Eric RobertsI

Eric Anthony Roberts

7,3
9 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eric Roberts

lata 2012-13 facet się nagrał trochę w tych wszystkich "szmirach" ...

bayer1330

Szkoda go. Chyba ma jakieś długi i gra we wszystkim :D

CottonCrush

Jak za każdy z tych filmów dostanie choćby po tysiąc dolców to i tak wyjdzie na swoje. ;) Swoją drogą to przykre - od utalentowanego aktora z nominacją do Oskara do gościa, który dosłownie łapie się wszystkiego...

baron666

Szmiry nie szmiry ale ja Cię kręcę...wzięcie ma jak cholera...a już w 2013 to wgl chyba codziennie musiał być na innym planie ;D Może to przez te rysy twarzy ;p

baron666

Za tysiąc dolców, to Eric nie wstaje z krzesła w swojej willi. 99% tych filmów, w których gra przeznacza znaczną część budżetu na to by opłacić mu jeden dzień zdjęciowy bo znane nazwisko przyciągnie dystrybucję. Eric nie potrzebuje kasy. Lubi pracować i być wszędzie rozpoznawany, dlatego chętnie bierze udział w każdym projekcie, jeżeli oczywiście kasa się zgadza.

bayer1330

japier ale ma dużo filmów.. przecież za jedne film zarobi spokojnie kilka tys dolarów jak nie lepiej.. gościu ma znaną twarz występuje jako zły charakter grał w klasykach, w większości filmów pokazuje się tylko przez kilka min nie gra głownych ról dlatego ma tyle filmów.. ale podziwiam go że znalazł tyle czasu niektórzy aktorzy jak zagrają 1 film w roku to jest dobrze, pierwszy raz spotkałem, się aby aktor w rok miał tyle filmów.

bayer1330

39 filmow, o ile sie nie walnalem w liczeniu, w samym 2013 roku haha. Ciekawe czy bywa w ogole w domu :D

auxil

Ja się doliczyłem 45 filmów :)

auxil

45 filmów w 2013
korekta

bayer1330

hahahaha, faktycznie! ale patrz jakie role! jakiś taksówkarz, święty Mikołaj w centrum handlowym i tym podobne bzdury! ja pieprze! Ale bądź co bądź dla mnie on zawsze zostanie Aleksem z Najlepszego z najlepszych :-))))

bayer1330

no na przykład cyklop.

bayer1330

pracowity facet i dobrego musi miec agenta co trzeci film gratis kto go bierze

bayer1330

Zarobi kilka tys dol za dzień zdjęciowy, nasze polskie ''gfiazdy'' biora kilka tys zł.
Znane nazwisko, brat Julii, ojciec Emmy i kasiora wplywa.

Hans_Kloss

Ale to on Julię wprowadził do świata filmowego :)

giovanni50

Owszem, pomógł siostrze na początku kariery i teraz w rewanżu korzysta :)

Hans_Kloss

no chyba nie, jakby sie nie stoczyl to ona dalej by mu mogla co najwyzej buty czyscic

duundersztyc

ona to jest tragedia ja na tę gęba patrzeć nie mogę miała szczęście do kilku ciekawych filmów ale ona jest absolutnie tragiczna
Ale niestety teraz to już brat Julii

bayer1330

niezła szopka ja pie... czegoś takiego nie widziałem
2013 to jakiś rekord chyba do Guinesa się wpisał