Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Podobny temat jest na forum Harrego Pottera, więc pomyślałam sobie żeby zrobić coś podobnego o Emmie, sory, że tak odgapiłam :P. Przechodzimy do rzeczy. Odpowiadamy na pytanie i wymyślamy nowe, oczywiście dotyczące Emmy. Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie :). Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :).

Jaki jest ulubiony kolor Emmy Watson? ;)

Herma

Ha! nie prawda! Takie pytanie nie było! Było pytanie: wymień członków rodziny Emmy, co wcale nie znaczy, że musiałeś podawać ich zawód:P
Pozdro:P

Herma

Emmy Mother to Jacqueline Luesby :)

Jakie sporty lubi EMMA?

Herma

Ulubione sporty Emmy to: tenis, hokej, siatkówka, atletyka i podchody :D
Jaka jest ulubiona scena Emmy z Komnaty Tajemnic ? :D

użytkownik usunięty
Herma

kurczę niezła dyskusja... ja już nie daję pytań, i tak na większość nie odpowiedziałam :)

Herma

Będą to sceny z Lockhart'em

Jaki jest ulubiony wakacyjny sport Emmy ?

Went

niewiem zabardzo nic o emmie ale jest fajna:D
hehhee:D jej ulubiony wakacyjny sport to jazda na nartach po zasniezonych stokach;D

BradMan

Heej ;) Sorry że wam się wpieprzam na forum ale mam baaardzo ważne pytanie... otóż dotyczy ono telefonu Emmy I żebyśmy się dobrze zrozumieli nie chodzi mi o prywatny numer telefonu lub inne idiotyczne pytania ;p Mam na myśli konkretną markę tego telefonu ;)) Dla ułatwienia dodam że telefon jest czerwony,bez klapki ani rozsówany, jest ultra płaski cos takiego jak F300 ;p Na tylnej obudowie ma aparat a zaraz koło niego takie jakby malutkie "lusterko" które ułatwia robienie zdjęć samemu sobie można to zobaczyć w samsungu D900i po rozsunieciu "klapki". Myśle telefon który posiada Emma jest z samsunga ale nie znam dokładnego modelu więcc bardzo ładnie proszę o odpowiedź ;))
No to ja wam chyba najlepsze pytanie zadałam ;p pewnie się teraz okaże że nikt nie zna odpowiedzi ;)) Pozdrawiam ;*