Szkoda tylko że żonaty... Czemu najlepsi przystojniacy są zajęci??? Już nawet pomarzyc nie można...
Hm...a co gdyby nie był?? Może pojechałabyś do niego i się z nim hajtnęła?? Daj spokój , co za różnica....czy jest czy nie....szanse na poznanie a co dopiero związek z takim Kimś są ..."żadne"....A po za tym powinnaś życzyć mu szczęścia , a nie żalić ... że jest zajęty, zresztą tak jak powyżej ktoś już wspomniał rozwodzi się...
ja tam mu życzę szcześcia! Ethan jest świetnym aktorem i czytając wywiady z nim doszłam do wniosku, że fajną, miłą, inteligentną osobą. Szkoda, że się rozwodzi, a właściwie już chyba rozwiódł? ale podobno żyje z Umą w przyjaźni..ile w tym prawdy, nie wiem, ale lubię ich oboje.
hehehzz , no cóż, dla mnie jest przede wszystkim aktorem, autorytetem, i czlowiekiem. Czy ja wiem, żeby on był taki ładny?:-D a co do tego czy jest zajęty to już chhyba nie :P po rozstaniu z Umą znalazł sobie nową przyjaciółkę, ale z nią już też nie jest ;)))
pod względem aktorskim, widzisz, niektóre dziewczyny mają swoje zainteresowania, i nie konieczne są one związane z urodą ;]]