Za dwa lata nikt nie będzie o niej pamiętał, jej czas powoli zaczyna mijac i całe szczęście, bo jest płytką i bezwartościową dziewczyną. Nie ma ani talentu, ani urody. Zyskała popularność dzięki dennemu filmowi Harry Potter.
Ona jest hańbą dla Hollywood!
KOMENTUJCIE! Chcem wiedzieć, czy mam rację:D
I tak ją mam:P, ale....
Moim skromnym zdaniem Emaa Watson jest świetną, utalentowaną aktorką, a zarazem przepiękną dziewczyną (rozumiem jeśli ktos ma inne zdanie). Nie wypowiadam się na temat jej inteligencji czy harakteru bo oczywiście nie znam jej osobiście przez co nie mogę tego stwierdzić.
P.S. Myślę że najmądrzejsze wypowiedzi na tym forum zamieszczają Pottero i Szaku.
Pozdrawiam wszystkich gorąco!
Heh, sorry.. przez omyłkę napisałem Emaa. To przez pomyłkę, nie myślcie że nie umiem poprawnie napisać imienia mej ulubionej aktorki (i chociaż trudno mi to zrozumieć, to godze się z tym ze nie wszyscy ją lubią). Pozd***iam! :D
To pisze mój kumpel:
Mery ty*****.Emma Watson jest piekna i bardzo utalentowana.I moglabys do kurwy nie flugac na tym forum bo mnie to drzazni!!!!!!
Wiesz co, niewiele mnie obchodzi, czy to cię wkurza, czy nie. Zauważ, że na tym forum jest pełno takich topiców. Jeżeli Emma Watson jest utalentowana, to ja jestem księżniczką( bo co do urody można się wykłócać). I mógłbyś kurwa przyczepić się do kogoś innego.
zgadzam się!!! ona faktyczniejest beznadziejna!!!zresztą uważam że cały film jest skopany!!!Aszczagólnie dwie pierwsze części!!!porażka!!!pozdrawiam
Bardzo mnie zastanawia czemu tak wielu ludzi postanowilo wypowiedzieć sie na temat tej dziewczyny. Jak widac na razie nie mogła się zbytnio wykazać bo w Harrym Poterze aż tak dużo do roboty nie miala , ale skoro spośród tych wszystkich dzeciaków na castingu wybrana ją to znaczy że musiala wyróżniać sie jakimś talentem . Nie ma co jej narazie ubóstwiać ani krytykowac poczekamy -zobaczymy.
nienawidze jak ona gra nie wczuwa się w role chociaż jedne film o niej nic nie mówi to w tych trzech w których zagrała nie popisała się niczym ciekawym
Płytka i bezwartościowa? A skąd ty to niby wiesz? Znasz ją osobiście czy co? Nawet gdyby nie miała talentu ani urody z czym i tak się nie zgadzam to pozostaje jeszcze charakter. I nie możesz wiedzieć czy jest płytka czy nie bo z nią nie rozmawiałaś!
I wcale nie miałaś racji.
Hańba dla Hollywood.... jesteś smieszna! Dam Ci radę: daj sobie spokój z takimi głupimi komentarzami bo to jest żałosne i aż mi się Ciebie żal robi jak to czytam!
Nie sadze że jest piękna jak i jest brzydka,jest przeciatną nastolatką. I nie mówcie że jest pięknością bo każdy z nas wie że odrobina"tapety" ją upiększyła ale tak to jest nienajgorsza. Jako aktorka nawet się sprawdza,umie się wczuć w role choć czasami wydaje mi się spieta.Myśle że będą jej propopnowac role,i to nie małe.
No popatrz ;)
A jednak jeszcze pamietaja.
I pewnie beda pamietac jeszcze do 2010, bo wtedy ponoć kreca 7 czesc.