Ethan Hawke

Ethan Green Hawke

7,9
44 527 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ethan Hawke

On jest boski!!!

użytkownik usunięty

Szkoda tylko że żonaty... Czemu najlepsi przystojniacy są zajęci??? Już nawet pomarzyc nie można...

użytkownik usunięty

Już się rozwodzi, a więc Twoje szanse rosną .....

Hm...a co gdyby nie był?? Może pojechałabyś do niego i się z nim hajtnęła?? Daj spokój , co za różnica....czy jest czy nie....szanse na poznanie a co dopiero związek z takim Kimś są ..."żadne"....A po za tym powinnaś życzyć mu szczęścia , a nie żalić ... że jest zajęty, zresztą tak jak powyżej ktoś już wspomniał rozwodzi się...

Vanillia

ja tam mu życzę szcześcia! Ethan jest świetnym aktorem i czytając wywiady z nim doszłam do wniosku, że fajną, miłą, inteligentną osobą. Szkoda, że się rozwodzi, a właściwie już chyba rozwiódł? ale podobno żyje z Umą w przyjaźni..ile w tym prawdy, nie wiem, ale lubię ich oboje.

hehehzz , no cóż, dla mnie jest przede wszystkim aktorem, autorytetem, i czlowiekiem. Czy ja wiem, żeby on był taki ładny?:-D a co do tego czy jest zajęty to już chhyba nie :P po rozstaniu z Umą znalazł sobie nową przyjaciółkę, ale z nią już też nie jest ;)))

a_sandra

autorytetem?? pod jakim względem???

ottak

pod względem anatomicznym......................

pod względem aktorskim, widzisz, niektóre dziewczyny mają swoje zainteresowania, i nie konieczne są one związane z urodą ;]]

a_sandra

Napiszę tylko, że pomarzyć zawsze można ;) A poza tym w rzeczywistości... hm, pozostańmy przy marzeniach ;p