się z nią w 100%:P
hm...ups....pomylka sorki....za ta talie....ona ma 64,5 troszke sie zagalopowalem:P a co do przedmiotow to hmm...plastyka i muzyka(?);p nie pamietam w tej chwili:P a moje pytanie to hm...jak brzmi jej pelne nazwisko:P:P:P.................................................................. ......................nie no zart oczywiscie:P
ale nie mam pomyslu wiec niech bedzie to pytanie :P pozdrawiam;)
Nie!!! Jej najmniej lubiane przedmioty to matematyka i geografia:P
A pełne imię i nazwisko to Emma Charlotte Duerre Waston:P
Moje pytanie: kim są jej rodzice?:P W sensie jaki mają zawód?:D
sa prawnikami:P i to pytanie juz BYLO!!!!!!!!!!!, a mi sie pomylilo bo zle przeczytalem pytanie myslalem, ze chodzilo o jej ulubione przedmioty zreszta niewazne...pozdro
No tak! Ulubiony aktor Emmy to Pitt, przecież wszyscy wiemy, że sie w nim kocha :D, ale czytałam, że również ceni Deppa :P.
yyyyyyyyyyyyyy no hhehe chyba za pozno weszlam na ten temat ale dopiero od ok 4 miesiecy jestem fanka emmy watson i dopiero teraz czytam rozne fora itd.ALE JA CZYTALAM ZE EMMA WATSON KOCHA SIE W ORLANDO BLOOMIE BO JAK BYLA TA AFERA ZE LAZI Z JAKIMS NARKOMANEM TO BYLY NAPISANE JEJ SLOWA I TO NA WIELU STRONACH POWIEDZIALA"MUSZE PAMIETAC NASTEPNYM RAZEM OBOK KOGO STOJE,MOZE POWINNAM STANAC OBOK ORLANDO BLOOMA I WTEDY MOGA MOWIC"JAKOS TAK POWIEDZIALA;)czyli chyba podoba jej sie orlando ale niewiem czy to on jest jej ulubionym aktorem mozliwe ze brad pitt niewiem a aktorka to chyba sandra bullock i kilka jeszcze innych trzeba powchodzic na wiarygodniejsze strony;)