W czasie gdy kręcono GOBLET OF FIRE, byłem jednym z wielu chłopaków na posyłki i jednym z dwóch polaków pracujących na planie tegoż filmu. Razem z drógim polaczkiem nie byliśmy kims wielkim na planie ja robiłem tam za posła biegajac od reżysera do wielu osób, a ta,ten był jednym z 12 konserwatorów sprzętu. 55 dnia zdjęć ( nigdy nie zapomnę tego wielkopomnego dnia) gdy jak zawsze podbiegałem do fotela pana Newell'ea z listem od jednego z ludzi Warner Bross nie lada się zdziwiłem. Na miejscu reżysera siedziala Emma Watson. Gdy do niej podeszłem stanołem jak wryty ( a biło mi serce wtedy strasznie, jako chłopiec na posyłki nie wolno mi było przeszkadzać aktorom i może trudno w to uwierzyć ani razu nie widziałem Emmy na żywo) nie wiedziałem co powiedzieć i tak stalem może z pięć najpiekniejszych w moim zyciu sekund z nogami przybitymi do posadzki, a potem nieśmiało powiedziałem, że chciałem to przekazac panu Newell'owi. Ona się uśmiechnęła i odpowiedziała, że przekaże. Nie pytałem się co robi na siedzeniu reżysera, bo pocuz miałbym to robić. Wyciągnęła ręke po list, a ja spojrzałem się jej głęboko w oczy i tu się stało najlepsze gdy wręczyłem jej list moja ręka lekko musnęła jej dłoń ( odtąd nie myję tego miejsca) i odeszłem poprostu. To co chcialem spęłniło się spotkałem Emmę.
Jeżeli nie wierzycie nie musicie Ja tylko napisałem to co przeżyłem. Z chęcią zobacze wasze komentarze. I z chęcią zobacze co wy napiszecie co byście zrobili na moim miejscu. Przepraszam na błędy ortograficzne.
Dla czego nawet z daleka nie widywałem aktorów?
Jako polak na planie dość doskonale znałem angielski więc dogadałem się z innym anglikiem, który też pracował jako WYSYŁKA. Wytłumaczył mi, iż listy majom prawo latać po planie tylko w czasie dłuzszych przerw ( do czago się stosowałem, nie wchodziłem na plan w czasie nagrywania filmu i nie przeszkadzałem reżyserowi i operatorom w pracy). Za to, iż przeszkodziłem w czasie nagrywania mogłem stracić pracę. W czasie nagrywania na planie znajdowały nie tylko najbardziej potrzebne osoby. Gdy przyszło do przerwy zazwyczaj Emma , Ruper, Dan, Tom i reszta aktorów chowali się w swoich malutkich baraczkach.
W Zakonie Feniksa juz nie pracowałem. Zmieniajom oni pracowników co częśc niestety. Mieszkam w Anglii więc i mam obywatelstwo, więc nie mialem problemów z dostaniem sie na plan ( chodzi o to, iż oczywiście miałem wielkie problemy, ale zwykły polaczek by sie nie dostał).
Co do charakteru Emmy: Emma była dość dla mnie miła nie zachowała się przy mnie jak jakaś gwiazda zabufana w sobie, chociaż jest ode mnie młodsza o 4 latka bardzo mi sie spodobała. Jej uroda na zywo poprostu raziła jak u jakiejś NIMFY. Nie wyczułem u niej wibracji złego charakteru pomyślałem, iz na codzień jest bardzo miłą osubką.
No tak, za to ja jestem Emma Watson,hahaha. Już bez jaj. Co do tematu to rzeczywiście jest bardzo realistyczny, więc powiedzmy, że wierzę. w to.
Hey, jeśli to prawda to Ci się poszczęściło. Sama chciałabym ją kiedyś spotkać...:-) Wiele osób ją krytykuje za to że nie umie grać albo że ma na twarzy tony pudru, ale ja nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Hermiony...!
do daroo: wlasnie sie pochwaliles:D a w ogole hehe przyjacolka emmy hmm na jej miejscu bym cos zrobila z taka przyjacolka ktora oferuje wiadomosci na temat zycia osobistego pff
eeee no super buhahaha ;) a ja całowałam się z Zackiem Efornem <marzenia> ;p powinienneś pisać bajki ;D powodzenia buziole dla Ciebie ;*
ja znam braci Kuderskich z Myslovitz. normalne. według mnie ta opowieść jest dość realistyczna. tyle.
HEJ IREKIREK``-TZN TO KONTO TWOJEGO BRATA ALE NIE PRZEDSTAWILĄŚ SIĘ...WIERZE CI ZE PRZYJAŹNISZ SIĘ Z EMMA TO JEST MOŻLIWE PRZECIEŻ ZANIM STALĄ SIE SŁAWNA BYŁA NORMALNĄ OSOBA I MOGLYSCIE SIE JUZ WCZEŚNIEJ ZNAĆ...POSŁUCHAJ MAM PYTANKO CZY JA COŚ ŁĄCYZ Z RUPERTEM"RONEM"...PONIEWAŻ JEST PEŁNO NP NA "YOU TUBE" FOTEK JAK SĄ RAZEM ZARAZ CI COŚ PRZEŚLE http://www.youtube.com/watch?v=1_OfllgTzZ4&mode=related&search= HMMM MAM ANDZIEJE ZE COŚ WIESZ...SKORO SIE PRZYJAŹNICIE TO KIEDY ZNÓW SIE ZOBACYZCIE, PEWNIE NARAZIE MA MNÓSTWO PRACY NA PLANIE!! POZDRÓW JĄ OD POLKI"MAM NA IMIE KAROLINA"I POWIEDZ ŻE JEST BARDZO ZDOLNA......