Podobny temat jest na forum Harrego Pottera, więc pomyślałam sobie żeby zrobić coś podobnego o Emmie, sory, że tak odgapiłam :P. Przechodzimy do rzeczy. Odpowiadamy na pytanie i wymyślamy nowe, oczywiście dotyczące Emmy. Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie :). Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :).
Jaki jest ulubiony kolor Emmy Watson? ;)
Ha! nie prawda! Takie pytanie nie było! Było pytanie: wymień członków rodziny Emmy, co wcale nie znaczy, że musiałeś podawać ich zawód:P
Pozdro:P
Ulubione sporty Emmy to: tenis, hokej, siatkówka, atletyka i podchody :D
Jaka jest ulubiona scena Emmy z Komnaty Tajemnic ? :D
kurczę niezła dyskusja... ja już nie daję pytań, i tak na większość nie odpowiedziałam :)
niewiem zabardzo nic o emmie ale jest fajna:D
hehhee:D jej ulubiony wakacyjny sport to jazda na nartach po zasniezonych stokach;D
Heej ;) Sorry że wam się wpieprzam na forum ale mam baaardzo ważne pytanie... otóż dotyczy ono telefonu Emmy I żebyśmy się dobrze zrozumieli nie chodzi mi o prywatny numer telefonu lub inne idiotyczne pytania ;p Mam na myśli konkretną markę tego telefonu ;)) Dla ułatwienia dodam że telefon jest czerwony,bez klapki ani rozsówany, jest ultra płaski cos takiego jak F300 ;p Na tylnej obudowie ma aparat a zaraz koło niego takie jakby malutkie "lusterko" które ułatwia robienie zdjęć samemu sobie można to zobaczyć w samsungu D900i po rozsunieciu "klapki". Myśle telefon który posiada Emma jest z samsunga ale nie znam dokładnego modelu więcc bardzo ładnie proszę o odpowiedź ;))
No to ja wam chyba najlepsze pytanie zadałam ;p pewnie się teraz okaże że nikt nie zna odpowiedzi ;)) Pozdrawiam ;*