Obie mają po 20 lat, są z tego samego rocznika i miesiąca, grają główne role w szczytowych produkcjach - HARRYM POTTERZE i ZMIERZCHU - oraz są ikonami stylu. Którą wolicie bardziej?
A Stewart ? jedyna rola oprócz zmierzchu, to film z jodie foster, a dalej same klapy !!
One mają po 21 lat !!! Są jeszcze niezbyt doświadczone.
Nie mam zamiaru się sprzeczać, bo każdy ma inny gust i to szanuję, ale fakt mówi za siebie!!
---sonnenEW --- widać, że bardzo lubisz Kristen, ale uszanuj zdanie innych, a nie tylko ją usprawiedliwiaj ....
Ludzie wydoroślijmy trochę !!!
Proponuję zakończyć tą nie znaczącą nic dyskusję ....
Emma jest o wiele lepszą aktorką od Kristen, której ni znoszę, strasznie mnie irytuje jej gra aktorska, wiecznie ta sama mina, wiecznie niedomknięte usta. Emma jest świetna, sprawia wrażenie osoby miłej, a nie to co panna Stewart, która sprawia wrednej.
jest gorsza bo jej nie znosisz? super...zarowno Emma jak i Krsiten wydaja sie byc fajnymi osobkami, ale nie wiemy tego jakie sa naprawde.
Ja lubię obie, ale nie powiedziała bym, że Kristen wydaje się fajna...nie wiem takie odnoszę wrażenie, może przez nie bardziej lubię Emmę.
Ktoś wyżej wspominał filmy The Runaways i The Cake Eaters. Moim zdaniem w obu była słaba niestety, ma coś takiego w swoim stylu gry co mnie drażni, nie potrafię jeszcze określić co to jest. Mam nadzieję, że Emma jeszcze pokaże na co ją stać bo zapowiada się teraz kilka ciekawych filmów z nią. Ach i jeszcze co do baletek, mi ona w tym filmie w ogóle nie przypominała Hermiony.
Porównywanie Emmy ze Stewart, jest jak postawienie obok siebie Angeliny Jolie i Megan Fox. Nie oszukujmy się, chociaż nie mam nic przeciwko Kristen, to dobrą aktorką na razie nie jest, tak samo jak Zmierzch nie jest arcydziełem.
O wiele bardziej wolę Emmę. Po pierwsze bardziej podoba mi się jako dziewczyna, osobowość i przede wszystkim aktorka. Rewelacyjnie zagrała w Harrym Potterze, który zresztą sam jest rewelacyjny. Natomiast jeśli chodzi o Kristen i Zmierzch... Książki owszem są bardzo dobre, niezwykle ciekawe i oryginalne, natomiast film to moim zdaniem kompletna porażka. Do samej Kristen nie mam żadnych zastrzeżeń, ale i tak wolę bardziej Emmę.
Wg mnie porównywanie osób, dwóch całkowicie różnych aktorek, mija się z celem. Obie mają inne techniki, sposoby wyrażania emocji na ekranie i moim zdaniem nie warto tego porównywać,a co dopiero wybierać "tę lepszą". Każda jest dobra w swoim fachu, bo każda jest wciąż doceniana.
Hmmm zadna ? Obie daleko nie zajda .... Jak ta by miala zajsc to by grala takze w innych filmach a nie od lat ciagle w harrym potterze.... Zeby ladna byla przynajmniej to moze by gdzies dupa zasza a to ani talentu ani urody .... Niech zostanie sobie w swoim wyimaginowanym swiecie ... I bawi sie patyczkiem sadzac ze to jakis magiczny przedmiot dzieki ktoremu moze czarowac....
Oczywiście Emmę. Oglądałam zmierzch i Kirsten mnie odrzucała. Dlatego nie obejrzałam kolejnych części. A Emma jest siłą w Harrym Potterze
Według mnie obie panie mają to coś. Osobiście wolę Emmę, bo uwielbiam jej rolę Hermiony w Potterze, natomiast Kristen zagrała w kilku naprawdę świetnych produkcjach jak "Ucieczka w Milczenie".
Pewnie, że Emma. Dużo lepsza aktorka, ładniejsza i ogólnie sympatyczniejsza od Kristen. Tamta to 'aktorka' o jednej minie, narzekająca na wszystkich i wszystko;-(
Co to za pytanie?
To jak porównać Belle Lugosi z Justinem Bieberem.
Ale naturalnie Emma.
Dlaczego?
Potrafi grać, jest ładniejsza, nie jest drewniana i nie gra debilnej nasstolatecki która rzuca się z klifu bo chłopak ją rzucił, nie zrozumcie mnie źle, lubie zmierzch a Kristen była ok w The Runaways, ale nie cierpie Belli i to bardziej przez to jak została pokazana w filmach, a Kristen w ttym pomogła
Ja ogólnie, to zdecydowanie wolę Emmę, świetnie grała Hermionę, choć po zakończeniu Pottera postawiła na modeling. Ale jeżeli patrzyć tylko na dokonania aktorskie, to Kristen ma więcej filmów na koncie.
hmm ilość "filmów na koncie" nie świadczy o "dokonaniach aktorskich".
A co do pytania - Emma bez dwóch zdań
moim zdaniem nie ma co się spierać. od zawsze lubilam harryego pottera i zmierzch i w sumie obie aktorki gdyby nie te filmy byłyby nikim ważnym. No niestety wizerunki sie do nich przykleiły: Hermiony i Belli i raczej trudno im bedzie sie ich wyzbyc. moim zdaniem jednak troche lepsza aktorka jest Emma. Kristen niestety jest aktorka jednej miny i to Emma ma wieksze szanse by zaistnieś w swiecie sławy .