Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

W czasie gdy kręcono GOBLET OF FIRE, byłem jednym z wielu chłopaków na posyłki i jednym z dwóch polaków pracujących na planie tegoż filmu. Razem z drógim polaczkiem nie byliśmy kims wielkim na planie ja robiłem tam za posła biegajac od reżysera do wielu osób, a ta,ten był jednym z 12 konserwatorów sprzętu. 55 dnia zdjęć ( nigdy nie zapomnę tego wielkopomnego dnia) gdy jak zawsze podbiegałem do fotela pana Newell'ea z listem od jednego z ludzi Warner Bross nie lada się zdziwiłem. Na miejscu reżysera siedziala Emma Watson. Gdy do niej podeszłem stanołem jak wryty ( a biło mi serce wtedy strasznie, jako chłopiec na posyłki nie wolno mi było przeszkadzać aktorom i może trudno w to uwierzyć ani razu nie widziałem Emmy na żywo) nie wiedziałem co powiedzieć i tak stalem może z pięć najpiekniejszych w moim zyciu sekund z nogami przybitymi do posadzki, a potem nieśmiało powiedziałem, że chciałem to przekazac panu Newell'owi. Ona się uśmiechnęła i odpowiedziała, że przekaże. Nie pytałem się co robi na siedzeniu reżysera, bo pocuz miałbym to robić. Wyciągnęła ręke po list, a ja spojrzałem się jej głęboko w oczy i tu się stało najlepsze gdy wręczyłem jej list moja ręka lekko musnęła jej dłoń ( odtąd nie myję tego miejsca) i odeszłem poprostu. To co chcialem spęłniło się spotkałem Emmę.

Jeżeli nie wierzycie nie musicie Ja tylko napisałem to co przeżyłem. Z chęcią zobacze wasze komentarze. I z chęcią zobacze co wy napiszecie co byście zrobili na moim miejscu. Przepraszam na błędy ortograficzne.

Dla czego nawet z daleka nie widywałem aktorów?

Jako polak na planie dość doskonale znałem angielski więc dogadałem się z innym anglikiem, który też pracował jako WYSYŁKA. Wytłumaczył mi, iż listy majom prawo latać po planie tylko w czasie dłuzszych przerw ( do czago się stosowałem, nie wchodziłem na plan w czasie nagrywania filmu i nie przeszkadzałem reżyserowi i operatorom w pracy). Za to, iż przeszkodziłem w czasie nagrywania mogłem stracić pracę. W czasie nagrywania na planie znajdowały nie tylko najbardziej potrzebne osoby. Gdy przyszło do przerwy zazwyczaj Emma , Ruper, Dan, Tom i reszta aktorów chowali się w swoich malutkich baraczkach.
W Zakonie Feniksa juz nie pracowałem. Zmieniajom oni pracowników co częśc niestety. Mieszkam w Anglii więc i mam obywatelstwo, więc nie mialem problemów z dostaniem sie na plan ( chodzi o to, iż oczywiście miałem wielkie problemy, ale zwykły polaczek by sie nie dostał).

Co do charakteru Emmy: Emma była dość dla mnie miła nie zachowała się przy mnie jak jakaś gwiazda zabufana w sobie, chociaż jest ode mnie młodsza o 4 latka bardzo mi sie spodobała. Jej uroda na zywo poprostu raziła jak u jakiejś NIMFY. Nie wyczułem u niej wibracji złego charakteru pomyślałem, iz na codzień jest bardzo miłą osubką.

Dr_Bree

Co prawda opowiadanie bardzo obszerne, ale czy masz na to jakies dowody? Jeżeli to sie wydarzyło, to mogłeś zrobić tak: gdy odebrała od ciebie list mogłeś powiedzieć, że jeszcze go musisz sprawdzić, albo iż musisz mieć koniecznie podpis reżysera. Wprowadziłbyś jom w niezłe zakłopotanie co by sprawiło, że porozmawiasz z niom dłużej. Gdyby powiedziała, że zara przyjdzie zostałbym i jom zagadał. Naprzykład jak się czuje na planie, ile jej płacom itp.

Fresh_Ass

Bardzo przekonujące opowiadanie...i wydaje mi się że mówisz prawde bo jeśli masz 20 lat to chyba nie zabardzo bym uwiezyła by dorosłemu człowiekowi przychodziły jakies bzdury do głowy (chyba że kłamiesz co do wieku). Ale mam jedną uwage czemu byłeś na tyle głupi by nie poznać kto siedzi na miejscu rezysera.??..boshe !! vhyba że emma była tak bardzo podobna do rezysera hahahha...
A jeśli wolno spytac ile zarabiałeś na tym stanowisku (za godzinę) ???

anetek

Jak to nie poznałem jak poznałem. Przecież dokładnie napisałem. Ile zarabiałem zależy ile kursów, ale koniecznie za każdą godzinę dostałem około 13 funtów. Może to się wydać mało, ale doprawdy tyle zarabiałem.

Dr_Bree

niezłe, ale odsyłam do 'będę miał z nia dziecko'. to są prawdziwe klasyki:)
pozdrawiam

ares_maskot

Czemu myślisz, że to nie jest prawda, a zresztą myśl co chcesz. Pozdrawiam tych co niestety zmyślajom.

anetek

Do antek: Rzeczywiście dopatrzyłem się tego malego błędu więc to wytłumaczę. Człowiek tam na planie jest bardzo zabiegany, ledwo coś zrobi i musi iść oddać odpowiedź i często tak w koło. Kiedy podchodziłem do tego krzesła nie myślałem kto tam siedzi nie obchodziło mnie to zupełnie, co prawda zauważyłem, że siedzi tam jakaś dziewczyna ale myślałem, ze to jakaś pracownica, a pan Newell jest obok. Co do zapłaty wytłumaczę pewien schemat, dla każdego chłopca na posyłki. Za godzinę płacom 13funtów, a za każdy kurs 2 funty. Czyli płacom 13f plus 2f X ilość kursów. CZYLI: 13F+2fXa=?
Takich kursów w ciągu godziny miałem około 2 ale zdarzaly się i 4.

Dr_Bree

A ja Mu wierzę... a Wiecie dlaczego? Bo ja byłam tam na planie jako dziewczyna na posyłki! Ha ha. I przy okazji poznałam super boskiego Daniela Radcliffe'a i omal nie umarłam ze szczęścia. Oh jaki ten Danielek jest boski! Jutro nasz ślub! A po rozmowie i ustaleniu daty ślubu z Danielkiem zobaczyłam właśnie Dr Bree koło Emmy i stałam i się im przyglądałam. Wiesz co? Ładną parę tworzycie. Jak Ci się podoba, to sie gdzieś zakręć obok niej. Może akurat będziesz jej wybrańcem. A potem dokładnie opisz nam Twój przebieg rabdki z Watson

P.S Trochę się rozpisałam, ale nudziło mi się tak jak Tobie w chwili kiedy to pisałeś i też poczułam potrzebę sobie pozmyślać! Ha ha. Zajmij się lepiej czymś innym...

Skylaria

Wiesz co dziwne bo ja słyszałem, że Daniel na planie nie miał dziewczyny, a i nieznałem żadnej dziewczyny na posyłki ( bo do tego było wymagane angielskie prawko i płeć przeciwna do płci pięknej, ale wiesz różnie to bywa). Może by była z nas piękna para, ale wiesz aktualnie pracuję tera w MANCHESTERZe w restauracji Fischman, raczej znajdującej się koło miasta. Wpadnij do mnie to se pogadamy o pracy na planie . LOL

Dr_Bree

Ja mu morze nie tyle co wierze, ale nie wykluczam, że nie pisze prawdy. Pomyślcie sobie ludzie przecież ile POLAKÓW mogło pracować na planie i on mugł do nich należeć. Tak się składa, że jak byłem w MANCHESTERZE to bylo dwa lata temu to chyba bylem w tej restauracji nie wiem już nie pamiętam, ale było coś z FISCH...

Greeat_Snake

Wiesz Dr Bree w częsci ci wierze...pytałam się taty który pracuje przy filmach ale nie jest posłańcem pracował kiedys z Idziakiem i nawet teraz chyba pomaga mu przy filmie Harry Potter ale raczej mały ma tam udział niestety bo teraz zaangarzował się w seriale brytyjskie bleeeeeee on to zawsze gówna wybierze ... no i powiedziałam mi ze dokładnie tak zarabiaja posłańcy. wiesz mogłaś się to dowiedzieć z innych źródeł, ale ja ci wierze bo nie raz widziałam sama Emme Watson prywatnie i Dana widziałam trzy dni temu na London Eye. Spotakac ich nie jest trudno wystarczy pochodzic po takich dzielnicach jak Fullham i Knightsbridge jest tam sporo sław a szczególnie w tej drugiej... tam właśnie widziałam Emme w sklepie z ciuchami ostatnio

anetek

Gadałem z nią raz czy dwa, ale nie wspomniała o tobie ANETEk, cóż chyba cie nie zaóważyła :).

Greeat_Snake

taa...a ja sobie poszłam na highbury obejrzeć mecz mojego ARSENALU i spotkałąm skandara keynesa... był z danem (to oni się znają!?)

veritaserum

To według mnie możliwe. Nie napisał że z nią gadał nie wiadamo ile ylko ją zobaczył (a nie np. że ma z nią dziecko). A wogue każdy mógł tam pracować

ja wierze

zapraszam do mnie

Sidewinder

A ja Ci wierzę :). Czemu właściwie nie miałabym tego zrobić? Czemu wy wszyscy totalnie nie wierzycie w ludzi?

To że pracował na planie jest tak samo realne, jak to, że można spotkać polskiego aktora na ulicy. A bo co? Może angielskie progi są za wysokie dla Polaków? Może Polacy są tak beznadziejni, że dostanie się na plan Harry Pottera w Anglii jest niemożliwe? O to Wam chodzi... ?

I dlatego właśnie nasze państwo będzie takie ... ZAWSZE. Narzekamy na starsze pokolenie - na ich uprzedzenia i staroświectwo. A tak naprawdę sami jesteśmy tacy... za grosz wiary w ludzi. Za grosz wiary w siebie.

Pozdrowienia :)

lamaz

Hym madrze napisane hehe, my nie potrafimy niczego innego jak zazdrościć innym, siedzieć przed telewizorem, i chlać wódę.

Dr_Bree

Ich pin polak, ich bin alkocholikm ich bin narkoman, ich bin zazdrosnik!!!

Fresh_Ass

Boże...spotkałes Emmę wielkie mi co!
Pewnie mi nie uwierzycie, ale jesli chcecie wiedziec Emma to moja przyjaciółka. Jeśli na dowód mam odpowiedzieć na pytanie dotyczące życia prywatnego Emmy, proszę bardzo! Pytajcie

Ps. Jestem dziewczyną, ale piszę na loginie mojego brata ciotecznego.

irekirek12

I naprawde wierzcie mi, że Emma prywatnie jest naprawde miła osobą!
Po prostu uwierzyliscie w kupe bzdur pisanych przez zazdrosne nastolatki.

irekirek12

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa?? Co Ty nie powiesz...

aniek_2

(irek coś tam 12) Jaaaaa!!!!!...strasznie ci zazdroszcze to musi byc fascynujace, nieprawdzasz?. Ale na dowód mam pytanie na temat prywatności Emmy ...Jaki numer nosi Ekspress ktorym dojerzdża do szkoły??

anetek

Emma nie chodzi teraz do szkoły, tylko sie uczy na planie, a jesli chodzi to nie jezdzi ekspresem tylko wozi ja ochroniarz

anetek

Emma nie chodzi teraz do szkoły, tylko sie uczy na planie, a jesli chodzi to nie jezdzi ekspresem tylko wozi ja ochroniarz

irekirek12

Kurcze wiedziałam, że tak bedzie. Myślałam, że mam doczynienia z poważnymi ludzmi, a nie z jakimiś...nawet nie wiem jak to ująć...po prostu jakimiś niedojrzałymi dzieciakami. Co mi tam, nie wierzycie to nie bede was o to błagac na kolanach.

irekirek12

Hehe, a ja znam Brada Pita, w końcu to muj brat bliźniak hehe ( jesteśmy tacy podobni). Hehe dobra bajeczka, ale jak jom znasz to powiedz, NAWET JEŻELI TERAZ JEST N APLANIE I GRA!!!
1. Do jakiej szkoły w jakim mieście chodzi.
2.Jakiej marki ubrania najczęściej kupuje.
3. Jak się nazywa miejscowość, w której kręci film, czyli w hogwarcie.
4. Jak ma na imię jej chłopak ( ważne bo jade do anglii i musze dorwać tego, mniejszego ode mnie i brzydszego)

Greeat_Snake

Great Snake-na te pytania można odpowiedzieć nie znając Emmy-wystarczy poszukać w necie.
Na pytanie 4. ja Ci odpowiem-niejaki William, a jak ma na nazwisko nie wiem.

Greeat_Snake

Greeat Snake odpowiadam:
1) Em chodzo do Damskiej szkoły Headington w Oxfordzie.
2)Najbardziej lubiane przez nią ubrania są marki H&M, ale gdy wypatrzy
jakąś inną ładną bluzkę, spodnie czy kurtkę kupuje je nie zważając na
to jakiej są firmy.
3)Film Harry Potter i ...jest kręcony w Czechach.
4)Chłopak Emmy to tak william a nazwisko to backerson, ale uwaga ,bo ostatno widziałam ja w kwietnu wiec mogła go zmienic na innego

irekirek12

A wiem juz 'irek coś tam" wszystko. niczym nie zainponowałaś a i walnełaś się w jednym i to cię wydalo że nie masz nawet zielonego pojęcia o niczym co robi Emma i taka z ciebie przyjaciółka???!!!! owszem jeździ Ekspresem do szkoły z tym to mogę sie z tobą założyć o miliony i przegrasz...! Ale co ty tam wiesz...gYbyś była Emmy przyjaciółka to raczej nie chwaliłabyś sie na forum tym ..

irekirek12

Ja Ci wierze 'irekirek12', powiedzmy :) Jeśli piszesz od kogoś to podaj swojego prywatnego maila albo napisz na mój... lucki16@poczta.onet.pl
Pozdro.

PureBloodPanther

Wiesz, wchodzisz na forum o Emmie, która, że tak powiem, jest powrzechnie znienawidzona i chwalsz sie, ze jest Twoją przyjaciołką. nie wymagaj od innych żeby Ci uwiezyli... źle powiedziałam... chodzi mi o to, żebyś sie nie dziwiła, że inni Ci nie wierzą!
Może to i prawda, nie weim... ale dla takich nastoltaków, to znaczy ludzi, tu na forum to naprawdę jest nieprawdopodone (dobra dla mnie), że Ciebie i ja łączy wielka przyjaźń!
yhhyhy... gdybyś podała fotkę, albo napisałabyś jakiś wiecej konkretów to może i by nawiazała sie ciekawa rozmowa... ale jak opisałaś to jednym zdaniem to wybacz... i napewno nikt nie będzie Cię prosił na kolanach o jakieś info. Sama byś mogła coś wiecej od siebie napisać. To wszyzstko było w Twoim interesie, Ty zaczełaś tą rozmowę i dziwisz się, ze my Ci nie wierzymy! Tu tak pisało dużo osób i jakoś okazło się nieprawdą!!
więc... nooo

aniek_2

dajcie spokój...
to wszystko można znaleźc w internecie, wystarczy poszukać.

Dla chcącego nic trudnego, a zwłaszcza dla chcącego wywołać zainteresowanie swoją osobą!

veritaserum

Eeee i co z tego? Ja poznałem te gówno US5 i sie nie chwale :|

Daroo_3

Muahahahaha xD To życzę powodzenia ;ddddd US5? Współczuję ;ddd
Ja rozmawiałam z Mariuszem Totoszko z Idola i jakoś mnie to specjalnie nie podnieciło xD Taka dygresja ^^

wariacja

Thx za współczucie... jeeezzuu oni sa fatalni :/ Czułem się jak na jakiejs paradzie równości z nimi X_X Już chyba wolałbym spotkać Trolle z Gówna 27... mógłbym sie przynajmniej pośmiać :P :D

Daroo_3

US5 wyglądaja jak cioty ;ddd
A Blog 27 (o ile o nich mowa xD) się rozpadło ;d Alka zostawiła Tolkę na lodzie xDDD MUAHAHAHAHAAH xD Jak mi przykro ;p
Nie ma sprawy za to współczucie ;] To tak z mojego serduszka :D

wariacja

Ejjj nie obrażaj ciot( tak to sie odmienia?)!! xD US5 to takie takie... uhh nawet nie wiem jak to nazwać xD A jeśli chodzi o Frog 27 to podobno Alka nie chciała mieć dziecka z Trolką i dlatego ze sobą zerwały... Smutne co nie? :( xD xD xD xD

Daroo_3

Bez jaj już. Z tego co napisala to odeszła, bo nie chciała mieś stylu narzucanego przez Trolę. ale i tak wiem, że jest w spory przekręt. Pewnie miała zaległości w budzie.

Alice

Temat zwerza sie...lol...lubi te akcje....kuz sie skórcza od tej naszej nedznej paplaniny

anetek

Te trolle to Blogg 27 lookac tu
http://youtube.com/watch?v=hbT5rqjCL1Q&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=_ckFTjXYdIc&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=cpciOFlYlXM&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=y9BUOeodedo&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=HpYLG5eqt-0&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=OdsFdV-OjX4

anetek

Opowiadanie jest napisane bardzo realistycznie, ale ja tam nie widze powodu, żeby sie tak ekscytowac. Moze dlatego, ze dla mnie panna Watson jest kims tak obojetnym, ze czasami wogole zapominam jej nazwiska. Ale dla jej fanow to napewno wielkie przezycie.

PS. A ja gadalam z Mariuszem Millerem - liderem wyjatkowego i ambitnego zespolu "Toples" znanego z takich przebojow jak "Sasiadka" itd. Ktos przebije xD ?

flexia

nom ja !!!!!! widziałam Leppera jak sie odlewał z anamiotem gdy przyjechał do słupska reklamować sie by go na prezydenta wziąść..."Polske trzeba zlepperować!!1.." to był przebuj...teraz to polske trzeba zapłodlepperować

anetek

A ja widziałam jak dotąd dwa razy Marcinkiewicza. Pierwszy raz w ostatnią Wielkanoc i wczoraj. Co więcej w kościele. Ale co w tym wielkiego. No dobra, wracając do tematu to strasznie on odbiega od początku.

Alice

A ja przechodziłem sobie przez park,patrze..a tam siedzą sobie na ławce Bruce-lee, Elvis, 2Pac i piją sobie pół litra.Co! Pewnie mi nie wierzycie!
Na szczęście zrobiłem im zdjęcie! :D
http://img19.imageshack.us/my.php?image=kopiatomypapadancenb3.jpg

użytkownik usunięty
Zibi4

no wiec nie wiem czy wierze czy nie;P
fajnie by było ją spotkac...jak miałam 13 czy 14 lat to sie bujałam w radcliffie i ją nienawidziłam nagadywałam na nia i w ogóle:P
aleee z takich durnot sie wyrasta,i teraz uważam ze jak na swój wiek i brak wykształcenia w kierunku aktorskim,jest naprawde bdobra!:D
Gra lepiej od radcliffa ale gorzej od grinta czyli jest ołkejl;)
jezeli mowisz prawde to chciałabym byc na Twoim miejscu,no bo mysle,ze ciekawie byłoby spotkac kogos ,kogo normalnie mozna zobaczyc na necie czy w filmach:))
jezeli wymysliłes sobie to ,to pora skonsultowac sie z psychoterapeuta:)

a co do tego zdjecia 2paca itp pojacych na ławce,to jest baardzo wiarygodne xD
tylko zastanawia mnie czemu lee ma niebieska głowe:Pchyba za duzo wypił lol xD
nie no koniec zabawy
Sama chciałabym spotkac Emme czy kogokolwiek sławnego kogo lubie ale to nie jest takie proste:)jezeli sie jest w moim wieku:P
Zycze szczescie i w ogóle:P

Zibi4

heh fajne zdjęcie:D:D
Ja widziałam Andrzeja Piasecznego!!:D lolxD
Grał koncert w moim mieście i na hali sportowej,a ja własnie wychodziłam z trenningu z kolezanka i sie mnie spytał gdzie tu jest jakis sklep blisko!!!A mnie totalnie zamurowało:D:DNo ale fajny koleś!!!Jeszcze zostalam na jego koncercie za darmoche:D:D

paulatenis1991

Dobra nie chce sie chwalić ale na moim rejonie był Andrzej Lepper i widziałąm go, tańczył na scenie ze swoja żona i córka śpiewał nawet piosenkę "Polskę trzeba zrepperować(..)" Hit lata u nas na pomorzu. Był tez ich troje i widziałm jak Wiśniewski sie odlewał pod drzewem...:PPPMandaryna krzyczałą z ratusza...

Dr_Bree

No cóż opowiadanie relistyczne i bardzo przekonujące. Nie jestś jednym z tych strasznych fanów co wrzeszcza na jej widok i gadaja "A Emma to..." "A Emma tamto..." albo ze z nia chodzisz albo cos. Wierze ci bo nie napisales tekstu w stylu: "Spotkalem ja, pogdalismy sobie, zostalismy przyjaciolmi a potem zostala moja dziewczyna" tylko normalna relacje. Wierze ci i mam pytanie. Biegajac w czasie przerw chodziles po planie. Jak tam jest? Zawsze mnie to ciekawilo.:D:D

Dr_Bree

E, tam, możliwe :D
Ale raczej bym się tym tak nie podniecała, w końcu to tylko Watson :]

Dr_Bree

Ja też tak chce :P

Dr_Bree

A tak szczerze... to nie jestem pewna czy ci wierze choc twoja... em... opowiesc jest faktycznie godna uwagi i realistyczna... a jesli faktycznie mowisz prawdę... to masz farta! Ona jest ładna, dobrze gra... no i jest fajna ja widziałam parę wywiadów z nią... jest wyluzowana i ma fajne texty!
Pozdro ;)

Dr_Bree

A Emma Watson jest moją siostrą <lol2> hahaha