Erin KellyIII

Erin Rose Kelly

8,1
119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Erin Kelly

Czy ona naprawde nie grala w zadnym innym filmie oprocz ''loving annabelle''?? Świetny talent= genialna aktorka

glamour

Grała jeszcze w Finding Kate i dwóch odcinkach Beyond the Break, a w tym roku powstaje właśnie nowy film z nią, Waking Madison.
A szkoda, że tylko tyle, świetna z niej aktorka...

nonetheless

Hmmm no to czekam na filmy z niecierpliwościa (dla niej):)

glamour

Ponoć calkowicie chce sie oddać śpiewaniu, a w filmie zagrała tylko za namową kogostam. Słyszeliście jak ładnie śpiewała w LA? Jest genialna.

niobe_2

W LA nie spiewała Erin tylko wokalistka Danger Flowers.
Chociaż kto wie, może w Erin też drzemie talent do spiewania :)

nonetheless

Nie ona? A tak ładnie śpiewała.. Dziwie się, ze to nie Kelly, ponoć ma ładny głos, ale nigdy jakoś nie słuszałam jej. Nie mniej jednak podoba mi się nadal ta piosenka. All Over Me, czyż nie? jakby ktoś był zainteresowany to zawsze moge przesłać ^_-

niobe_2

piosenka sliczna szkoda tylko ze taka krotka :( Szkoda, ze jest praktycznie nieznana

glamour

zgadzam się, sliczna piosenka i stanowczo za krótka (trwa dokładnie tyle samo ile w filmie, czyli niewiele ponad minutę)
Zresztą wszystkie piosenki z soundtracku są super :)

nonetheless

No i wszystkie sa mało znane niestety. Niektórych nigdzie nie można znaleść <zła>. Co myślicie o nowym filmie z Erin kelly? Jeszcze troche poczekamy, ale wydaje mi sie, że bedzie warto. Zważywszy, że autorem tej pozycji również bedzie Brooks. Ciekawe czy ma jakiś nowy pomysł, czy nadal ten sam temat lesbijek?

niobe_2

Skoro Brooks bedzie autorem a Erin znow bedzie grala w jej filmie przeczuwam, ze tematyka bedzie podobna (tzn. lesbijska) choć może niekoniecznie? Loving Annabelle widziałam około 5 razy i E.Kelly jeszcze mi sie nie znudzila

glamour

Ba! Ta dziewczyna jest niesamowita. Trudno żeby się znudziła. Śmiem twierdzić, że ma większy talent niż nie jedna "gwiazda". Jej postać była tak naturalna, że moglabym patrzeć na nia godzinami.
Ps: sama tez oglądałam LA conajmniej 5 razy;-)

niobe_2

o tak - ona jest taka naturalna i urocza że trudno od niej oczy oderwać. :)
Chciałabym ją zobaczyć w jakiejś komedii romantycznej...tym razem hetero ;]

nonetheless

hetero czy homo w kazdej roli wypada napewno swietnie. Nic tylko trzymac kciuki aby jak najszybciej pojawila sie w jakiejs produkcji

glamour

Jestem calkowicie za. Erin to wspaniała aktorka, czekam z niecierpliwością na Waking Madison, z nią wszystko staje sie hitem ^_-

glamour

Jestem calkowicie za. Erin to wspaniała aktorka, czekam z niecierpliwością na Waking Madison, z nią wszystko staje sie hitem ^_-

niobe_2

i jestem w stanie powiedziec w ciemno, ze film mi sie juz podoba :D

niobe_2

Zgadzam się że, Erin powala na kolana. A jeśli chodzi o "Madison" to z tego co czytałam ma być to coś w rodzaju 'spowiedzi psychologicznej' autorki czyli Brooks. Możemy się więc spodziewać że będzie w nim też tematyka homoseksualna, jako ze sama Brooks jest lesbijką o ile mi dobrze wiadomo. A dla ścisłości Danger Flowers to zespół który powstał na potrzeby LA więc jest fikcyjny, piosenkę którą wykonuje w filmie Erin faktycznie (jak już zostało tu wspomniane) wykonuje inna wokalistka. Jednak wersję tej piosenki śpiewaną przez Erin możemy usłyszeć w tzw. alternatywnym zakończeniu LA.

sicksister

utworek All Over Me wykonuje Lindsey Harper i tak sie sklada ze od jakiegos czasu jestem posiadaczka pelnej wersji tej przepieknej pisenki:D

Seether_2

Mmm, seether, czy mogłabyś wysłać na maila? niobe.ska@interia.pl Byłabym niezmiernie wdzięczna ;-)

niobe_2

już wysłane - trzeba sobie wkońcu pomagać:D

Seether_2

MOge tez prosci pelen utworekdanger flower :)
lejko@onet.pl